Vlk před třemi dny: Je Bašátr Asad úplný debil?

vlk
10. 4. 2017  Kosa zostra čili

Tenhle článek jsme měl připravený až na zítra, ale vzhledem k nočnímu raketovému útoku na Sýrii se nedá nic dělat a musí okamžitě na sklo!

Nerad používám vulgarity ve svých článcích. A  už vůbec v  titulcích. Drsný slovník, pokud nejde o nutnou obranu proti napadení, je kontraproduktivní a  nijak nepomáhá zvýšit sdělnost nějaké myšlenky. Naopak – apriori leckoho automaticky odrazuje. Dneska mi ovšem nezbylo nic jiného, než porušit svoje pravidla. Protože je to na místě.

Když totiž slyším a  čtu tu záplavu názorů – ano názorů, nikoli informací o  posledním užití chemických zbraní v  syrském konfliktu, nezbývá mi nic jiného, než si položit zmíněnou otázku přesně tak, jak je prezentována v  titulku tohoto sloupku! Tedy znovu:

Je Bašátr Asad úplný debil?

Nejspíš ano. Podle komentářů oficiálních západních představitelů i  politických komentátorů informačního mainstreamu ohledně posledního nasazení bojových plynů na syrském bojišti – konkrétně v syrském Chán Šajchúnu v provincii Idlíb

Je nesporné, že k  rozsáhlé intoxikaci civilistů v  té lokalitě došlo. A protože se tak stalo, je důležité najít viníka. Protože tohle je naprosto nepochybně válečný zločin nejtěžšího kalibru! O  tom nelze vést žádnou diskusi.

Naopak ovšem velmi pečlivé, důkladná a  zejména na důkazech založená diskuse je nezbytně třeba k  odhalení toho, kdo tohle vrcholné darebáctví má na svědomí. Jenže pro naši část světa žádná diskuse, žádné zkoumání, žádné pečlivé vážení každého detailu, aspoň v  tom rozsahu, jak to dělá každá běžná kriminálka při  vyšetřování té nejtuctovější vraždy, není potřeba a  prostě se nekoná. V jeden okamžik světové agentury přinesly informace o  chemickém útoku a  za pár minut jsme se dozvěděli, že to má na svědomí buď Bašár Asad nebo Kreml. Nebo oba. Místo zkoumání důkazů nastoupily silné a  ještě silnější výroky. Které se stále stupňují.

Nevím, kdo ty otravné plyny v  tom syrském městě použil. A  nedělám si sebemenší nárok na to, abych nějak sebeméně přispěl k  objasnění tohoto bestiálního zločinu. Nicméně, vždycky, když se něco podobného velkého stane, kde není zřejmý viník, sestavím si katalog základních otázek, jejichž zodpovězení nevyžaduje ani speciální znalosti, ani nákladné technické rozbory a  dokonce ani přítomnost na místě tragedie, ale bez jejichž úplného zodpovězení se v  žádném případě, nelze dobrat pravdy. Udělal jsem to, k  velké nelibosti příznivců spikleneckých teorií, v  případě útoku na newyorská dvojčata, stejně tak jako u  všech teroristických ataků v poslední době, ať už byly kdekoli a udělám to i dneska. Protože hned, jakmile měli všichni, co mají kolem nás díru do krku a k  tomu patent na ten jediný správný názor, jasno a  začali vykřikovat – může za to syrský prezident a Rusové, pak jsem si položil tu otázku z  titulku –

Je Bašár Assad úplný debil?

Abych nebyl podezírán s  podjatosti, jednostrannosti pohledu, toho že jsem snad placen z  Damašku nebo z Moskvy, sděluji p.t. čtenářům, že tento názor přijmu. Ano Baššar Asad je úplný debil a  ten plyn použili jeho piloti v  Chán Šajchúnu záměrně a  s cílem vraždit civily za každou cenu, jen proto, aby ukojil svou vražednou mánii a posedlost. A  Rusko a  Putin jsou skoro stejní debilové, protože mu v  tom nechtěli nebo neuměli zabránit.

A nyní si vysvětlíme konsekvence toho Asadova zešílení.

Plyn byl použit 3. dubna. To datum je důležité! Důležité proto, že o PĚT DNŮ DŘÍVE americká velvyslankyně v  OSN Nikki Hayleová doslova řekla:

„Když pohlédnete na situaci, musíte změnit priority. Naší prioritou už není sedět a soustředit se na vyhnání Asada. Naší prioritou je reálně se podívat na to, jak dát věci do pohybu a s kým spolupracovat tak, aby syrský lid skutečně pocítil změnu,”

Což o  den později mluvčí Bílého domu Sean Spicer konkretizoval takto:

„Co se týče Asada, je politickou realitou, kterou musíme přijmout s tím, jak na tom teď jsme.” podle agentury Reuters.

Bašár Asad přežil svou politickou smrt. Stal se akceptovanou realitou pro Spojené státy a  tím si v podstatě zajistil další politickou a nejspíš i  fyzickou budoucnost. Ale protože je úplný debil a  neví roupama co by, okamžitě, jakmile zase začal být brán vážně, nařídil útok na civilisty bojovnými otravnými plyny, aby tento status okamžitě vyměnil za pozici světového vyvrhele číslo jedna!!!! Tohle je přece modus operandi prezidentů!

Nejen to, je to opravdu po krvi lačnící monstrum, jakých ani v  dlouhé historii největších a nejodpornějších válečných zločinců nebylo mnoho. Jeho, ještě před půl druhým rokem decimovaná a prohrávající armáda, dnes v podstatě drtí svoje protivníky na všech frontách (na specializovaných webech jako jsou třeba Aktuanlikonflikty.cz/ si to snadno můžete kdykoli ověřit a  sledovat vývoj /nejen/ na syrském bojišti doslova z minuty na minutu), takže naprosto nepotřebuje sahat k podobným praktikám! Ale to víte – úplný debil je úplný debil.Třeba se mu zdálo, že nevítězí dost rychle, takže se nějakou logikou a  to ani tou nejzákladnější, vůbec nezabývá. Hlavně že může zase vraždit! My přece víme, že mu nejde o to, aby vyhrál, ale aby vraždil!

Ovšem každý psychopat vždy k  vraždění potřebuje nějaký, třeba nepatrný impuls. A tady mu ho asi poskytlo pondělní jednání ministrů zahraničí EU. Kde se tito pánové a  dámy potřebovali vymezit po  změně amerického stanoviska vůči úplnému debilovi Asadovi, což učinili například takto:

Šéfka diplomacie EÚ Federica Mogheriniová na úvod zasadnutia Rady EÚ pre zahraničné veci v Luxemburgu uviedla, že sa zdá „úplne nereálne“ veriť tomu, že Sýria bude rovnaká, ako bola v minulosti. „Je však na Sýrčanoch, ako rozhodnú. To je jasné,“ skonštatovala. „My trváme na svojom postoji. Nemyslím si, že je tu nejaká budúcnosť pre Asada, ale prináleží sýrskemu ľudu, aby o tom rozhodol,“ uviedol šéf holandskej diplomacie Bert Koenders. Minister zahraničných vecí Francúzska Jean-Marc Ayrault v Luxemburgu zdôraznil, že Sýria potrebuje „politický prechod“ hodný tohto označenia. Francúzsko si podľa neho nedokáže predstaviť, že na konci tohto procesu, keď bude reč o vybudovaní budúcnosti pre Sýriu, by mohol zostať na čele krajiny Asad a podľa šéfa nemeckej diplomacie Sigmara Gabriela majú USA teraz „oveľa realistickejší“ prístup k Sýrii ako v minulosti. Tvrdí, že o budúcom osude Asada majú rozhodnúť Sýrčania. „Vždy sme hovorili, že Sýrčania musia rozhodnúť o tom, kto bude ich prezidentom, akú budú mať vládu. Nemá zmysel určovať Asadov osud od začiatku, lebo by to viedlo do slepej uličky,“

Mno! Ano, Bašar Asad je úplný debil, totální narcis a  nutně potřeboval dokázat, že reálně totálně zbankrotovaná politika evropských zemí proti Sýrii i  jeho osobě, byla přeci jen správná, z  přirozeného velikášství chtěl veřejně udělat z  Donalda Trumpa, ledva nad ním přihmouřil oko, veřejného blázna! Ano takhle jedná opravdu totální pomatenec. A  to, jak víme Bašar Asad je.

To, že je to těžký dement přirozeně vysvětluje i  jisté drobné technické nesrovnalosti v provedení útoku. Totiž použití hned údajně dvou typů otravných plynů – sarinu a  chloru. Původně byla řeč sice jen o sarinu, ale nyní je už, i v našich mediích přiznáván chlor. Nestačil jeden plyn, on to vraždění chtěl mít ložené, takže hned dva! Nikdo jiný než úplný debil to nevymyslí!

Mimochodem ten sarin…. Zejména ten prý je důležitý, protože usvědčuje Asada. Teroristé prý nemají kapacity k  jeho výrobě. Zatímco u  chloru je to jinak, ten lze získat například z kuchyňské soli celkem jednoduchým způsobem a  nikdo nepochybuje, že islamisté ho nejen vyrábějí, ale také houfně při svých operacích používají. Takže ten sarin….. Ano přijímám tvrzení, že poslední chemický útok v Sýrii má na svědomí jednoznačně Bašar Asad! Tím pádem dospíváme k  jednomu zásadnímu a  před světem nepochopitelně utajovanému objevu – nikoli Usama bin Ladin a podobní vytvořili a  řídili Al Kajdu, nýbrž – ano správně – krvavý řezník Bašar Asad!!!! Nechápu, že mi tohle dlouhé roky někdo tajil! Proč? Kdybyste náhodou nyní pochybovali o  mé duševní integritě, pak vám vřele doporučuji přečíst si článek s  názvem

Irák rozbil buňku al-Káidy vyrábějící chemické zbraně na útoky v Evropě

Je z  1. července 2013!!! Tedy z před 4 let. A protože know how a  technické vybavení na výrobu sarinu měl v té době, se zohledněním dnešních informací, jak nám jsou prezentovány, měl a má jen Asad, je zřejmé, kdo tehdy stál za Al Kajdou. A nejspíš i vytvořením Islámského státu. Kdybyste si začali ťukat na čelo a namítli, že jako IS vyhlásil nesmiřitelnou válku Asadovi a za nejvyšší cíl stanovil jeho svržení a že jsem tudíž vedle jako jedle, pak se dopouštíte naprosto fatálního omylu! Jednak proto, že jsme si už dokázali, že Asad jako naprostý debil, použil chemické zbraně v okamžiku, kdy mu prostě jen stačilo čekat, až se protivníci zhroutí, ale především proto, že tenhle doslova po  krvi lačnící psychopat si stvořením Islámského státu, Al Kajdy a podobných organizací, které naoko válčí proti němu, vytvořil zcela záměrně dokonalou záminku, aby mohl vraždit opravdu ve velkém. Na obou stranách fronty! A  s  naprosto ďábelským cynismem si to ještě to vraždění nechal nejméně z poloviny platit (IS a na něj navěšení) z cizích zdrojů, aby to všechno nemusel financovat z vlastního! Hlupáky ze Západu a z  ropných monarchií!!! To víte – všech čertů futrál Asad!

Ve světle těchto zjištění musí být přece každému nad slunce jasné, že tvrzení Ruska, že syrské letadlo zasáhlo při  náletu na Chán Šajchún velký sklad zbraní a  munice militantů, kde tito skladovali svoje zásoby otravných plynů, za naprosto vyfabulovanou a  vylhanou výmluvu, která nemůže být ani trochu pravdivá a  není potřeba ji vůbec zkoumat! Bašar Asad, je prostě totální debil, vraždící monstrum. Ale se zatraceně dlouhými prsty. Jak například předvedl už při  prvním použití otravných plynů na syrském bojišti v Ghoutě 21. strpna 2013. Kdy si prostě uměl zařídit, a by jeden z absolutně nejprestižnějších vědeckých a  univerzitních celků na zeměkouli – Massachusetts Institute of Technology (MIT) vypracoval rešerši, zkoumající tento incident. A  vraždící maniak Asad si uměl zařídit, že on i  syrská armáda z  toho byly nejprestižnějším americkým vědeckým centrem vyviněni!!! A  nezůstalo jen u  toho. Ďábel se prostě vloudí všude a  obloudí každého. I  když je to jinak debil. Ještě před tím uměl zbláznit/podplatit/podvést/přemluvit – dosaďte si sami vhodný termín, mimořádně zkušenou a protřelou vyšetřovatelku válečných zločinů – Carlu del Ponte –  a to natolik, že dala 6. května 2013!!!!, tedy ještě dávno před chemickým vražděním v  Ghotě!!! interview nikomu menšímu než BBC, kde zcel a nekompromisně konstatuje, že syrští rebelové útočí sarinem!!!!!

Nicméně MIT, Carla del Ponte a  přirozeně že i  prolhaný Putin s  vraždícím monstrem Asadem si mohou tvrdit co chtějí. My určitě víme, že Asad je debil a  zaútočil otravnými plyny. V  žádném případě to nemohli být islamisté, kteří těžce prohrávají a  opouštějí jednu pozici za druhou a jediný větší celek, který jim zbývá je už jen provincie Idlíb, kde se stal tenhle indient, Američané jim před časem s koncem Obamy zastavili pomoc, Turecko výrazně přiškrtilo přístupové cesty na jejich území a s  Ruskem se snažilo organizovat mírové rozhovory, zkrátka jsou v situaci, že jestli nedojde k nějaké zásadní změně v postoji velmocí, zejména USA, je jejich osud zpečetěn. Ti by nikdy a  to také víme naprosto jistě – chemické zbraně nepoužili a protože je zcel a jistě ani nevyráběli a nevyrábí, nemohli je tudíž ani skladovat.

Takže základní otázka chemického útoku v syrském Chán Šajchúnu

Je Bašár Asad úplný debil? je uspokojivě zodpovězena. Tudíž můžeme, bez nejmenších pochyb, prohlásit – ano tenhle zločin provedla syrská armáda z  rozkazu krvavé zrůdy, co si říká syrský prezident.

Simply clever!