Prezident Miloš Zeman má moji plnou podporu…Myslím, že by bylo vhodné, aby se veřejnost detailně seznámila s minulostí jak Drahoše, tak i Horáčka…

Petr Cvalín
3.9. 2017   Rukojmí
Prezident Miloš Zeman na obrazovce TV Barrandov prohlásil k otázce migrantů zásadní slova, se kterými nelze jinak, než souhlasit. A to, že „Když se necháme vydírat a budeme se hrbit, přijdou další a další požadavky. Nezapomínejte na to, že součástí naší suverenity je i rozhodování o tom, koho budeme mít na našem území. Tuto suverenitu nám nemůže vzít žádná instituce Evropské unie.“Je pozitivní, že Česká republika má prezidenta, který hájí naše národní zájmy. 

A ti politici, kteří jsou de facto k národním zájmům ČR lhostejní, budou ještě více útočit na Miloše Zemana. To jsou zejména ti, kteří v Evropském parlamentu hlasovali pro uvalení finančních sankcí vůči ČR, která nechce přijímat migranty dle povinných kvót. Samozřejmě, že do této kategorie patří i prezidentský kandidát Horáček a Drahoš. Tito dva kandidáti se na veřejnosti netají tím, že by například v žádném případě nepovolili referendum o vystoupení ČR z Unie. Je zřejmé, že takto se demokraté nechovají. Mimochodem, je docela možné, že jak Horáček, tak i Drahoš, jsou „bílýmí koňmi kohosi ze zahraničí“. Vždyť vlastně už některé neziskové organizace se veřejně přihlásily k Drahošovi.

Myslím, že by bylo vhodné, aby se veřejnost detailně seznámila s minulostí jak Drahoše, tak i Horáčka. Pokud by se tak učinilo, mnoho lidí by možná o těchto dvou kandidátech začalo uvažovat zcela jiným způsobem.

Za sebe říkám, že Miloš Zeman má moji plnou podporu.