Merkelová musí jít!

Martin Kunštek
20.12.2016
Německá kancléřka Angela Merková má krev „na ústech“. Je zodpovědná za smrt devíti lidí zabitých při teroristickém útoku v pondělí večer v Berlíně. Přímo je sice zabila ruka Pákistánského ilegálního imigranta, který řídil kamion, jimž najel do davu nakupujících na vánočních trzích. Jenže toho stejně jako statisíce dalších – z nichž mnozí páchají kriminální činnost, pozvala do Německa kancléřka Merkelová. Je tedy spolupachatelkou tohoto hrůzného činu. Stejně jako stovek znásilnění německých žen. Stovek tisíc krádeží, které páchají ilegální imigranti. Porušování schengenských zákonů, které řídí pohyb na vnější hranici EU a Dublinských zákonů, které upravují azylovou proceduru, k němuž přímo nabádala, je vedle toho „jakoby banalita“. Jenže právě ona je příčinou bezprecedentního nárůstu násilí a vražd páchaných ilegálními imigranty. A také atentátu v Berlíně.

 
 
Počet mrtvých v důsledku teroristického útoku přitom může ještě vzrůst. Velká část z padesáti zraněných je v době psaní tohoto článku v kritickém stavu. Mrtvý je zřejmě též bratranec Polského majitele kamionu, který vůz řídil před tím, že jej ukradl Pákistánský imigrant. Vrah z náměstí u Gedächtnieskirche V Německu pobýval od jara letošního roku. Přišel v rámci invaze ilegálních imigrantů, které do země pozvala kancléřka Merkelová.

V Berlíně je Gedächtnieskirche nejvýznamnější křesťanská stavba. Asi jako u nás chrám svatého Víta. Vánoční trh na náměstí před Gedächtnieskirche je pro Berlíňany totéž co pro Vídeňáky Kristkindlmark. Součást národní tradice. Pákistáncův útok je tedy aktem agrese proti křesťanství a německé národní tradici. Tradici země, která mu dala azyl. Pro nás zcela odporný čin. Pro něj a obávám se řadu jeho následovníků, je to běžná součást víry. Džihád v praxi.

Nejen to, že jej a řadu jemu podobných, německá kancléřka do země pozvala, ale i zavedení cenzury na informace o imigrantských pachatelích trestných činů, lze hodnotit nejen jako spolupachatelství. Dnes už je díky internetu a facebooku známo, že policie měla nařízeno „tutlat“ stovky sexuálních obtěžování o silvestrovské noci v Kolíně nad Rýnem. Stejně tak, že polici je zakázáno informovat o tom, že zjištěné kriminální činy – zejména znásilnění – páchají imigranti. To co Merkelová a její vláda provádí je v podstatě vlastizrada. Merkelová dnes již pro Německo může udělat jen jedinou dobrou věc. Omluvit se německým občanům za všechny kriminální činy a příkoří, které páchají ilegální imigranti. A podat demisi.

– – –