ŽÁDNÁ česká politická strana se nevyjadřuje k jednání NATO ve Varšavě

Vladimíra Vítová  
4. 7. 2016 
 

Pohoršujeme se nad imigranty, pohoršujeme se nad byrokraty z EU, ale žádný politik, ŽÁDNÁ politická strana se nevyjadřuje k jednání NATO ve Varšavě ve dnech 8. 9. 7. 2016. Nevyjadřují se dokonce ani komunisté, ani SPD ani SPO, ani ANO, ani Dělnická strana, ani Národní demokracie, ani Piráti, ani Alternativa zdola – prostě nikdo Nikdo NIKDO – ani zprava ani zleva!!! Nevyjadřují se dokonce ani mírové organizace a iniciativy – kromě Ne základnám, Vojáků proti válce a Českého mírového fóra a Českého mírového hnutí. Ale to jsou jen „hlasy na poušti“!


Zasedání NATO ve Varšavě bude zásadní, protože NATO si nachází nové a nové záminky k válce, například stanovilo, že by mohlo mít opodstatnění napadnout Rusko, dojde-li k oznámení, že se členská země NATO stane obětí kybernetického útoku osobami ze země mimo NATO, jako je Rusko nebo Čína, že potom ustanovení Článku V o „kolektivní obraně“ NATO vyžaduje, aby se každá členská země NATO přidala k té členské zemi NATO, která se rozhodne vrátit úder útočící zemi!!!!!!!!!

„Konkrétně NATO tvrdí, že protože to byli ruští hackeři, co zkopírovali e-maily Hillary Clinton z domácího počítače, když si „privatizovala“ komunikaci US ministerstva zahraničí na svůj nezabezpečený domácí počítač, tak by to mohlo zakládat skutkovou podstatu ruského útoku proti Spojeným státům americkým, a to by, kdyby to US president vyhlásil za ruskou invazi do US, spustilo uplatnění NATO klauzule o vzájemné obraně, což by vyžadovalo, aby se všechny země NATO přidaly k US vládě a šly do války proti Rusku, když by se tak US vláda rozhodla.“ (viz. Tyler Durden, http://www.zerohedge.com/news/2016-07-01/hacked-emails-confirm-nato-push-provoke-escalate-conflict-russia)

Včera opustila delegace Ruské federace na znak protestu Parlamentní shromáždění OBSE. Podle slov šéfa ruské delegace Nikolaje Kovaljova, poslance Státní dumy a zvláštního zástupce PS OBSE pro boj s terorismem, byly VŠECHNY připomínky ruské strany zamítnuté a to bez jakýchkoliv vysvětlení. Když se podíváte na připojené video – zjistíte, že člena ruské delegace NIKDO ANI VTEŘINU NEPOSLOUCHAL!!! https://life.ru/t/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/427668/dielieghatsiia_rf_v_pa_obsie_pokinula_zasiedaniie_v_znak_protiesta

Zástupcům NATO je úplně jedno, CO řeknou zástupci Ruska, je jim úplně jedno, co si přejí lidé jednotlivých zemí EU – tedy mír – a i evropským vládám je to úplně jedno! A je to také úplně jedno českým politickým stranám, což je opravdu nepochopitelné, protože by se týkal i všech jejich členů a příznivců by se konflikt s Ruskem – které tak bezostyšně plánuje NATO – týkal!

Vybírám jasný názor z diskuse pod jedním článkem: „Mnozí diskutující si neuvědomují, jaké hrozby nám hrozí. USA mají 150 vojenských základen po světě a přibližují se se zbraněmi NATO k hranicím Ruska, zatímco Rusko není, mi známo, že by mělo vojenské základny poblíž USA nebo někde jinde ve světě.

Často se píše o Ruské propagandě, ale nezlobte se na mě, já jí nikde nečtu, není slyšet. V našich sdělovacích prostředcích jen slyším a čtu o útocích proti Rusku. USA v roce 1989 zabrali území Panamy, udělali si svůj pořádek v Egyptě, v Libyi, Jugoslávii, povraždili nepohodlné prezidenty, nevinné, dokonce bombardováním civilních objektů povraždili i děti, o Vietnamu a Koreji nemluvě.

A mám otázku pro nesnášenlivé, agresivní k názorům těch, kteří vyzývají k míru a k pokoji. Dovedete si představit život bez infrastruktury, bez elektřiny, bez telefonů, televize, bez potravin a dokonce bez vody? Děsím se toho, co se děje. Vyzývám proto Bohuslava Sobotku: pane předsedo vlády, pokud ve Varšavě nebudete zastávat stanovisko občanů ČR, potom odstupte a dejte možnost zvolit nové politiky.

Václav Princ, České Budějovice.“

V Praze dne 3.7.2016 Vladimíra Vítová