Pohádka o otloukánkovi

Martin Koller
7. 10. 2016
Anotace: Žil byl hodný a nezištný miliardář, který přišel spasit Čechy před jejich politiky, podnikateli a živnostníky, který kradnú. Důvěřiví čecháčci si ani nevšimli, že je to nebezpečný otesánek, který s nimi hraje velkou komedii. Tento článek mne napadl, když jsem viděl řadu nejdražších vozidel značky Audi, stánky přetékající dárečky a bezdomovce nacpávající se nastaveným gulášem na plzeňském volebním mýtinku strany, která si říká hnutí, ale je firmou na výrobu moci pro jednoho člověka a největším ohrožením naší vlasti a národa.


Otloukánek nás kdysi přišel zachránit ze své vlasti, kde kupodivu nepodniká. Češi měli plné zuby protinárodní vlády, která z nich doslova dřela kůži a podlézala cizáckým globalistům v Bruselu. Američtí globalisté se toho rozhodli využít, získat další kolonii v Evropě, prosadit tam koloniální smlouvu TTIP, svoje nekvalitní a geneticky modifikované potraviny a získat podporu a vojáky na válku proti Rusku. K tomu jim má pomoci právě jejich miliardářský přítel, kterého pomáhali financovat, má v USA kamarádku balkánskou řeznici Madlu Allbrihgtovou, kdysi Korbelovou a příbuznou v Centru generála Marshalla, které vymýšlí, jak kolonizovat svět ve prospěch amerických globalistů.

Miliardářský otloukánek si nakoupil média, aby mu dělala reklamu, využit týmu amerických expertů a s nimi přesvědčil čecháčky, že s ním jim bude líp. Mnozí ovčánkové ve své malosti a samou radostí ze spasitele nepochopili, že miliardář nikdy a nikde není dobrák, který sleduje zájmy takzvaných obyčejných lidí. Názor, že ten, kdo má miliardy už má dost a nechce víc, může vzniknout jen v hlavách těch, kteří nikdy neviděli pohromadě více peněz. Podíváme-li se do historie, nikoho takového nevidíme.

Kdo má hodně chce ještě víc. Je to takové peněžní perpetuum mobile. Peníze dělají moc a moc dělá peníze a stále dokola. To pochopili různí Sörösové, Rottschildové, Porošenkové, Kiskové i další. V civilizovanějších zemích se miliardáři necpou do popředí a špinavou práci za ně dělají různí poskoci, komedianti a neziskovkáři, včetně prezidentů a premiérů s pomocí zaprodaných médií. V zaostalejších jako je naše republika, Slovensko, nebo Ukrajina se stávají ministry, premiéry i prezidenty. Obvykle předvádějí komedii na téma: „já jsem hodný a nezištný miliardář a jde mi jen o vaše blaho, se mnou vám bude líp.“

Situace otloukánkových firem nebyla ideální. Poté, co se mu podařilo získat moc obalamutěním občanů naštvaných na předešlou vládu, situace se výrazně zlepšila. První dorazila tučná dotace od globalistů z Bruselu na výrobu ekologického řepkového oleje, který je dražší, než nafta. Přitom se samozřejmě jedná o peníze, které naše republika poslala z našich daní do Bruselu v rámci ročních plateb. Další zisky umožnila například plánovitá likvidace kvalitních menších českých chovů vepřů, především na Plzeňsku. Místo nich se dováží nizozemské vepřové z Polska. Dobrou chuť s výrobky Agrofertu. Otloukánek využívá svoji moc k nátlakovému přebírání lukrativních výrob. Cílem může být kdokoli. V posledním období jsme zaznamenali agresivní pokus zmocnit se známé genetické kliniky v Plzni.

Kontrolní hlášení, EET a zákon umožňující ministerstvu financí kontrolovat bez povolení soudu jakýkoli bankovní účet vytvářejí dokonalý systém přehledu o konkurenci, nátlaku na ni a přebírání obchodů. Pomáhá to likvidovat konkurenci získáváním informací, ale i kteréhokoli občana. V civilizovaných zemích se tomu říká střet zájmu a jedná se o trestný čin zneužití informací… EET zároveň pomáhá rozeštvávat občany jejich dělením na podnikatele, který kradnů a okrádají tak stát i zaměstnance. Stačí popíchnout obyčejnou závist a malost. Soused instalatér si vydělal na nové auto na splátky a kadeřnice si pořídila nový kabát, určitě si na to nakradli neplacením daní, na pracák s nimi, ať je můžeme živit z našich daní!

Zároveň s bojem proti kradnúcím podnikatelům se však EET nevztahuje na hypermarkety typu Kaufland a islámské stánky s halal kebabem, stejně jako na řetězec stánků s párky, které se připravuje otloukánek otevřít, aby udal pochutiny z Agrofertu. Agrofetu byly odpuštěny daně za téměř 1,5 miliardy korun. Ty samozřejmě budou chybět ve školství, zdravotnictví, sociálních službách i důchodech.

Otloukánek likviduje ty, kteří po státu nic nechtějí a dokážou se živit vlastní prací. Jeho cílem je privatizovat celý stát jako svoji kolonii. Nelze si představit děsivější totalitu pod maskou dobráckého strejdy – otloukánka pronásledovaného zlými politiky a kradnúcími podnikateli. Všichni se mají stát jeho zaměstnanci za žebrácký plat. Kdyby byl takový dobroděj, jakého pokrytecky hraje v televizi a na setkáních se svými nemyslícími voliči, měli by zaměstnanci Agrofertu a mnoha dalších jeho firem nadprůměrné platy a pracovali by s budovatelským nadšením. Místo toho je fízluje bezpečnostní služba vybavená lépe, než ty státní. A koho ještě fízluje, možná i v rozporu se zákonem? Zeptejte se zaměstnanců, jak se pracuje u spasitele otloukánka, budete na tom stejně, jestliže si zvolíte jeho totalitu „stát jako firma.“.

Otloukánek „nespravedlivě“ pronásledovaný nepřáteli pracujícího lidu za svoje supí hnízdo, očividný střet zájmů i jiné aktivity zatím získal kontrolu nad financemi, armádou a její zpravodajskou službou i zákony a snaží se převzít policii s cílem získání absolutní moci. Přitom získává politiky dalších stran pro svoje zájmy. Ministr obrany tvoří most k TOP 09, multikulturalisté a zelení s neziskovými vedení pražskou primátorkou k Dienstbierově ČSSD. Hádky v médiích jsou proto mnohdy pouhá komedie. Bojím se, že otloukánek jednoho dne zaměstná i prezidenta.

Na všudypřítomných plakátech notně vylepšený otloukánek využívá v současné volební kampani především pokrytectví a přehlídku slibů, které mají daleko k realitě. Miliardy, které už neukradnú podnikatelé dostanou prý učitelé, důchodci, děti atd. Jen důchodcům dluží stát díky vývoji za posledních deset let 2 500 korun každý měsíc, nikoli 40, nebo 200 korun (stovku dostali podmíněně na rok, takže se nenašly tři, ale pouze dvě). Samozřejmě peníze z EET nevybere, pouze jejich část a zbytek se opticky vytvoří přesuny v kapitolách ministerstva financí a vše se patřičně okecá v zaplacených, nebo vlastních médiích.

Peníze z EET nakonec půjdou především na neziskovky, islamizaci a potlačování svobod v naší zemi ve prospěch amerických zájmů, TTIP a bruselské totality, případně přípravu jaderné války proti Rusku, což podporují všichni jeho politici – zaměstnanci. Stačí si připomenout jména Telička, Jourová, Komárek, Zlatuška, Pelikán, Stropnický, Krnáčová a jejich podporu islamizace, návrhy cenzury internetu, odzbrojování občanů, multikulturní neziskovky a další protinárodní politiku. Ve volbách nevolíme „hodného“ otloukánka, který pokrytecky říká, co chce většina občanů slyšet ale jeho zaměstnance, kteří hodní ani vlastenečtí nejsou a dělají pravý opak, co vykládá jejich šéf. Nepřipadá vám to jako podvod?

Otloukánek se tváří, jako by nebyl členem, či spíše reálným šéfem současné vlády. Přitom z jeho ministerstva jdou peníze do politických neziskovek prosazujících islamizaci a on je stejně jako ostatní ministři zodpovědný za protinárodní Strategii 2030, možná víc, protože ji bude financovat.

Značná část kritiky otloukánka ze strany konkurenčních politiků, ale rovněž myslících občanů a vlastenců je pravdivá. Proto se v hlavách jeho poradců zrodila pohádka o ubohém a nezištném příteli chudého lidu, českém Jánošíkovi, miliardáři otloukánkovi. Toho dobráka všichni otloukají za to, že chce mít vlastní stát, kde mu bude ještě líp. Pokrytecká komedie se šíří všemi prostředky a opakovaně přehrává jednoduchým důvěřivým občanům.

Čeští politici, kteří tu vládli posledních více, než dvacet let mají daleko k dokonalosti. Nicméně ve srovnání s otloukánkem, který je partnerem amerických globalistů a multikulturalistů jsou to jen evropští amatéři. Stát jako soukromá firma jednoho majitele, získaná navíc ve volbách, o tom se v historii lidstva nesnilo ani nejhorším totalitářům!

Martin KOLLER – kandidát do senátu (7) – Plzeň / jih (7) – Úsvit s Blokem proti islamizaci