Žádný Brexit nebude! Ne bez souhlasu britských poslanců. A ti jsou ostře proti Brexitu! Hrozí Británii občanská válka? Vrchní soud v Londýně ovládli globalisté!

7. 11. 2016     AENews
Ve stínu amerických prezidentských voleb zanikla v evropských médiích obrovská a neuvěřitelná zpráva. Britský vrchní soud sebral britským občanům právo na přímou demokracii a neuznal referendum o Brexitu jako právní mandát k tomu, aby vláda na základě referenda mohla aktivovat článek 50 Evropské smlouvy o vystoupení z EU. Vrchní soud vydal přelomové rozhodnutí [1], že aktivaci článku 50 smlouvy musí schválit poslanci britského parlamentu. Okamžitě po rozhodnutí vyšly ve Velké Británii do ulic desítky tisíc lidí a skandují hesla proti zkorumpovanému Vrchnímu soudu.

http://aeronet.cz/news/video-zadny-brexit-nebude-ne-bez-souhlasu-britskych-poslancu-a-ti-jsou-ostre-proti-brexitu-hrozi-britanii-obcanska-valka-vrchni-soud-v-londyne-ovladli-globaliste-cz-titulky/
*Titulky ve videu – zapnete tlačítkem „CC“ v liště videa.
 Se stejnou vervou však vyšli do ulic zastánci Bremainu, tedy setrvání Británie v EU a policejní kordony musí v ulicích oddělovat tisíce rozzuřených demonstrantů. A bude hůř. Nigel Farage, šéf a hlavní postava celé kampaně Brexitu, totiž na svém Twitteru uvedl, že zrada na britském národu je na dosah, že nakonec z toho bude jenom nějaký polovičatý Brexit, a to jestli vůbec.
Britům hrozí, že žádný Brexit nebude.
Pokud jste poslouchali jeden z mých pořadů na Svobodném rádiu těsně po Brexitu, určitě si vzpomínáte na mojí predikci, co jsem říkal o procesech a o porážce globalistů v Británii, že se nevzdají a že do realizace Brexitu je dlouhá doba, a že není jisté, jestli nakonec nějaký Brexit bude, protože třeba k tomu nebude politická vůle. Je listopad a situace je na stole přímo před námi. Jak je pěkně znázorněno v grafu ve videu nahoře v jednom okamžiku, drtivá většina poslanců britského parlamentu je drtivě proti Brexitu. Podobně to zobrazuje i graf níže v článku.


Proti Brexitu je v britském parlamentu 73% poslanců

 

Poslanci jsou natolik drtivě proti Brexitu, že pokud by měli opravdu o aktivaci nebo neaktivaci článku 50 hlasovat, Brexit by neprošel. Vláda Theresy May okamžitě podala dovolání k Nejvyššími soudu, kde proběhne slyšení začátkem prosince. Zdůrazňuji, že po volbách v  USA. Proč je to tak důležité? Protože globalisté se nikdy s Brexitem a  se ztrátou Británie v projektu „Das Europa“ aka „NWO“ nesmířili. Británie je jako soukmenovec USA a globalisté cití, že Trump asi v USA vyhraje, takže skrze sabotáž Brexitu se nyní globalisté snaží oslabit největšího amerického spojence v Evropě, Velkou Británii. Globalistické šachy a kroky o několik tahů dopředu.
Drtivá většina britských poslanců pro Brexit ruku nezvedne.
Globalistům tento týden narostla mohutná křídla. Podpis smlouvy CETA mezi Kanadou a EU destabilizoval americké trhy. Paradoxně to nebyl Trump, který rozkýval burzy v USA směrem dolů, ale CETA. Proč? CETA je konkurenční smlouva americké smlouvy TTIP s EU. Zatímco Američanům a Baracku Obamovi se nepodařilo TTIP prosadit, Kanaďané přistoupili na diktát globalistů z EU a smlouva CETA tak byla podepsána. Na alternativní scéně jsou smlouvy TTIP a CETA zaměňovány jako dvojčata, ale to je krutý omyl. CETA je antitezí globalistů k  americké smlouvě TTIP, která je tezí amerických globálních elit, tezí konceptu Pax Americana. Smlouva TTIP vyhovuje USA a poškozuje zájmy EU, smlouva CETA vyhovuje EU a také Číně (nepřímo), ale pro Kanadu už tak výhodná zdaleka není. Jenže Kanada si nemohla vybírat. Proč? Kanada je dosud fatálně závislá na vývozu do USA, ale tam se schyluje ke změnám. K  mohutné izolaci, k ochraně trhu. Made by Trump. Kanada zoufale potřebovala volný trh v EU. Globální šachy, tahy dopředu.


Globalisté přicházejí o kontrolu nad USA, nechtějí vizi New York – Londýn

 

K čemu se tedy globalisté odhodlali? Využili svého vlivu v Londýně a pokusili se zablokovat Brexit. Tím vznikne v Británii napětí, občanské nepokoje. Oslabí se národní řídící procesy, národní elity budou mít plné ruce práce s tím, aby nevypukla občanská válka mezi dvěma zhruba stejně velkými tábory obyvatel. Kdo bude ale první po  ruce jako zachránce? Globalisté! K čemu totiž může dojít? Pokud Nejvyšší soud rozhodne, že Vrchní soud rozhodl správně a poslanci zamítnou v následném hlasování Brexit, bude se muset vláda Theresy May paradoxně a ironicky obrátit na Evropský soudní dvůr, aby rozhodl, jestli projev přímé demokracie (referenda) je pro vládu a hlavně pro parlament závazným aktem, anebo vyšší moc má zastupitelská forma demokracie, skrze poslance. Toto není nijak v Británii kodifikováno, Velká Británie nemá totiž vůbec vlastní Ústavu. To je docela šok, ale je to dáno historicky vznikem konstituční monarchie a dělbou moci mezi Královnu a Parlament. Ústavu nahrazují zákony a kodifikovaná rozhodnutí poslanců a lordů horní komory.
Takže z tohoto důvodu není vůbec jasné, jestli občané mají v Británii vůbec nějaká práva. Ústavu nemají a podle kodifikace z konce středověku a počátku reformace je pohlíženo na občany Británie stále jako na poddané, nad kterými má královna absolutní moc, nad jejich majetkem a nad životy. Dodnes patří v rámci Commonwealthu veškerá území, zdroje, lodě, letadla, zvířectvo a hlavně daně královně. Samozřejmě, že královna své právo neuplatňuje, protože chce mít klid, ale pokud by se k tomu rozhodla, mohla by z minuty na minutu zavést na celém území Commonwealthu feudální stav, robotu, zkonfiskovat majetky bez náhrady atd.
Chybějící Ústava v Británii se projevuje právě v těchto chvílích, kdy chybí výklad práva, jestli může mít občan (poddaný královny) moc nadřazenou parlamentu. V konstitučním systému Parlament vs. Westminster není o výkonu přímého rozhodovacího práva z ulice ani písmenko. Referendum se v Británii neopírá o britské právo, ale paradoxně o právo evropské, podle kterého bylo referendum organizováno. Není to paradox? Je, a obrovský. Vláda zvažuje i předčasné volby do parlamentu [2] (jak jsem předpovídal koncem června na Svobodném rádiu), ale koho lidé zvolí? Zase podobné složení, jako dosud?
Voliči v Británii možná hlasovali o Brexitu zbytečně. Rozhodovat budou soudci a po nich poslanci.
Pokud by nebyl Brexit aktivován, globalisté by získali Británii zpět pod svou kontrolu. Podrazili by nohy americkým elitám a také Donaldu Trumpovi, stejně jako Hillary Clinton. Americká moc by se nemohla opřít o svého britského spojence v Evropě. Donald Trump by byl jako prezident USA dokonale izolovaný se svou zemí za oceánem. To by byla taková malá náplast globalistům za ztrátu kontroly nad Bílým domem. A získání kontroly nad londýnským City, to by uvítali hlavně globální euroasiaté a hlavně Čína, která dodnes Brexit nerozdýchala a z šoku se stále nevzpamatovala. Čína deponovala do britských bank veškeré své evropské operační assety, a to ne kvůli mlze a dešti v Londýně, ale kvůli strategickému bankovnímu trhu a přístupu k NYLONu, bankovnímu kapitálovému mostu mezi New Yorkem a Londýnem.

O možném konci Brexitu, o amerických volbách a o konceptu třetího ramene světové moci budeme hovořit dnes večer od 19:00 hodin v mém pořadu na Svobodném rádiu. Všichni jste srdečně zváni k poslechu. Svobodné rádio nově streamuje své živé vysílání i na YouTube kanálu Svobodného rádia zde, takže od této chvíle můžete moje páteční pořady poslouchat pohodlně i tam.

Záznam pořadu
-VK-