P.C.Roberts: Nejsou Rusové až nadmíru bezstarostní?

3. 4. 2017       PaulCraigRoberts
Začátkem března vypustila Národní výzvědná služba USA na oběžnou dráhu kolem Země svoji špionážní družici. Vynesla ji tam raketa Atlas V, poháněná ruským raketovým motorem RD-180. Spojené státy, vykřičená „supervelmoc“ není tedy schopná vynést do vesmíru svoji vlastní špionážní družici a musí spoléhat na Rusko, které „supervelmoci“ k tomu potřebné raketové motory velkodušně poskytne. Nu a „supervelmoc“ pak už jen s pomocí těchto ruských raketových motorů vyšle kolem glóbu své špionážní družice, aby se dověděla, co se v Rusku děje nového.


Čímž vstupují v platnost Leninova slova o Rusech, prodávajících Washingtonu provaz, na kterém je tento Washington vzápětí oběsí.

Cení si Rusko hrstky dolarů víc, než své vlastní národní existence? Zřejmě je tomu tak.

Touží tzv. atlantičtí integralisté či Washingtonem podporovaná a placená Pátá kolona v Rusku, v ruských médiích a dokonce i uvnitř ruské vlády tak vášnivě stát se částí dekadentního a nemorálního Západu, že je ochotna vzdát se své ruské suverenity? Stejně jako je ochotna stát se podobně jako Evropa, Kanada, Austrálie a Japonsko pouhým washingtonským vazalem?

Odpověď i zde zní: Ano.

Protože jak jinak lze vysvětlit ochotu Ruska umožnit Washingtonu špiclovat nad ruským územím, a tak mu pro jeho preventivní nukleární útok umožnit co nejpřesnější zacílení všech postavení ruských nukleárních zbraní?

Docela jako by se Rusko zajímalo o americké dolary a „spolupráci s Washingtonem“ víc, než o své národní přežití.

Nedivme se pak za této situace tomu, že američtí neokonzervativci věří, že Putin se se zánikem ruské státnosti a s jejím předáním do rukou Washingtonu nakonec smíří. Washingtonský Nový světový řád, čili tyranie Washingtonu nade všemi, tak úspěšně kráčí dál.

A není to udivující? Washington nakládá na ruská bedra jeden balíček sankcí za druhým a Putin mu – jakoby právě za to – dál prodává své raketové motory, jež Washington potřebude, aby nad ruské území vysílal své špionážní družice.

Bože, pomoz Rusům.

Vybral a přeložil Lubomír Man