Merkelovou fascinovaný Jiří Drahoš a poražení “džentlmeni” nastavující laťku kampaně v ČT!

Patrik Juda

15.1. 2018   Rukojmí
Poražení prezidentští kandidáti se sešli u pana Moravce v ČT a pochválili se za kultivovanou a džentlmenskou kampaň. Zemana prý volii “Horáčkovi” gambleři a pan prezident X je prý nevyzpytatelný zbabělec, který nerozumí integraci.

Šest ze sedmi poražených prezidentských kandidátů se po sečtení hlasů včera večer sešlo u pana Václava Moravce v ČT a padala i slova o vysoce nastavené laťce korektní, velice kultivované a džentlmensky vedené předvolební kampani. Poražený pan Topolánek po svém fiasku ani nepřišel, ale pana Drahoše samozřejmě podpořil také.

Nebýt v debatě pana Petra Hanniga s panem Jiřím Hynkem, tak by byl tento pořad daňovými poplatníky placené České televize především o “plivání” těchto prý kultivovaných a velice korektních džentlmenů na pana prezidenta Miloše Zemana, který však přesto všechno jednoznačně zvítězil v prvním kole prezidentských voleb, když jej volilo téměř dva miliony voličů a získal téměř 39% hlasů od všech voličů, kteří přišli (62%).

Hlavně prý, aby se v tom druhém kole neobjevila nějaká ta mystická dezinformační kampaň všech těch různých proruských webů, projevili obavu nově sešikovaní podpůrci pana Drahoše. Zvláštní je, že dezinformační kampaň v prním kole roztočil hlavně pan humorný, respektovaný a všechno nejlépe znající komentátor Jindřich Šídlo ze Seznamu, když Zemanovi voliče “pozval” až do druhého kola a určitě se dobře pobavil. Pro mnoho novinářů a těch “správných” webů je možná novým velkým hrdinou. Je to ale roztomilý lišák ten pan Šídlo…

Pan Fischer sice brzy po sečtení hlasů podpořil veřejně pana Drahoše, ale ve večerním pořadu uvedl, že lídry jsou dnes Zeman a Drahoš, kteří povedou politický zápas a prý nemá pocit, že by v tom mohl nějakým způsobem figurovat. U pana Moravce si v tom ale pan třetí v pořadí zafiguroval, protože pan Zeman prý nerozumí integraci a v tom je jeho problém. Jako kdyby prý pan Zeman jen recykloval to, co slyšel od pana Václava Klause. To by mi nevadilo. Proč ne? Já si například dnes zrecykloval Klausova slova o prázdném Topolu.

A co ví o integraci jeho prezidentský favorit pan Jiří Drahoš, kterého dokonce prý fascinuje čtvrté volební vítězství a fenomén paní Merkelové v Německu a který ve výzvě Vědců proti strachu a lhostejnosti projevil znepokojení z prý holubičího národa Čechů v jeho odmítání cizinců?

Holubičí národ Čechů jsme prý i proto, že házíme muslimy do jednoho pytle s teroristy, bez ohledu na jejich skutečné názory či nepřebernou rozmanitost náboženských směrů, které vyznávají. “Nic z toho neodpovídá realitě a neodráží ani tak skutečnou migrační krizi, jako nemoc naší vlastní společnosti, která ztrácí lidskost a zdravý rozum.”

Tak o té nepřeberné rozmanitosti náboženských směrů by v Německu a jinde určitě mohli vyprávět a už ani Němce prý paní Merkelová tolik nefascinuje, ale to je mi již téměř jedno, kdo Němce fascinuje i s jejich lidskostí a zdravým rozumem. Jediné, co mě teď zajímá je to, kdo zvítězí v demokratických volbách u nás, protože různá vyjádření pana Drahoše o integraci mě spíše děsí a naplňují strachem o naši budoucnost.

“Já se musím přiznat, že v současné době nevidím v Evropě úspěšný model integrace Muslimů.” “Teď (červen 2017) nechci rozebírat, proč tomu tak je, ale vidíme situaci ve Franci, situaci ve Velké Británii, v Belgii i leckde jinde.” “Já vlastně nevím, proč se ten model nepovedl.”

Tak se hlavně neptejte pane Drahoši vaší dobré známé Angely Merkel, protože v Německu vidím vše, jenom ne zvládnutou migraci a integraci. Je to pravý opak a lepší to jen těžko bude s rychle rostoucí populací nových Němců z mnoha rozmanitých zemí. Snad se neptejte ani toho pana Kalouska se kterým se vám dle vašich slov nejlépe jednalo, když byl ještě ministrem financí. Naneštěstí ve sněmovně jej především Pražáci ještě chtějí. Ti jeho Pražané mu asi rozumějí, stejně jako Vám. Nikoliv všichni samozřejmě. Ve všech ostatních krajích vyhrál za mě naštěstí kandidát svých Čechů a spoluobčanů Miloš Zeman.

Pan Drahoš by nikdy nevypsal referendum ohledně vystoupení naší vlasti z EU. To přeci nemohou rozhodovat obyčejní lidé, že pane Drahoši? Za přijetí Eura by chtěl pan Drahoš přesvědčovací kampaň, kterou by jsme si pochopitelně zaplatili sami sobě z daní. Pan prezident občany straší a rozděluje, řekl pan Drahoš. Tak mě straší naopak pan Drahoš a věřím, že naopak všechny lidi, kteří mají skutečně rádi svou vlast spojí jako nikdy předtím, protože za mě je situace vážná a s panem Drahošem na Hradě by mohla být i kritická. Nechci malovat bubáky ač panu Halíkovi možná opět zazvonil včera na stolku ten “pekelný telefon”.

Závěrem se vrátím ke včerejší první velké kampani pro pana Drahoše na ČT, kde například pan Horáček řekl, že…”Hlas pro Miloše Zemana to je hlas gamblera.” Řekl ten, který těch skutečných gamblerů tolik pomohl “vyrobit”, ale z nichž mnozí již spáchali sebevraždu, nebo skončili v psychiatrických léčebnách a na ulici. Možná to oni včera v Ústavní ulici v Bohnicích hlasovali na těch více než sto procent. “Hráli prostě do plnejch pane Horáčku”, ale že zrovna vy máte tu drzost nazvat voliče pana Zemana gamblery, tak to je váš další nesmrtelný text. Jsem moc rád pane Horáčku, že jste utratil část svého majetku získaného i z neštěstí, závislosti a hlouposti jiných lidí, ale ještě více jsem rád, že jste prohrál, ať už si to otextujete a odfilozofujete u pana Moralovce jak chcete.

Nečestný, neférový, zbabělý, nevyzpytatelný, nezajímavý, neinspirující, neslušný, tak všechna tato slova šla včera dlouho z té “naší” televize na adresu pana prezidenta Miloše Zemana od ostatních neúspěšných kandidátů, krom již zmiňovaného pana Hynka s panem Hannigem, kteří zůstali svoji a se svými Čechy v první řadě. Děkuji vám za to.

Po asi 24 minutách pan Hannig upozornil na za mě trapnost pouze pomlouvat pana Zemana a tak mu v čele s panem Moravcem začali ostatní poražení říkat pan X. Vy jste pro mě pane Moravče pan XXX z ČT.

“Když někdo hodně utahuje, tak já se kousnu a bojuju a takhle já si představuju Český národ.” “Jemu vadí, že ta EU začíná ty šrouby opravdu utahovat.”….Jiří Hynek

“Ne o poklonkování cizím zájmům a ne o vyvolávání chaosu a diskontinuity za každou cenu.” “Zemanovi voliči tím řekli, že nechtějí masovou migraci a z ní plynoucí nebezpečí likvidace evropské a spolu s ní i české kultury, tradic a hodnot.” “Obávám se, že kandidát, který v prvním kole obsadil druhé místo, toto nebezpečí necítí a nebude mu umět čelit.”…..Václav Klaus

Také se trochu obávám pane prezidente Klausi, ale stále věřím, že mé částečné obavy z té velké přesily zformované proti vlasteneckému panu prezidentovi Zemanovi se ukáží jako zbytečné a pan Zeman opět zvítězí.

Tak na viděnou u druhého kola všichni čeští vlastenci a občané, kteří máte rádi svou zemi.