Že prý v Německu rapidně klesl počet imigrantů žádajících o azyl!!!

Ladislav Kašuka

8.4. 2016   posláno redakci NR
Proč by takový imigrant měl žádat o azyl? V současnosti se po Německu pohybuje přiznávaných cca 500 000 NEREGISTROVANÝCH imigrantů! Nikdo nezná jejich jméno, ani zemi původu! Další co přicházejí, zjistili, že není třeba se registrovat, nebo žádat o azyl! Stačí, až jich bude dost a pak převezmou moc! Zatím se skrývají v muslimských čtvrtích a vyčkávají!

Všechny tyto zprávy o vracení uprchlíků, nebo o poklesu počtu žadatelů o azyl, jsou jen kouřovou clonou Bruselem a Washingtonem založeného požáru, který má postupně “spálit” celou Evropu! Až bude požár dostatečně velký a lidé v boji proti islámským radikálům zachvátí taková nenávist, že úplně zapomenou, jak k této situaci vlastně došlo, nastoupí do akce americká (a evropská armáda, po jejíž vytvoření naivně volá čím dál více lidí) a smete všechen odpor!

Nedělejte si však iluze, že při této akci vojsko zatočí pouze s islamisty! Na řadu přijdou spolu s nimi také všichni, kdo volají po silných národních státech, nebo po přátelství s Ruskou federací! Plán na domestikaci příliš svobodomyslné, příliš národní a příliš suverénní Evropy byl vymyšlen již dávno a nyní nadešel čas jeho realizace! Vládci světa vodící jako loutky na šňůrkách západní politiky totiž začali spěchat! Znervózňuje je nárůst popularity a síly Ruska a mají velký strach, že v osobě ruského prezidenta Putina narazí na druhého Stalina, který dokázal před 70 lety jejich plán na ovládnutí světa na velice dlouhou dobu překazit!