Islamistický Trojský kůň v Čechách V.

Yekta Uzunoglu
3. 10. 2016
Turko – islamisté z podstaty své ideologie vnímali Evropu jako nenáviděnou, znepřátelenou společnost a válčili tak, jak jim jejich mentalita a absence etiky dovoluje, to jest nestoudně s využitím všech možností a prostředků k dosažení jejich cílů. Padělatelská banda, jak směl tehdejší tisk jen na začátku informovat a pak byly informace náhle potlačeny, byla nejrozšířenější sítí a to v několika zemích a pokud mně paměť neklame, byli v několika zemích zatčeno nejméně 46 set lidí včetně Řecka, Jugoslávie, Německa atd., ale sídlem a centrem celé bandy byla Praha!


Kdo jim to asi dovolil! Kolik peněz šlo do kapes turko – islamistů a kolik do kapes těm, kteří jim poskytli zde v Česku zázemí a bezpečí pro nerušenou práci?

Při té příležitosti se ptám bezpečnostních složek státu, zda byl Göksel Otan alias Gürkan Gönen tedy společník Nurettina Cila též zatčen v té padělatelské dílně či tiskárně německou policií a předán jako s ostatními české policii, která ho následně propustila na svobodu?

Dle všeho pod tlakem Německa byli ostatní zatčeni a odsouzeni! ALE tak jako kdysi týdeník Týden o tom napsal rozsáhlý článek, Nuretin Cil byl předčasně propuštěn a poslán do Turecka, místo aby byl poslán do Německa, kde si měl odpykat svůj trest. Ti, kteří ho poslali do Turecka, mu umožnili všechny zločiny smazat. V Turecku byl pochopitelně hned propuštěn na svobodu a žádný trest si neodpykal, jakoby ho tamější orgány ocenili za jeho statečný boj proti káfirům v Evropě a dokonce mu zařídili zázemí, aby obchodoval s českými fotbalisty! Najednou nastala hyperaktivita v této sféře, to jest kolem fotbalu, začali sem jezdit turečtí fotbalisté na trénink, na přátelské utkání a turecké týmy začaly importovat české fotbalisty! Někdy se cesty konaly i soukromými letadly – co se asi skrývalo za tou hyperaktivitou turko – islamistických zločinců v tolik oblíbené oblasti jako je fotbal? Ve světle toho všeho táží se oprávněna otázka zda v těch letadlech vozili sem a tam jen fotbalisty ?

 
Mezinárodní turko-íslámsitický zločinec N.Cil s českým fotbalistou v Turecku zde

Mou iniciativou se tím začalo pár investigativních novinářů tehdy zabývat, téměř všichni byli po zveřejnění prvních článků vyhozeni z práce! Někdo, nějak a s vyšší mocí do toho dle všeho zasáhl…

Tak se ptám, proč tehdy česká ministerstva nepostupovala v souladu s mezinárodním právem a Nurettina Cila neposlali do Německa či do Rakouska, aby tam odpykal svůj trest? Snad měl někdo strach, že by tamním úřadům mohl sdělit něco, co o čem neměl s nikým mluvit? Tak to přece vypadá! Kdo jiný měl strach z toho, že by Nurettin Cil odjel do vězení do Německa, než ti, co jeho a celou tu bandu tady po celou dobu kryli? ZDE

A kdo ze západní Evropy tenkrát dodal té bandě se sídlem v Praze tu ultramoderní technologii pro padělatelskou dílnu? To bylo v roce 1996, to je před 20 lety a to neznamená, že snad tyto turko -islamistické bandy už tehdy ovládaly i hit technologií. Nurettin Cil na to neměl, nebo projekt pocházel z “odborných zlatých ručiček ” a turko – islamisté to všechno jen zrealizovali a pod odborným dohledem místních chráněných odborníků? Já se jen ptám, jelikož Cil sám toho všeho nebyl schopen.

Nyní se Cil vytahuje a je vysmátý, že pracuje na projektu stavby tramvaje pro město Konya, město, které je i pro laiky Turecka známé jako tvrdé jádro islamistů a staví to česká firma!

A jak se vůbec dostaly české firmy k těm islamistickým funkcionářům a copak vůbec může existovat v ekonomických vztazích jednostranná provázanost?

Je lidské, že jsem se zabýval tím, kdo všechno stojí za mně vsugerovanou kauzou, ve které jeden Kurd zemřel na následky protiprávního uvěznění v Česku, zemřel v mladém věku a přitom o čtyři roky po jeho smrti vydal český soudce na něj mezinárodní zatykač za to, že se nedostavuje k soudu v Praze!!! Druhý Kurd je díky následkům zrůdného uvěznění do dnešního dne v péči psychiatrů, třetí, můj synovec, který díky prožitým traumatům dodnes žije na ostrově a já, který jsem přežil několikrát opakovaný pokus o moji vraždu a dozvěděl jsem se, že právě Göksel Otan alias X 3 už na začátku devadesátých let pomáhal lidem, o kterých se tvrdilo, že patří ke skupině Gülena, to jest k těm, co se nedávno snažili provést puč v Turecku, kteří dlouhá léta bojovali s Erdoganem o moc.

A dokonce na začátku Göksel Otan alias X 3 jednou dobu v té společnosti “pracoval”. A tato skupina následně ovládla a ovládá do dnes část českého trhu v jistých komoditách – že by bezpečnostní složky o tom nevěděly, když jim jejich vládní agent pomáhal? Jestli tomu tak je, že se jednalo o islamisty, proč je nechali vyrůst do těchto rozměrů? Nedbalost? Nebo “angažovanost”? A máme věřit tomu, že o tom všem nevěděl úřad plk. Václava Kučery, když Göksel Otan alias X3 pracoval pro “operativce” úřadu jeho ?
Jestli tomu tak je – což by měly vědět především bezpečnostní složky státu a nikoliv já – kolik miliard tato skupina za ta léta v Československu a následně v Česku vlastně vydělala či vycucala a kde ty peníze skončily? A vyšetřoval vůbec někdo z odpovědných složek státu činnost této skupiny a s jakým výsledkem? Sdělil vůbec někdo výsledky svého vyšetřování svým občanům tak, jak to má probíhat pokud jsme právním a demokratickým státem?