Aleš Valenta: Imigranty do země za žádnou cenu nepouštět. To je zásadní politická otázka dneška… Agresivní islámská kultura….

2.8. 2017  PL, část článku
Nepřátelství Západu proti nám
Historik a analytik Institutu Václava Klause, který je znalcem Německa varuje,co se na nás valí z této nejmocnější země EU.Upozornil na schválení zákona o ochraně sociálních sítí před hlásáním takzvané nenávisti. Itálie je dle něho v rozkladu. „Trestní řízení zpupných bruselských byrokratů samozřejmě ignorovat, případné pokuty samozřejmě neplatit…?
Velkou debatu vzbudila otázka, zda se na koupaliště smí, nebo nesmí nosit muslimské plavky, takzvané burkiny. Zastánci tvrdí, že je trapné někomu nařizovat podobu plavek a že ještě před 100 lety jsme se koupali také zahalení. Odpůrci argumentují hygienou, ale také tvrzením, že jde o další krůček invaze islámu do našich životů, o zavádění jejich představ o normách…

Muslimské šátky i plavky jsou v první řadě demonstrací přítomnosti islámu v Evropě. Od těchto zdánlivých maličkostí vede cesta k dalším nárokům a požadavkům, jako je zakládání mešit, škol, ovlivňování stravovacích a kulturních zvyklostí v dané zemi, nošení šátků v úřadech a soudech a tak dále. Liberální země, která se zaklíná svobodou náboženství a horlivě odstraňuje kříže z veřejného prostoru, aby nekřesťany „neurážela“, nemá šanci tento trend zastavit. Jediné řešení je příslušníky agresivní islámské kultury jednoduše do země nepustit, respektive ne ve větším než naprosto minimálním počtu. V tom spočívá naše naděje, protože my je tu na rozdíl od Západu nemáme.

Halík je šiřitel zhouby

Tomáš Halík zmínil při svém kázání jedno svaté přijímání v minulosti, jehož se měl zúčastnit muž s plackou s přeškrtnutým minaretem „Islám tady nechceme“. „Hlásí se tím k hnutí pana Konvičky, Okamury a těchto lidí. Kdybych si toho včas všiml, svaté přijímání bych mu nepodal, protože není možné, aby ti, kteří se hlásí k ideologii nenávisti, přistupovali ke stolu Páně. My jsme dlouho měli velkou potíž, až do slov papeže Františka, abychom našli místo u stolu Páně pro ty, kteří jsou ve velmi komplikovaných životních situacích. A papež říká: ‚Buďme milosrdní‘,“ řekl Halík, ale s tím, že však není možné, aby „ke stolu Páně“ přicházeli lidé, kteří se hlásí k nenávisti. Co si o tom myslíte?

S papežem Františkem se dostal na papežský stolec katolický liberál – což je samo o sobě protimluv. Halík je samozřejmě šťastný, že ve Vatikánu rozhoduje člověk jeho krevní skupiny. Oba mluví o takzvané nenávisti stejně jako levicoví liberálové, tedy přesně v duchu politické korektnosti, která přikazuje mluvit o ní výlučně v souvislosti s bělochy. Halík je mimořádně aktivní šiřitel a podporovatel zhoubné teorie multikulturalismu. Naštěstí je českým primasem Dominik Duka, takže každý český katolík si bude dříve či později muset vybrat: Duka, nebo Halík. Tertium non datur.