P.C. Roberts: Budoucnost bez naděje

8. 5. 2016    PaulCraigRoberts
Vzpomínáte si na všechny ty naděje, které jsme my, Američané, vkládali do Obany, když jsme ho volili do jeho prvního prezidentského období? Nerado se na to vzpomíná. Žádná změna totiž nenastala – leda k  horšímu. Zradil své voliče doslova ve všem, co jim slíbil, a stal se nejzpustlejším válečným zločincem historie. Avšak bez ohledu na to, jsme ho zvolili znovu s tím výsledkem, že zde dnes máme pevně usazenou ekonomickou politiku, která je k lidem nepřátelská. Politiku, která prosté lidi vysává, a to, co z nich vysaje, předává megabankám a jednomu procentu.


Budu nyní citovat Pepe Escobara, známého brazilského novináře, co soudí o tom, jak velké a obdivuhodné Spojené státy jednají se svými zotročenými vazaly.

„Baseball, v USA též zvaný „hard ball“, čili tvrdý míč – a přeneseně i tvrdá hra – je sport, jehož tvrdost přenáší americká administrativa i do hospodářské politiky: Washington pohrozil, že zablokuje vývoz aut ze zemí EU do USA, aby tak EU přinutil ke koupi svého geneticky upraveného ovoce a zeleniny.“

Dnes čelíme možnosti, že na prezidentský stolec usedne někdo dokonce ještě horší, než je Obama – Killary Clintonová (slobní hříčka od angl. to kill – zavraždit). Killary je koupená a placená Wall Streetem, Izraelem a vojensko-bezpečnostním komplexem. Uvede k ještě větší moci, než ji mají dnes, zdiskreditované neokonzervativce, a USA tak budou moct dále masakrovat cizí země a svrhávat reformistické vlády na celém světě.

Takže otázka zní: Najde se dost lhostejných a neinformovaných Američanů, neokonzervatistů, muže nenávidějících feministek, homosexuálů, transsexuálů a dalších „preferovaných minorit“ k podpoře jednoho procenta a k aktu předání moci do rukou agresívní osoby, která postrádá svědomí? Protože to je cíl, ke kterému dnes presstitutky ženou všechny naše občany, jimž byly vymyty mozky. Jestliže se Killary stane prezidentkou, ani USA a ani svět ten omyl nepřežijí. Ona se stane posledním člověkem v prezidentském úřadě USA.

Killary zkompromitovaly – když byla ministryní zahraničí – tajné agendy – a tajné agendy vedou ke konfliktům a válce. Se šílenou prezidentkou Killary, která označila největšího mírotvorce světa Putina za „nového Hitlera“, se stejně šílenými generály, kteří vyhlásili Rusko za „existenční hrozbu Spojeným státům“, a s pomateným „neokons“, ještě pevněji usazenými ve svých úřadech a stejně pevně rozhodnutými nasadit hegemonický chomout USA na celý zbytek světa, ukončí volba Killary za prezidentku život na planetě Zemi.

Překlad: Lubomír Man