USA odhlasovaly zákon pro vyhlášení obchodní války do posledního Rusa.

Vincent Pribula
14. 8. 2017    Eurasia24

 Konec nadějí i pro všechny lokaje, kteří doufali, že budou alespoň sbírat drobky nasazením vysvětlovat nutnost připojení se k ekonomické válce s Ruskou federací. Pokud máte správné nástroje propagandy, dokážete lidi snadno semknout pro cokoli. Semknuti proti ruským hrozbám – nakoupíme zbraně amerických koncernů, a to převážně ty útočné. Poskoci, pro které slunce vychází na Západě, mají první pochybnosti a velmi, velmi opatrně, ale stále z ohnutého hřbetu, mírně protestují. Dlouholeté špehování a odposlouchávání spojenců ze strany USA splnilo účel. 

Přes silácké výkřiky politických špiček se nic nestane a nakonec s radostí uvalí sankce spolu s USA. Hlavní média čekají na instrukce, jak informovat, a tak se brzy vymyslí, co se masám podhodí. Je tu Týden oslav barevných radostí a opojení z různosti. Málokdo tuší, jaké hysterii propadají korporátní magnáti při počítání ztrát. Je možné, že jistou částku kompenzací dostanou od daňových poplatníků, ovšem sanovat stovky miliard, na to už musí být odvaha i drzost. 
Paul C. Roberts, poradce prezidenta Reagana, podává vysvětlení a poukazuje na enormní nebezpečí kroků současného Deep State a neschopnost prezidenta Trumpa: Patrně zešíleli a opravdu tu válku s Ruskem chtějí stůj co stůj. Vzdejte se, vydejte ropná pole Sibiře a odevzdejte své jaderné zbraně pod naši kontrolu! Odevzdejte terminály plynovodů a poklekněte před USA. Zavažte se do konce časů být věčnými vazaly. Dosadíme do správy ruských zdrojů takovou vládu, která bude pracovat ve prospěch USA a na úkor Ruska. Ze všech stran jsme vás vojensky obklíčili, poštvali jsme proti vám i Slovany. Nemáte žádné spojence krom totalitní Číny a Kima. Vyhráváme v informační válce a jsme s neomezeným kapitálem schopni zaplatit ve vaší Moskvě státní převrat. Koupíme si vaše poslance a jejich manželky i děti, úspěšně jsme vytvořili z mladé generace ne muže a ne ženy, a tak budete postupně vymírat. Každý stát se již podvolil vůli USA, nač ten vzdor? 
Bude kapitulovat Ruská federace před USA a paktem NATO? Vyhladoví USA s EU ruské miliardáře, kteří sami provedou převrat? Plán je to odvážný a v historii válčení o území a zdroje efektivní. Dnes je ovšem i početní přesila tupou masou bez srdce. Rusové mají velké území, zbraně a – velké srdce. Schválení sankcí ze strany USA je pravděpodobně koncem mírové dohody jaderných velmocí. Proč se z USA stalo monstrum toužící po válce s Ruskem a proč již odhodily masky? Nikdy o rovné podmínky nešlo, ekonomika zadlužených USA je již v trilionech dolarů. Vyhnout se scénáři ekonomického kolapsu a oddálení pádu, který postihl bývalý SSSR, se dá na čas odložit – díky permanentnímu válčení v nekonečných válkách a zbrojní výrobě. Zachrání USA jen velká válka, nebo jsou to konspirace? 
Jak se bránit a jak se dá jednat s banditou, který na mne uvalil sankce a poštval mé spojence? O čem a s kým má smysl jednat, když jste v nerovném postavení a v ekonomicky oslabení? Má vůbec smysl jednat u jednoho stolu s masovým vrahem a nechat se poučovat o morálce? Možná by postačily odvaha a vzor Izraele. Se zločinci se prostě nejedná a neustupuje, ale bojuje! 
Ve dnech připomínky největší masové popravy civilistů v Hirošimě a Nagasaki, USA zákonem vyhlásily ekonomickou válku Ruské federaci. Vyznavači nukleárního boha tento čin masové vraždy obhajují a počítají údajné ušetřené ztráty mrtvých vojáků USA. Je to ta nejodpornější obhajoba masové vraždy na civilním obyvatelstvu. Ne vojáky či vojenské objekty, ale spící ženy a děti zahubily dvě atomové bomby. Tento ohavný čin je válečný zločin a ten si USA ponesou do konce časů. Šestého srpna 1945 dopadla na Hirošimu atomová puma. 66 000 lidí zahynulo okamžitě, dalších 150 000 na následky ozáření. Nagasaki: 60 000 zavražděných civilistů. Tak obrovská čísla počtu zavražděných civilistů vezmou zdravě uvažujícímu jedinci slova a zanechají dlouhé ticho na přemýšlení. 
Jaká bude politická reakce na novou ekonomickou situaci a migraci v celé EU? Vše, co bude důležité, se politici odváží sdělit až po volbách. Až budou opět zvoleni, až se opět usadí a začnou vládnout. Poté se s klidem prosadí, co bude nadiktováno. Slibem nezarmoutíš – bude společné volební heslo. Je to pro politiky velmi těžké a vyčerpávající, musí vlastním lidem slibovat nebe na zemi a přitom vědět, že se tak nikdy nestane. Naděje, že jim dojde, že opět začínají překážet a jsou omezující brzdou lidské svobody a kreativity svobodného uvažování, pohasíná.