Privilegia pro nelegály

Jar. Loudil 
28. 9. 2017
V letištní hale v Burgasu v Bulharsku byla zadržována dva dny občanka Slovenska. Důvod ?? Někde ztratila svou občanku a nemůže tak vstoupit na území Bulharska. Proč to připomínám ??? Občan EU 28 a NATO = Slovenka, chce bez dokladů vstoupit na území dalšího státu EU 28 a NATO = Bulharska. Nemůže . Byla rychle zadržena a pokud si nesežene doklady, tak bude eskortována z letiště zpět do své vlasti.

Roku 2015 živé paměti nám vedení EU 28 s paní Merkelovou zorganizovali -” milionový pochod imigrantů” – bez dokladů (nebo s padělanými doklady) napříč celou Evropou a neziskovky to realizují ve Středozemí dodnes!! Vyloví imigranty z vody a po tisících je dopraví bez dokladů na území EU 28 a NATO. Jde o lidi ze zemí , kde se neválčí (Bangladéš, Nigérie, Pakistán, Maroko, jiné státy Afriky,…). Tedy o ekonomické běžence. Chtějí díl z bohatsví Evropy.

Když začal stavět Viktor Orbán plot na hranicích Maďarska proti nelegálům, byl okamžitě napaden Merkelovou i vedením EU , že se “chová nedemokraticky” a “týrá ubožáky”. Nelegálové jak známo bez zábran do té doby díky vedení EU i Merkelové pochodovali z Turecka přes Řecko, Makedonii, Srbsko, Chorvatsko, Rakousko, Německo, Dánsko až do Norska.

P.S. Vlastní lidi ze zemí EU týráme, ekonomičtí běženci jsou vítáni s doklady i bez nich. Pokud se letím vykoupat na týden do Bulharska a zapomenu občanku, tak letím ihned zpátky. Pokud přijedu z Pakistánu či Bangladéše bez dokladů , patří mi ihned celá Evropa.

“Zvládneme to”!! Ano, paní Merkelová ! Dva roky po vlně běženců je jich v Německu stále 91 % !! bez práce.

Vedení EU jsou dnes neschopní Švejkové a Trautenberkové. Prostě šašci. Brusel vede celou Evropu do záhuby. Je to neodvratné.

Vážím si dvou politiků v Evropě. Jsou to Orbán s Putinem. Tváří v tvář nemocným psychopatům z Bruselu jim dosud zůstal zdravý rozum.

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/446975-slovenka-bez-dokladu-uvizla-v-burgasu-na-letisti-je-uz-dva-dny.html

http://hungarianfreepress.com/wp-content/uploads/2015/09/orban-viktor-2015aug.jpg

http://static3.businessinsider.com/image/595f0429d9fccd31008b47f2/putin-will-eat-president-trumps-lunch-experts-weigh-in-on-how-trump-should-approach-putin.jpg