Debakl Frau Merkel, nebo šlo o úplně něco jiného?

Radim Valenčík
26. 8. 2016   RadimValenčíkPíše
Tak koukám na UK ve 22.00 ČT 24. Sobotka o návštěvě Frau Merkel. Smíchy se neudržím. Frau Merkel před návštěvou (původně měla být jen 5 hodin, pak se protáhla): O migraci se bavit nebudu, nebude to v agendě! A najednou je z toho naprosto hlavní téma. (Můžete si změřit kolik % času ve zpravodajství věnováno.) Debakl Merkelové a její kapitulace nejen před Zemanem, ale i Sobotkou, nebo šlo o úplně něco jiného? 


Dávám k úvaze a myslím, že do pěti dní budeme chytřejší. A také si stojím za tím, co jsem napsal již dříve:

Turbonávštěva Fr. Merkel: O co jde? Nelžeš Slávku?
http://radimvalencik.pise.cz/3759-turbonavsteva-fr-merkel-o-co-jde-nelzes-slavku.html

Podivná “DEJVICKÁ” návštěva Frau Merkel
http://radimvalencik.pise.cz/3745-podivna-dejvicka-navsteva-frau-merkel.html

Co když Frau Merkel nejede oslavit můj svátek?
http://radimvalencik.pise.cz/3722-co-kdyz-frau-merkel-nejede-oslavit-muj-svatek.html

Mimo jiné – v závěru rozhovoru Sobotka naznačil, o co jde, když řekl, že ví, že minské dohody nemohou být splněny. Bodejť, když EU-reprezentace kryje odstřelování území Doněcka a Luganska ze zakázaných těžkých zbraní. A úplně na závěr.

Jen na okraj. Zeptal se vůbec Sobotka nebo Zeman nebo kdokoli jiný Frau Merkel, proč vyzvala německé obyvatelstvo k tomu, aby si nakoupilo potraviny a pití na deset dní?! Nebo to nikoho z našich našinců nezajímá?

“Ale kdo by si před rokem dokázal představit, že budeme připravováni na akutní nebezpečí atomové války a budeme vyzváni k tomu, abychom si z tohoto důvodu připravili zásoby jídla a vody na deset dní?! (To, že tato výzva zazněla nikoli u nás v EU v ČR, ale u nás v EU v Německu, mě příliš neuklidňuje, spíše naopak.)”

Zdroj: http://radimvalencik.pise.cz/3769-i-zeman-je-clovek-diky-vsem-co-to-pochopili.html