Horší než CIA jsou fašističtí sluníčkáři typu Soros. Jsou stejně nebezpeční jako podnikatelské korporace brutálně vysávající lidi, které po světě zaměstnávají.

21.11. 2016   Parlamentní listy,rozhovor se senátorem Doubravou
Občan Havel byl jenom maskot západních politiků…Jaký odkaz? O žádném nevím. Jenom kupa žvástů, přičemž realita byla a je a bude úplně jiná.
O celé show na Václavském náměstí na PL 

Senátor Doubrava:
Jaký odkaz? O žádném nevím. Jenom kupa žvástů, přičemž realita byla a je a bude úplně jiná. Byl to jenom maskot západních politiků. Byl jako stroj na popcorn. Na povel ze sebe sypal obecné pseudohumanistické kecy. Byl to člověk, který mi už za vyjadřování nestojí. Můj názor na něj je dostatečně známý a já nemám nejmenší důvod na svém názoru cokoli měnit. Přečtěte si soubor nazvaný „Občan Havel“ a pochopíte.

Prezident Miloš Zeman vyjádřil velkou radost ze zvolení Donalda Trumpa americkým prezidentem a dodal, že mu bylo ctí, když jej nazývali „českým Trumpem“. Sdílíte tuto jeho radost?

Občan Zeman je nenáviděný takzvanou kavárnou, protože nastavuje těmto lidem zrcadlo jejich blbosti. S Trumpem mají víceméně společnou metodu, jak média dloubat do oka. Dovolím si citovat z Ústeckého deníku 19. listopadu, z úvahy na „trumpologické“ téma, které napsal publicista, novinář a spisovatel, redaktor regionálního Deníku František Roček: „Trumpovo chování se spíše blíží k liberálním demokratům než ke žlučovitým republikánům. Jeho názory nikdy nebyly extrémní. Je to jenom notorický provokatér a hráč s lidskou ješitností. Při prezidentských volbách si vystřelil z demokratů i republikánů. Proliberální média ho ignorovala.“

Proto Trump zvolil to, čemu nemohou média odolat. Vše, co říkal, bylo provokativní, i jmenovitě urážel jednotlivá média a osoby. Vyhrožoval tím, co by mohl, až tam bude. Ač ho média nesnášela, musela ho poslušně denně pouštět do mediální arény. Čtenáři a diváci chtěli nové zážitky z pokračování Trumpovy show. Kdyby se snažil Trump vystupovat jedovatě, ale uměřeně a la Clintonová, mediální říše by o něho ani nezavadila. Čtenáře a diváky by seriózností nezaujal.“

Proti Trumpovu zvolení protestují v ulicích USA lidé, které organizují neziskovky miliardáře George Sorose, tohoto „krále neziskovek“, který podle některých spekulací stál i za sérií „barevných revolucí“ v čele s ukrajinským Majdanem. Překvapilo vás to?

Nepřekvapilo. Pokud existují nějaká spiknutí, tak horší než CIA jsou fašističtí sluníčkáři typu Soros. Jsou stejně nebezpeční jako podnikatelské korporace brutálně vysávající lidi, které po světě zaměstnávají. Přiznám se, že se vážně obávám, že dodrží-li Trump své volební sliby, a já myslím, že dodrží, aby v zemi, kde demokracii vydávají za vzor ctnosti, nedostali nápad a nezhlédli se v řešení, jaké zvolili v případě bratrů Kennedyů.

Je zřejmé, že elity jsou po vítězství Trumpa dost překvapené. Příznačné bylo v tomto směru například vystoupení Madeleine Albrightové s Michaelem Žantovským před pražskými studenty. Mají tito lidé podle vás nyní důvod k obavám?

Ta ženská je prototypem zkaženosti. Její obavy jsou k smíchu. Pochybuji, že ji nechá Trump popravit, i když by si to zasloužila. Albrightová je zlá, nebezpečná ženská, když řeknu demokratický mafián, znamená to člověka, který pomáhá zbrojnímu průmyslu a korporacím, které při změnách ve světě se specializují na oficiálně zákonné krádeže tamního majetku – firem i surovin.
V souvislosti s Albrightovou je nutné poukázat na její zločineckou roli v průběhu bosenské války a v době krize v Kosovu rozpoutané kosovsko-albánskými mafiány, neméně odporné jsou i její podnikatelské aktivity v rozparcelovaném Kosovu. Tato ženská se také podílela na realizaci embarga vůči Iráku, které nezasáhlo vedoucí špičky stále, ale prosté lidi a vedlo ke smrti statisíců předčasně zemřelých iráckých dětí.

Madeleine Albrightová před studenty tři dny po porážce Clintonové:


Jiný příklad: Ve druhé polovině 90. let vrcholila kampaň turecké armády namířená proti Kurdům, kteří chtějí konečně mít velkou autonomii nebo vlastní stát. Turecká armáda na to odpověděla rabováním, masakry civilistů, znásilňováním. To vše s diplomatickým krytím Clintonovy administrativy, tedy i s pomocí Albrightové. Havlův odkaz milující američtí demokraté tehdy posílali Turecku zbraně v hodnotě 800 milionů dolarů ročně.

Oceňuji, že po Madeleine Korbelové Albrightové hodili v březnu 2000 čeští studenti na Masarykově univerzitě smradlavá vejce poté, co zde převzala od akademických patolízalů Velkou zlatou medaili za „přínos světové diplomacii“.