Zbavme se jich…jinak nás oni zbaví všech svobod…a nakonec se zbaví i nás !!!

Jiří Medula
1.7. 2016   Rukojmí
Z lidí jako je J.C.Juncker, A.Merkelová, M.Schulz, D.Tusk, P.Telička,L.Rouček,V.Jourová i z jiných blábolících “svazových soudruhů” má člověk pocity, jako z M.Štěpána nebo z projevu M.Jakeše na Červeném Hrádku…a možná i horší… Jednejme hlavně rychle, jinak nás, pod jejich “vedením”, čeká záhy velmi neklidná doba (K.Kryl).

Horší pocity člověk pociťuje uvědomí-li si, že i ten předlistopadový předseda komunistů Milouš Jakeš si pravděpodobně uvědomoval komunistickou osamělost vyjádřenou pověstným “kůlem v plotě” a dokonce u něj byly znatelné i opatrné pokusy o sebereflexi…”jestli my jsme to s tou socializací nepřehnali, soudruzi”, přemýšlel soudruh Jakeš nahlas. Ale “čo bolo to bolo”, dnešní budovatelé eurounijního svazu nic takového jako sebereflexe a smysl vnímat realitu nepociťují.Bývalým soudruhům a svazákům ( např.Barosso, Merkelová,Telička a mnoho dalších ), co nás dnes učí demokracii, jsou bližší jiné metody. Spolu s politickými, “neziskovoslunečně” organizovanými a mediálními prostituty, kterým je umožněno okupovat mediální prostor jednotlivých členských zemí, se rozpálí doběla vždy, vyjádří-li lidé svobodně svůj názor. Pak jednají a vyjadřují se velmi rázně, tak nějak po bolševicku, jak říká klasik. “Referendum nereferendum”, co je nám do toho, takže “repete”. Přesně takhle to dopadlo ve Francii, Irsku, Nizozemsku, Rakousku, ale tam všude to ještě tak nějak zametli pod koberec….ale teď jim “narušují klid na práci” ti zatracení Britové a to vyvolává hysterii.

Velká Británie teď čelí obrovskému tlaku a vyhrožování. Evropská loutka J.C.Juncker se arogantně ptá co dělá řádně zvolený zástupce Velké Británie na jednání Evropského parlamentu. Pokud se nepletu, Velká Británie je stále řádným členem EU a nějakou dobu ještě i bude. Angela Merkelová “přátelsky radí”, aby si Britové dobře rozmysleli co po referendu udělají. Najednou se konají jednání bez Velké Británie. Proč ? Kují se pikle, jak potrestat Británii ? Proč neakceptují jednoduše a demokraticky svobodné rozhodnutí odejít ze spolku, který Britům nevyhovoval a nevyjednává se na rovinu od začátku i s Británií ? Co je to za dětinskou demonstraci bavím-nebavím ? Samozvaná “mravní autorita” a do sebe zahleděný odborník na všechno, předlistopadový kádrovák (zde ) a kazatel “demokracie jen pro někoho” páter T.Halík považuje hlasující za hlupáky a označuje referenda za cestu do pekla. Jeden by i věřil, že tuhle cestu zná dobře, jelikož po ní k nám přišel, ale v případě svobodného vyjadřování názorů, tedy referend, nepodléhejme strašení ani lákání pekelníků, protože pořád platí VOX POPULI VOX DEI. Tak proč najednou ten všeobecný vztek a nenávist, milí privilegovaní, v médiích protěžovaní vykladači jediné pravdy. Kdepak asi zůstalo vámi zprofanované slovní spojení HATE FREE, když jste tak HATE FULL ?

A aby toho nebylo málo, z čeho vstávají běžným občanům vlasy hrůzou na hlavě, tak namísto zamyšlení se nad příčinami “brexitu” jsou okamžitě předkládána “řešení” v podobě “více regulací a nařízení”, “už žádná referenda na takové a takové téma”, “urychlíme a vnutíme Euro všem a tím si vynutíme poslušnost”….Katastrofou je, že zástupci České republiky už dnes servilně pokyvují hlavou jako Věra Jourová (ANO) nebo Luděk Niedermayer (TOP 09), abychom Euro urychleně přijali !!! Když dnes mluvil Nigel Farage v Evropském parlamentu, eurounijní fanatici na něj pokřikovali a bučeli, aby nemuseli poslouchat to co se jim nehodí…tedy uvážlivý a upřímný projev, který ovšem nezapadal do konceptu sebeklamu a opájení se mrtvou myšlenkou evropského supestátu s “vládou na Marsu”, která se nebude zodpovídat nikomu. Tedy nikomu na starém kontinentu, zejména ne občanům jednotlivých národů.

Vytvářet iluzi legitimity dokázali soudruzi dobře i před listopadem. Volilo se a volilo se a přece to tak úplně nebylo ono, že ano…? A dnes ? Voličská účast v posledních volbách do zbytečného Evropského parlamentu, který dělá jen stafáž bruselským byrokratům ve všemožných komisích, byla “úctyhodných” 18,2 %. Ne, tohle není problém voličů, tedy lidí…tohle je projev pohrdání zbytečnou institucí, vyjádření názoru na celý ten socialistický, byrokratický moloch EU. Ale jak je zřejmé, nikoho z “bruselské smetánky” ani jejich poskoků v jednotlivých státech, kteří hrají stejnou hru, to neznepokojuje. Stejně jako je netrápí nic, co trápí běžné občany evropských národních států.

Tito šílenci zlikvidovali nesmyslnými dotacemi normálně fungující trh…svoji činností jsou nápomocni pouze velkým korporacím a bankám, malé a střední podnikání považují za nedůležité….nařízeními co kde pěstovat a vyrábět naprosto pokřivili přirozené procesy. Proto se dnes už ani neřeší základní věci, jako je například potravinová soběstačnost. Dokonce ani bezpečnost vlastních občanů neřeší…ba co více, přímo ji ohrožují vyvoláním a udržováním invazní operace, kterou nazývají migrační krize. Řešením je opět neřešení a tlak na všechny, kteří přinášejí objektivní a kritický pohled. Dohoda s provozovateli sociálních sítí o cenzuře je typickým projevem totalitních tendencí současných představitelů EU a jejich zemských poskoků. Ti už se ani netají svými zvrácenými představami, že VOX POPULI je jen hlasem hlupáků, jak se vyjádřil nejen “kazatel” Halík (univerzální použití pro kteroukoliv stranu, která mu nabídne kandidaturu na prezidenta), ale dnes i M.Kalousek (TOP 09) ve shodě s Bohušem Sobotkou (ČSSD), který považuje vypsání referenda “za velkou chybu D.Camerona”. Tedy demokracie a umožnění vyjádření hlasu lidu se dnes nehodí zleva doleva všem partajím (pozn. pravicové partaje v českém parlamentu nejsou ).

Budoucnost je tedy opravdu nejistá a záměrně zvyšované napětí nabývá na obrátkách na mnoha frontách. Namísto celoevropské spolupráce, tedy včetně Ruska, jsme tlačeni do konfrontace…Namísto vyřešení invaze v místech kde problém vzniká, jsme nuceni tuto invazi dále tolerovat pravděpodobně proto, že budoucích vojáku připlulo zatím málo…( Zde si dovolím upozornění, že se již naplňuje má prognóza ze září loňského roku a odkaz na původní text –zde. Jak dnes uvedl v ČT 24 herec M.Stropnický, který momentálně hraje roli ministra obrany za ANO, už se začalo jednat o zapojení lodí NATO do ostrahy Středozemního moře) . Ale zpět k tématu. Namísto svobodného podnikání s minimem byrokratické a daňové zátěže jsme otravování čím dále větším počtem byrokratických nesmyslů…erár vyžaduje pořád více a k tomu více poslušnosti, a arogantně neposlouchá hlas lidu. Tohle už tady přece bylo, jen to soudruzi zaklínali slovy o “lidové demokracií” místo “demokracie” a nebyli ve spojení s nadnárodními korporacemi. Je načase otevřít oči a přiznat si, dříve než bude pozdě, že nás dnes do nesvobody vedou, a nový “svaz socialistických republik” budují, možná typově stejní lidé, jako před listopadem. Ať už se jedná o bývalé členy a sympatizanty komunistických stran, agenty “státních bezpečností” nebo aktivní, ambiciózní mládežníky typu Bohuša Sobotky, co nikdy nepracovali a nepoznali reálný život, ale s chutí rozhodují a mudrují o našich životech za naše peníze….

Jednejme hlavně rychle, jinak nás, pod jejich “vedením”, čeká záhy velmi neklidná doba (K.Kryl).