Vášnivá volba prezidenta neexistujícího státu

Vladimír Balhar
18. 1. 2018
Se zájmem pozoruji vášnivé a nepochopitelné klání o post prezidenta, malé zemičky ve středozemí, součásti rozsáhlé, novofeudální říše, znovu ovládnuté potomky původních panovníků.
I já jsem jeden z  poddaných, nicméně nemohu říkat jejího veličenstva, neb žádné veličenstvo viditelně není, jest rafinovaně skryto za tajuplným závojem bank a finančních institucí, akcí na doručitele a daňových rájů pro vyvolené.
Jsem poddaný nedobrovolně, oklamán žvásty o demokracii a svobodných volbách. Nicméně, poddaný jsem, neb ze svých daní platím feudálům dotace na jejich pozemky, a církvi vatikánské na její pozemky a  budovy. Stále tedy platím církevní a feudální desátky a dvacátky.


Taky státu platím, ovšem čo z čoho, nelze určit, kvůli zločinu církevních restitucí. Taky platím Habsburkům, za jejich léno v Jižních Čechách. Taky platím jiným bývalým feudálům za úpravy jejich zámeckých parků. To vše za platnosti zákonů, schválených demokraticky parlamentem země středozemí. Inu demokracie jako vyšitá.

Ale nešť, poddaní dnes volí svého prezidenta, pokladače věnců, kývače a vítače. Fuj.

Máme zatím prezidenta, nepokladače, nekývače a nevítače. To se neviditelnému veličenstvu nelíbí. No, já sem jim nedivím. Ale současně se nedivím voličům nepokladače, nekývače a nevítače. Co s tím? Jak vidno ze sdělovacích prostředků, patřícím zprostředkovaně někomu jinému, je nutno demokraticky zvolit pokladače, kývače a vítače. Alespoň dle veličenstva a jiných post feudálů.

Logicky bych řekl, že v českém národě, po 300 letech temna nemůže vzniknout pokladač, kývač. Mýlím se fatálně. Je jich mnoho. Erekce ješitna dosahuje vrcholu a výtrysk semene moci korunuje okamžik bezpráví. Už tak bylo o staletí dříve, je tak stále, přečtěte si Komenského. Semeno moci plodí potomky bezpráví, a tak stále dokola, v periodě lidského života. Neb pouze feudálové a církev mají kontinuitu. Poddaní nikoliv, mizí po okamžiku zániku možnosti je vykořisťovat, demokraticky, či nedemokraticky, dle doby a společenského vhledu.

Prezident je vrchní velitel ozbrojených sil. Ovšem jakých sil. Letectvo středozemí nevlastní letouny a odlétá na Island patrolovat tučňáky. Pozemní vojsko chrabře chrání zájmy mafie pěstující mák v zemi Afgánských chrtů. K blití. Ozbrojené síly žádné.

Soudní moc neexistuje paralyzována občanským soudním řádem, kdy soud může některé důkazy nepřipustit dle vlastní libovůle a existuje zásada koncentrace řízení, která posouvá veškerá soudní řízení do oblasti idiocie. Vznikají houfně rozsudky odpojené od reality. Již je asi 70000 bezdomovců, kteří se nikdy nedomohou svého práva a zhruba 200000 osob je v ekonomické ilegalitě, odkázáni na brigády a platbu hotově. Ovšem justici středozemí to nevadí, i nadále horlivě razítkuje rozsudky, které nikam nevedou. Exekutoři před sebou tlačí horu pohledávek ve výši asi bilionu korun, a nikomu ve státní správě to není divné.

Soukromé banky vytvořily závazky v zahraniční měně ve výši 4 a půl bilionu korun. Kdo to bude platit? No nikdo, to prostě nejde, ale ekonomický tisk a zpravodajství mele nesmysly o prosperitě a blábolí bláboly o tom, že Česko prosperuje jako nikdy jindy. Hovnajs, že to tak musím říci, každý podvojný účetní vám vysvětlí, že je to blbost, že závazky se platí, kdežto aktiva mizí odpisem. Není národní banka, která by tomuto darebáctví zamezila, v blízké budoucnosti vkladatelé bank o svá aktiva prostě přijdou. Jako v Řecku. Například.

Obyvatelstvo vytváří méně než spotřebuje. To s ochotou kompenzují mezinárodní lichváři, pardon, investiční fondy. Jak to dopadne? Jako na Ukrajině. Či v Řecku. Co na to stát? Nic.

Funkční stát prostě neexistuje, demokracie žádná není, obyvatelstvo chráněno není, tak k čemu prezident kývač, vítač, pokladač? No k ničemu. O čem tedy je volba prezidenta? O tom, že feudálové a církve chtějí své desátky ze svých pozemků. O ničem jiném.