Slyšeli jste o řetězové imigraci? V podstatě jde o to, že když se ve vaší zemi usadí imigrant, získá tím právo přivést si své příbuzné. Těch příbuzných může být klidně 10 a víc.

Petr Hampl

11.11. 2017   CzechFreePress
Zkoumat, jestli je někdo opravdu pokrevní příbuzný (třeba genetickými testy) je pokládáno za ponižující. Takže si fakticky může pozvat jakoukoliv partu lidí.Ale tím to teprve začíná. Každý z těch „příbuzných“ získává právo se u nás usadit, a tím i právo pozvat zase své příbuzné. Takže jeden imigrant se může snadno namnožit na několik desítek nebo nakonec stovek. Každý z nich má nárok na sociální dávky a na uplatňování své kultury a svých zvyklostí, které si přinesl z původní země. Má také právo žalovat ty, kdo by snad po něm chtěli, aby se přizpůsobil. Jeho právníky budou platit daňoví poplatníci.

Teď to začíná pociťovat Německo, které zjišťuje, že i kdyby už nepřijalo ani jediného dalšího imigranty, má zaručen plynulý přísun příbuzných a příbuzných příbuzných. Pokud by snad někdo neuměl nárok uplatnit, najde se dost ochotných neziskovkářů, co za něj vyřídí všechno papírování.

Co s tím dělat? Vytvořit takovou atmosféru, že se bude muslimům u nás dařit špatně, budou žít ve strachu a po světě se bude mluvit o tom, jak u nás trpí. Moc jiných možností nezbývá. Česká republika totiž podléhá evropské směrnici o právu na sloučení rodiny. A víte snad o nějaké politické síle, která je natolik „extrémní“, aby se odmítla směrnici podřídit?

Zdroj: //www.vlasteneckenoviny.cz/?p=192622
Author: Petr Hampl