Sudetoněmecké… zapsaný spolek

1. 12. 2017
Kvůli zájmu o šíření muslimské civilizace nezapomínejme také na “milé krajany”!
ZDE


 
11. 7. 2012   ZDE
Policisté začali stíhat známého aktivistu Jana Šinágla. Obvinili jej z  trestného činu popírání, schvalování a ospravedlňování genocidia. Policisté uvádějí, že obviněný na svých webových stránkách zveřejnil dva články, v nichž „hrubým způsobem zpochybňoval zločiny nacistů, spáchané proti českému národu na území Protektorátu Čechy a Morava v období po nástupu Reinharda Heydricha do funkce zastupujícího říšského protektora v roce 1941 a v době následující po  atentátu na Reinharda Heydricha“.
Šinágl, který je členem předsednictva Sudetoněmeckého krajanského sdružení v  Čechách, na Moravě a ve Slezsku, podle policie zpochybňoval nacistické zločiny ve dvou článcích, které zveřejnil. Vinu odmítá. V případě odsouzení mu hrozí až tříleté vězení.

Ukázka jeho textu:  

“Počet obětí jeho vlády je jen zlomkem obětí poválečné genocidy a se způsobem, jak v 50. letech vládli komunisté, se nedá vůbec srovnat. Táži se, neměl by být také Heydrich vyznamenán zákonem o  zásluhách, anebo neměla by se minimálně v místě atentátu pořádat pietní shromáždění přinejmenším stejně početná, jaké se letos sešlo u hrobu zločince a  masového vraha Klementa Gottwalda?“

“Dne 2. května 1955 byli komunisty popraveni Václav Švéda, Zbyněk Janata a Ctirad Novák (Jan Šinágl)
2. května 2016
Poprava byla o den odložena, aby nebyl „rušen“ komunistický 1.Máj.

Švéda a Janata byli členy odbojové skupiny bratří Mašínů a po zatčení ve východním Německu vráceni do ČSR. Mašínoví varovali Václava Švédu, aby zůstal doma, že má malé děti.

Jeho odpověď: „Právě proto.“ Skvělý chlap a táta tak skončil na popravišti. Byl popraven speciálně zkonstruovaným zařízením, které vedlo k přetržení páteře za velkého utrpení.

I proto jsem se včera zúčastnil 1.Máje soudruhů a soudružek na Výstavišti v Praze a na náměstí v Berouně, abych viděl, nezapomínal a uvědomil si tu hrůzu systému, který dokázal změnit přirozené lidské myšlení, chování a způsoby nezměnitelně na celý život. Naštěstí mládež nemají a stávají se živoucím, postupně vymírajícím skanzenem a mementem mori. Jejich příkladná „kultura“ se ukázala na Výstavišti, kde během závěrečné Křižíkovy fontány balila kapela (už žádný orchestr, jen pár muzikantů) a soudruzi odstřihávali hlavní transparent na pódiu před publikem. V Berouně bylo docela symbolické, že vypuštěná holubice míru nechtěla vůbec letět, usadila se na stromě a její majitel ji nutil holí ze stromu odlétnout – marně. Níže video TV Kladno, kde vystupuje Josef Maraczi, nositel ocenění účastníka III.odboje.”  ZDE