Samantha Powerová je rozhořčena, že Sýrie chce zachránit civilisty v Aleppu

5.8. 2016   Svobodné noviny
Při čerstvém a ostudném vystoupení Rady bezpečnosti OSN, americká velvyslankyně.
Samantha Powerová opět ztrapnila sebe a Spojené státy svým komentářem o Sýrii.
Syrská delegace při OSN zaslala dopis předsedovi Rady bezpečnosti, ve kterém jej informovala o svých plánech vytvořit bezpečnostní zóny, aby se obyvatelé Aleppa, momentálně v obležení, mohli dostat bezpečně z válečné zóny.
Člověk by si myslel, že by žádný národ na světě nemohl být proti tomuto kroku. Ale ne, Samantha to označila jako „děsivé“.



Asi nevadí, že Aleppo je okupováno radikálními islámskými teroristy, kteří popravili 15letého chlapce (spolu s mnoha dalšími).
Asi nevadí, že tito islámští barbaři – financovaní, vyzbrojováni a školení Spojenými státy, Tureckem a Saúdskou Arábií- rozdrtili a zničili kdysi klidný a relativně prosperující stát, který chránil menšiny.
Asi nevadí, že tato vláda Bašára Asada je mezinárodně uznávaná právní vláda Sýrie a jako suverénní stát má právo na boj proti terorismu a povstání na svém vlastním území.
Asi nevadí, že především USA a jejich spojenci spustili celý chaos ve svém obsedantním odhodlání zbavit se jednoho z posledních vůdců na Středním východě, který, i když nikterak nikoho neohrožuje, se prostě neřídí rozkazy Washingtonu.
Paní Powerová, celý svět ví, kdo má na rukou krev více než 400.000 lidí!