Polonahá sufražetka napadla ve volební místnosti prezidenta Miloše Zemana, přičemž ho urážela slovy: “Zeman – Putin’s Slut!” (Zeman – Putinova děvka!) Dostane za to Cenu Václava Havla za kreativní disent…?

Břetislav Olšer
14.1. 2018   Rukojmí
Když se v pátek 12. ledna 2018 prezidentský pár blížil ke stolku volební komise, přiřítila k prezidentovi polonahá žena a s ruským či ukrajinským přízvukem vykřikovala anglicky “Zeman – Putin’s Slut!” (Zeman – Putinova děvka!). Pak ji ochranka strhla na zem.

K nečekané a proto šokující akci se přihlásila ukrajinská radikální feministická organizace Femen, která na svých stránkách vydala i prohlášení. Dívka Andželina Diašová se před útokem skrývala ve skupince novinářů, zda věděli, co se chystá, asi neprozradí. Faktem je, že novináři, co se pravideně scházejí v Praze na významných akcích, se znají, takže je s podivem, že sličnou Angolanku a její nedobrý úmysl neodhalili…

Tato mezinárodní feministická organizace se nejvíce proslavila svými protesty v Rusku a na Ukrajině. Ruského prezidenta Putina její členky prohlásily za „kremelského Drákulu“ a několik „svlékacích“ akcí předvedly i na Ukrajině. Aktivistickou útočnici, kterou byla Ukrajinka angolského původu Andželina Diašová, zpacifikovala zrovna v pražském Zemanově volebním obvodu prezidentská ochranka… http://www.rukojmi.cz/clanky/5275-volby-zacaly-zostra-po-prezidentu-zemanovi-se-primo-u-urny-sapala-naha-aktivistka

Zeman se po několika minutách do volební místnosti vrátil. Řekl, že je poctěn, protože ho napadla aktivistka skupiny Femen, která podle něj napadla i papeže. Možná lepou děvu navrhne po vzoru punkové skupiny Pussy Riot na Cenu Václava Havla za kreativní disent…?

Hnutí Femen současně v prohlášení varovalo Čechy, že volbou „věčně opilé prostitutky Zemana dávají hlas kremelskému pasákovi Vladimiru Putinovi”. Zemana hnutí zařadilo do řady politických prostitutek, jako jsou americký prezident Donald Trump, bývalý německý kancléř Gerhard Schröder, bývalý italský premiér Silvio Berlusconi, Marie Le Penová nebo moldavský prezident Igor Dodon.

Andželina Diašová při protestu proti návštěvě běloruského prezidenta zde fotografie

Všichni tito lidé jsou podle Femen nějak ve spojení s Ruskem, s režimem Vladimira Putina, pracují pro ruské firmy nebo přijímají podporu od Ruska či Putinovu Rusku nadbíhají.

Dívka za sloupem, bez problémů vpuštěná do volební místnosti, ani prezidentskou ochrankou nelegimitovaná, se na prezidenta později vrhla. FOTO: Milan Malíček, Právo

Andželina Diašová už v červenci 2017 označila běloruského prezidenta Alexandra Lukašenka jako diktátora na podobně pojaté akci v sídle ukrajinského prezidenta, kam Lukašenko přijel. Byla zadržena a stíhána za výtržnictví a kladení odporu úřadům.

Andželina Diašová před ukrajinským soudem… FOTO: Femen

K soudu pak přišla oblečená jako kanibalka. Zdůvodnila to, že země, kde může být aktivista potrestán za nenásilný protest, nemůže být považovaná za rozvinutou a civilizovanou. Šestadvacetiletá Andželina Diašová má ukrajinské občanství, je smíšeného původu, její matka je Ukrajinka, její otec pochází z Angoly a během osmdesátých let studoval v SSSR.

Diašová vystudovala psychologii v Kyjevě na Národním pedagogickém institutu M. P. Dragomanova. Občas působí jako modelka. Členkou hnutí Femen je od roku 2009. Se svojí přítelkyní Anou Ličukovou bojovala především proti homofobii a za práva homosexuálů. Hájila také práva zvířat a objevila se v soudní síni, kde byl souzen Ukrajinec, který týral zvířata bez domova.

Foto: ČTK

Podle odborníka na bezpečnost Andora Šándora jde o obrovské pochybení ochranky. „Prezidentovi muži“ měli prý volební místnost v první řadě prověřit. Kdyby tak udělali, nemuselo k incidentu vůbec dojít. „Lze naprosto legitimně vyčíst ochrance to, že přivedla prezidenta do volební místnosti, aniž by přesně věděla, kdo v ní je. Přítomné měla ochranka dopředu zkontrolovat, novináře přes novinářské průkazy, ženu by takto odhalili,“ přiblížil Právu Šándor.

Podle informací Práva se v místnosti v danou chvíli mohlo pohybovat kolem padesáti lidí, přičemž členové ochranky neprověřovali ani nelegitimovali nikoho. A to i přesto, že se na místě objevili již zhruba třicet minut přes prezidentovým příjezdem. Novinky

Následně se prezident do volební místnosti vrátil a odvolil. FOTO: Milan Malíček, Právo

Ale stejně je to zvláštní, že si Andželina Diašová vybrala přesně den prezidentských voleb a zrovna Miloše Zemana, kandidáta nejžhavějšího pro Hrad, aby ho před celým světem degradovala. Všude globální fotografové a kameramani, aby mohli poslat do světa, jak na něho křičí: „Zeman je Putinova děvka”.

Když si uvědomím, že mezi osmi jeho konkurenty je cca pět všehoschopných podrazníků, jelikož se dostali mezi prezidentské kandidáty podvodem, a neštítí se ničeho, budu jen zle fabulovat, ale třeba aby angažovali zuřivou sufražetku. Proč svůj protest neudělala Andželina Diašová třeba při Zemanovu projevu v OSN nebo 17. listopadu na Národní třídě, nebo v Moskvě u Putina, ale právě 12. ledna 2018 ve volební okrsku největšího favorita voleb …?

Podrazy Zemanových protikandidátů mohou být však různé; jak napsal skvělý politický analytik Jiří Baťa, třeba kandidát Horáček, který několikrát ve své kampani proslul silnými slovy, že stávající prezident se nezúčastní duelů s ostatními kandidáty, protože se prý bojí, že by neobstál. Zvláště pak se prý bojí samotného Horáčka, který by si prý, jak velkohubě pronášel, M. Zemana namazal na chleba. Silná slova, ale skutek utek. Jestliže se Miloš Zeman duelů nezúčastnil, je to jeho právo, což však neznamená, že tak činí z důvodů obav z možného neúspěchu.

Video, které si nechal Horáček vyrobit, je pro běžného člověka, který nemá ani tušení o navýsost neférového, nečestného a zbabělého způsobu předvolebního boje veksláka Horáčka se může mylně domnívat, že duel je autentický. Nicméně po jeho shlédnutí a při vědomí, že se jedná o podvrh, podvod, resp. falešné video je zcela zřejmé, že kromě celkového pohledu na tři účastníky rozhovoru, který dělá dojem autentičnosti, je samotný rozhovor mezi prezidentem Milošem Zemanem a panem Soukupem je rozhovor veden pouze mezi prezidentem a panem Soukupem. http://www.rukojmi.cz/clanky/5274-vekslak-horacek-svym-falesnym-videem-s-udajnym-rozhovorem-s-milosem-zemanem-jen-potvrdil-jaka-podrazacka-svine-ktera-se-take-uchazela-o-post-prezidenta-ceske-republiky

Jak ale řekl již humorně po oddechovém času prezident Zeman, pohaně ze strany feministek neušel ani Vatikán. Nedávno jsem tento ministát navštívil a nemluvilo se tam skoro o ničem jiném, než o nebývalých věcech; jak v Evropském parlamentu a v Radě Evropy ve Štrasburku vystoupil papež František, přestože ho v tamní katedrále Panny Marie pár dnů předtím pošpinila členka feministického hnutí Femen, když nahá vystoupila před oltářem s nápisem na zádech i na prsou:

„Papež František není politik!“ Minutu postála a pak zmizela v davu, takže ji nestačili zaregistrovat ani policisté. Nestačili, nebo nechtěli…? Stejná provokace se odehrála rovněž přímo na náměstí Sv. Petra v Římě…

Vatikán… Snímek Břetislav Olšer
Mezi sufražetky patří nejen Andželina Diašová, ale taktéž členky poněkud zvrhlé skupiny Pussy Riot, proslulé svým nehorázným ponížením věřících lidí v moskevském chrámu Krista Spasitele. Kampak se vytratily hrdinky Tolokonnikovová s Aljochinovou, co v rozhovoru se Zuzanou Tvarůžkovou pro ČT24 označily prezidenta Miloše Zemana za „patriarchálního blbečka“.
Pussy Riot jsou přece stejná krevní skupina jako Charlie Hebdo, co kreslí Svatou Trojici jako trojici kopulujících mužů a Pannu Marii, která rodí prase, ruské punkerky zase zpívají urážející věřící v chrámu Krista Spasitele písní:
„Bohorodičko, vyžeň Putina. Černá kutna, zlaté nárameníky a všichni farníci se plazí k pokloně. Zjevení svobody na nebesích… Hovno, hovno, hovno Boží. Hovno, hovno, hovno Boží… lépe kdyby v Boha, vymrdanec, věřil… Bohorodičko, Panno, staň se feministkou, staň se feministkou, feministkou se staň…“ písně Pussy Riot – je nebo není urážkou církve?
Pussy Riot, jež zhanobily křepčením a sprostou písní pravoslavný chrám Krista Spasitele a dostaly za to Cenu Václava Havla za kreativní disent. Je neuvěřitelné, za co všechno si mohou dnešní rozverné dívky vysloužit novinářské a jiné kreativně vypocené ceny…? V mešitě by dopadly mnohem mnohem hůř…. http://www.rukojmi.cz/clanky/537-jak-clenky-pussy-riot-nositelky-ceny-vaclava-havla-za-kreativni-disent-soulozily-v-moskevskem-biologickem-muzeu
Pussy Riot poprvé udeřily v lednu 2015. Osm dívek v kuklách a pestrobarevném oblečení zapělo na Rudém náměstí píseň s názvem “Putin se pochcal” a za svůj politický hapenning dostaly pokutu. Ta je ale neodradila a další “koncerty” na sebe nenechaly dlouho čekat. Videa, na kterých řádí v metru, na trolejbusu či před vězením, kde byl zavřen opoziční aktivista Alexej Navalnyj, se stala na internetu hitem. Stejně jako Putin dopadl i “pochcaný” Janukovyč… Naděžda
Tolokonnikovová, Aljochinová a Samucevičová se  znají už z radikální umělecké skupiny Vojna. Její členové milují veřejné pohoršení, když třeba pod heslem “palácový převrat” otočili na střechu několik policejních aut nebo nakreslili obří penis na zvedací most před budovou tajné služby v Petrohradu.
Inu, prezident Zeman měl v napjaté volební situaci nečekané rozptýlení; když se po několika minutách do volební místnosti vrátil, už s úsměvem řekl, že je poctěn, protože ho napadla aktivistka skupiny Femen, která podle něj napadla  i papeže Františka, u kterého byl nedávno na ve Vatikánu na audienci. Možná tuto lepou polonahou děvu navrhne po vzoru punkové skupiny Pussy Riot na Cenu Václava Havla za kreativní disent…?
Článek je s autentiskými fotografiemi zde