V. Nulandova otevřeně o penězích na protiruskou propagandu! (video)

9.6. 2016   RT v ruském jazyce

překlad dole
Victoria Nulandová

Na plnou hubu prozradila, že USA mají v Evropě výcvikové kempy pro novináře, aby psali proti Rusku! No to je překvapení! Náměstkyně ministra zahraničí USA  se rozpovídala včera při slyšení v americkém kongresu. Probíraly se tam ruské hrozby, ruská dezinformační propaganda a vliv ruského éthosu na lidi, především v zemích východní Evropy. Celé její vystoupení bylo o tom, jak americké orgány nemají dostatek peněz na svoji vlastní propagandu a jak štědré peníze prý dostává ruská stanice RT. Jak se však ukázalo, Victoria Nuland měla špatná čísla, protože americká propaganda má více peněz, než jakákoliv jiná propaganda. Broadcasting Board of Governors (BBG), což je dozorčí orgán americkou vládou sponzorovaných neziskovek, disponuje více než 750 miliony dolarů.Victoria Nulandová, náměstkyně ministerstva zahraničí USA

Američané mají v Evropě „výcvikové kempy“ pro novináře

Daleko zajímavější však bylo její vyprávění o tom, jaké metody kontra-propagandy USA používají. Victoria Nuland odhalila, že na různých místech Evropy mají USA tréninkové kempy, kde cvičí novináře.Victoria Nuland hovořila o novinářích, kteří z Ruska utekli anebo se jenom přihlásili, že chtějí projít výcvikem a potom se chtějí do Ruska vrátit a tam psát proti Putinovi a rozvracet Ruskou federaci zevnitř. Toto skandální odhalení nás ale na Aeronetu nepřekvapuje. Už dlouho informujeme o tom, jak Open Society Fund ve spolupráci s dalšími fondy, neziskovkami a organizacemi napojenými na americké ambasády a americkou federální neziskovku USAID ovlivňují český žurnalistický prostor, aby zahlcoval mainstreamová média americkou propagandou. Rozdávání novinářských cen redaktorům České televize, Bakalových médií, neustálé reportáže o ruské propagandě, to všechno jsou notičky, které mají původ ve výcvikových kempech pro novináře.

V Pobaltských státech a na Ukrajině se snaží ovlivňovat ruskojazyčnou populaci, a když to nefunguje, tak alespoň vycvičení novináři mají tzv. „ruskou“ propagandu odrážet zpět, tedy mají do Ruska šířit protiruskou propagandu. A to už jsme doma a nemusíme ani jezdit do Pobaltí. Toto odvracení tzv. ruské propagandy americkou kontra-propagandou vidíme do rána do večere v českém mainstreamu. Od České televize, přes Český rozhlas, až po tištěná média a internet. Všude čteme o hrozbě Ruska a naopak o potřebě transatlantických vazeb s USA, jak o nich hovořil pan redaktor Kundra z Respektu na Českém rozhlasu.Victoria Nulandová rozdává koláčky lidem na Majdanu.
Takže čeští novináři a žurnalisté nám podstupují výcvikové kempy v amerických „nalejvárnách“, jak se má dělat ta protiruská agenda. Už je jasné, kde se berou peníze na všechny ty fiat-alternativní servery, kde se berou peníze na časopisy, které vydává jisté uhlobaronovo vydavatelství v obrovské ztrátě. BBG má velký rozpočet, ze kterého se bez problému zalepí schodkové rozpočty ztrátových vydavatelství. Stačí, když jejich redaktoři začnou psát o vlivu ruské propagandy, o ruských hrozbách, a hned se peníze najdou. Paní Nulandová je velice schopná. Když přijela v prosinci 2013 do Kyjeva s igelitkou a koláčky (viz. foto výše), které rozdávala majdanistům, tak si mnozí mysleli, že je to nějaká chudá příbuzná, protože ta modrá prošívaná bunda se k ní hodila jako pěst na oko. Ale peníze sehnat umí, to se jí musí nechat.
V Česku se „nalejvá“ v Americkém centru v Praze

Ruská „propaganda“ spočívá v tom, že lidé v Evropě se dozvídají pravdu, což je dnes v EU pomalu velezrada všech těch evropských hodnot. Lidé musí žít v iluzi, že neomarxismus podle Bruselu je jediná volba, že islámská invaze není invazí, ale žádoucím obohacením kultury, že nasunování vojsk k hranici s Ruskem a budování protiraketové obrany je pouhou opatrností před rozpínavostí Ruska. Když Rusko postavilo americké neziskovky v Moskvě mimo zákon a udělalo z nich agenty cizí mocnosti, kteří nemají nárok na působení ve veřejném sektoru v Rusku, strýčků Sórošů a všech Makabejských „nosatců“ se to těžce dotklo. Vladimir Putin jim začal rozvracet Nový světový řád a Rusko už jaksi není k mání za pár šupů a nelze ho zplundrovat.