Návrat kněze Halíka mezi nenávistné prosťáčky…

Petr Juda
14.4. 2016   Rukojmí
Makedonci odolávají agresivním migrantům na hranicích. Rakušané začali uzavírat bránu s Itálií a hlavní očekávanou migrantskou vlnu by měli stihnou zastavit. Ze zahraničí se vrátil Monsignore Tomáš Halík a je otřesen, ale z nás.. Známí analytik Martin Koller považuje současnou situaci v Evropě za započatou invazi a jednoznačné napadení Evropy. Není na co čekat. Je třeba opevnit hranice a připravit se na boj s invazními armádami migrantů.

Pro někoho asi silná slova, ale když vidím ta videa s agresivními migranty, jak útočí na hranici Makedonie, nebo když čtu příběhy z Evropy a různé statistiky, tak je to realita. Je to realita a není nač čekat. Ti migrantští agresoři z Idomeni pouze dokazují, kdo do Evropy přichází a přišel. Rakušané uzavírají Brennerský průsmyk a přerušují dálnici. Výstavba hraničního opevnění začala a má být hotova do konce května. Hlavní očekávanou migrantskou vlnu by měla již odrazit ( Die Presse ).

Ze zahraničních cest se vrátil kněz Tomáš Halík a je situací otřesen, nikoli však situací v Idomeni, nebo teroristickými útoky, ale svými spoluobčany, kteří stále ještě nepochopili tu mírumilovnost islámské víry, kterou tak celosvětově hájí pan Monsignore. Není zhnusen například z těch vlastizrádců ( aktivistů ), kteří ještě více motivují a více hecují migranty, zcela ignorující výzvy k opuštění tábora v Idomeni. Ta chyba je prostě v nás.

Řecká policie na videu, které jsem viděl, pouze přihlíží muslimským agresorům, přestože náměstek ministra vnitra Nikos Tokas prohlásil, že..”To, co vidíme v Idomeni dnes, jsou zítřejší džihádisté”. Tak si říkám, aby šly snad Řekové ještě jednou poprosit hrozící migranty, kteří prchli před válkou, aby vyklidili tábor na jejich území a přesunuli se tam, kam jim řeknou. Zatím to spíš vypadá, že tu válku přinášejí do Evropy tito “uprchlíci”. Ale tyto vyděrače nějací Řekové nezajímají a Makedonci také ne. Naštěstí mají smůlu tito invazní agresoři. Makedonci odolají, tedy pokud by snad aktivisté nějakým způsobem ty nájezdnické hordy nevyzbrojili. Je to nepředstavitelné? Nevím? Pro mě jsou ti aktivisté, nebo co jsou zač, zločinci, kriminálníci a vlastizrádci.

Problém islamizace Evropy je však již léta v plném proudu. Známá agentura ICM provedla v Británii průzkum, kterého se zúčastnilo 1000 muslimů. 25% dotazovaných britských muslimů by nahradilo britský právní systém za islámské právo a pro normálního člověka nechutnost, jménem Šaría. Homosexuály by trestalo vězením 52% dotázaných muslimů. Ukamenovat ženu za nevěru považuje v pořádku a schvaluje 5% muslimských respondentů a 4% schvalují sebevražedné atentátníky.

Bývalý předsedající vládní komise pro rovnoprávnost a lidská práva Trevor Philips, který je bývalým bojovníkem proti islamofobii, přiznal, že se ve svém boji mýlil..”Dlouho jsem se domníval, že se muslimové integrují do rozmanité britské společnosti. “Velmi jsem se mýlil”..( Sunday Times ). V Británii tvoří muslimové cca 5% populace, asi 3.000.000. Podle The Daily mail se extremismus týká asi 100.000 britských muslimů, kteří jsou izolováni od britské většinové společnosti a vytváří stát ve státě. Trevor Philips, který byl schopen přehodnotit své vidění světa varoval, že kritici multikulturalismu a muslimů jsou zastrašováni a umlčováni.

Podle zpráv co čtu a nově připravovaných zákonů, se nějaká omezení ve svobodě projevu chystají a v některých státech již, pro ně nevhodné přispěvatele názorů na internetu, navštěvují policisté. Většinou se jedná o protimuslimské vyjadřování na internetu.

A ve skutečnosti se radikalizace muslimů šíří přímo raketovou rychlostí, ale politici přitom ubezpečují veřejnost, že se to týká jen malé části muslimské komunity, napsal Daily Mail.

The New York Times otiskl rozhovor s Yvesem Goldsteinem, který je zaměstnancem na úřadu v bruselské čtvrti Schaerbeeku. Uvedl, že 90% muslimských žáků mezi sedmnácti až osmnácti lety v bruselských čtvrtích Molenbeek a Schaerbeek považují teroristy za hrdiny. Tyto informace má od samotných učitelů, řekl. Pan Goldstein se ptá..”Jak je možné, že se v Belgii teroristé považují za hrdiny?” Jak je možné, že se Belgičané stali cizinci ve vlastní zemi?

Možná mu odpověděl belgický politik Christian Hofer…

Stalo se to díky masivní migraci, multikulturalistické propagandě, cenzuře, zakrývání pravdy, překrucování statistik o trestných činech migrantů a manipulaci..”To nás dovedlo do této neřešitelné situace”.

Říkám si, že je dobré, že jsou lidé, kteří prozřeli a nežijí již v nějakých chorých ideích. Ale není již pozdě? Nebo není těch fanatických zastánců zničení Evropy ještě příliž? Ještě jich je hodně, bohužel a některým zemím, jako je například Německo, už bude jen stěží pomoci od netolerantní kultury, víry a sebezničení.

Věřím, že mnoho lidí je znepokojeno migrační a i agresivní muslimskou vlnou, ale jsou i lidé, kteří jsou znepokojeni tímto znepokojením svých oveček. Za jednoho z nich považuji pana Monsignora Tomáše Halíka, který se vrátil ze zahraničních cest. Pan Halík se vyjádřil pro katolický deník.

Pan Tomáš Halík se cítí po svém návratu do vlasti ze zámoří otřesen. Otřesen z toho, jak nejen politický diskurz, ale i velká část naší společnosti zhrubla, zbarbaštěla, jak i lidé, které pan Tomáš Halík považoval za rozumné, jsou schopni přebírat poplašné zprávy z internetu a jsou schopni tvrdit očividné hlouposti. V této atmosféře hysterie prý nelze hledat rozumné řešení, řekl pan kněz Halík. “Dnešní xenofobie je velmi podobná předválečnému antisemitismu”. Naprostá většina lidí u nás živého muslima prý nikdy neviděla a je prý tedy zřejmé, že v lidských duších se v posledních letech nashromáždil jed, který teď populisté a demagogové živí a využívají. Amen ( pozn. aut. ).

Pan Halík se cítí námi otřesen. Otřesen těmi prosťáčky, kteří neviděli živého muslima a jsou prý v duších plní jedu. Prosťáčti a xenofobové, kteří nikam necestují ( pozn. autora ). Pokud my jsme zbarbarštěli, tak jak potom nazývat ty islámsko extremistické hrůzy.

Brrrr,.. ze slov pana Halíka se téměř vždy oklepávám. Kde přišel na své drtivé statistiky nevím. Asi v tom zahraničí, kde možná podle něj drtivá většina Čechů nikdy nebyla. Pravda a láska se vrátila, ale není to pravda a není to láska. Totiž není to láska k vlastním lidem, ale naopak opovržení drtivou většinou Čechů.

Pravdou pana Halíka je, že s muslimy máme stejného Boha. Pokud bych napsal, že Islám je náboženstvím smrti a netolerance, což pro mě je, tak pro pana monsignora je to na hranici trestného činu podněcování k nenávisti.

Za mě je zase pan Tomáš Halík jediným muslimským imámem, který předstírá, že je katolickým knězem, což je nadsázka, ale pravdou je, že pan Halík v časopise Respekt kdysi přiznal, že jeho víra je jiná než katolická, proto tato nadsázka.

Jsem si jistý jedinou věcí, a to, že s vírou pana Halíka nemám nic společného a věřím, že není tím Antikristem, o kterém psal pan Petr Hájek.
Apokalypsa již začala a Antikrist je ve světě…. Tak snad to není pan Tomáš Halík…