Stopy útoků proti SPD a Tomiu Okamurovi vedou i ke kauze muslimských šátků ve školách! Stopy programu International Visitor Leadership vedou k “bílému blátu” z Masarykovy univerzity a právnickým kancelářím

21.2.2018   Rukojmí
Rozkrýváme další chapadla americké chobotnice v ČR! Stopy útoků proti SPD a Tomiu Okamurovi vedou i ke kauze muslimských šátků ve školách! Stopy programu International Visitor Leadership vedou k “bílému blátu” z Masarykovy univerzity a právnickým kancelářím. V Česku je 200,000 Cikánů, ale při sčítání lidu se jich ke svému původu přiznalo jen 13 tisíc! Něco tady nehraje!
Obrovská mediální kampaň proti SPD, Tomiu Okamurovi a Miloslavu Roznerovi se dostává do obrátek. Organizace Romea o.p.s. spolu s dalšími nevládními organizacemi zahájila sérii hromadných žalob na oba politiky a Česká televize i Český rozhlas k tomu poskytují mohutný mediální prostor. Stejně tak v poslanecké sněmovně vznikla i výzva iniciovaná z řad KDU-ČSL, která vyzývá k odvolání Tomia Okamury z postu místopředsedy poslanecké sněmovny a Miloslava Roznera z postu předsedy kontrolního výboru pro činnost NBÚ. Výzvu podporuje i TOP09, STAN a několik poslanců z ODS a Hnutí ANO.Andrej Babiš označil kauzu ve sněmovních kuloárech za účelovou, která má poškodit SPD při ustanovení Babišovy vlády a získání důvěry. O tom, že jde o koordinovanou akci, svědčí i skutečnost, že Facebook nám na 3 dny zablokoval uveřejňování nových teaserů na naše články, protože administrátoři Facebooku v irském Dublinu nám smazali příspěvek, který upozorňoval na článek o KZ Lety [1] a na jeho historické pozadí.

Hlavní hnízdo multikulturalismu v českém vzdělávacím systému

Cikanizace české politiky však nevychází od samotných cikánů, ale od bílých aktivistů, kterým se v USA pejorativně přezdívá “white trash”, tzn. bílé bláto, nebo též bílý odpad. Jde o právnicky vzdělané bělochy, kteří se živí v neziskovém a právnickém sektoru na mutlikulti propagandě a ochraně vybraných menšin. Hlavní úlohu v ČR v produkci takových právníků zajišťuje zejména Masarykova univerzita v Brně.V těchto neziskovkách a právnických kancelářích se točí stovky milionů korun z veřejných rozpočtů, státních i evropských dotací a cizích soukromých fondů, které na území ČR prosazují doktrínu barevné společnosti. Před 3 dny jsme přinesli zásadní článek o zkorumpovaném propojení českých politiků, lidí z neziskovek a dokonce i ze struktur státních zastupitelství na americkou státní moc neoconů v ČR skrze intervenční program International Visitor Leadership. Dnes přinášíme pokračování kauzy této brutální chobotnice, která prostupuje celou českou společností a máme důvodné obavy, že politici z SPD vůbec netuší, proti jaké hydře stojí.
V Česku se k cikánskému původu hlásí jen zlomek obyvatelstva, ale integrační dávky a tituly směřují k více než 200 tisícům z nich!

Podle údajů ne webu české vlády [2] je v ČR okolo 160 až 200 tisíc Romů. Jenže při sčítání lidu se k romské národnosti přiznalo jen 5,135 občanů a ke smíšené národnosti česko-romské jen 7,026 občanů [3]. Proč se téměř 200 tisíc Romů nepřihlásilo ke své národnosti? Všichni z nich se hlásí k českým sociálním dávkám a k integračním programům pro Romy. Ovšem proč by měl čerpat někdo peníze z těchto programů, jestliže se nepřizná k tomu, že je Rom? Naše redakce AE News proto bude ve spolupráci s našimi partnery na politické úrovni iniciovat změnu zákona o sčítání lidu, kdy vybrané údaje ze sčítání budou povinné, adresné a veřejné, mezi nimi i přiznání k národnosti. Sociální dávky a integrační tituly pro romské neziskovky tak budou odvozeny jen od přesných počtů objektivně doložitelných občanů romské národnosti v ČR. A pokud se budeme opírat o čísla ve statistice, potom nechápu, proč se vynakládají stovky milionů ročně ze státního rozpočtu na integraci necelých 13 tisíc Romů? To jsme snad u blbejch?

Za tohle má český stát zaplatit přes 400 milionů korun. Začínají se ozývat hlasy, ať se na to složí romské organizace, ne český daňový poplatník!

Kauza pracovního tábora Lety je snahou o přepisování historie. Nikdy to nebyl koncentrační tábor, protože v seznamu státního německého úřadu pro historii v Kolíně nad Rýnem není z dokladů nacistického Německa žádný důkaz o tom, že by tábor Lety spadal do říšské správy. Většina obětí, zejména dětí, které v táboře Lety zemřely, byla důsledkem nemocí způsobených zoufalými hygienickými návyky a mohutnou epidemií tyfu. Nešlo o systém cíleného zabíjení (genocidy), jak se nám snaží dnes namluvit neziskové organizace. Zákony se musí dodržovat v každé době a zákon v ČSR z roku 1937 o trvalém pobytu a registraci zakazoval potulku, pozdější protektorátní předpisy zakazovaly kočování a trvalé bydliště bylo nutné fyzicky doložit a zdržovat se v něm. Česká média a neziskovky se dnes snaží uplatňovat na cikánskou otázku jiný dobový mustr, než jaký byl uplatňován na ostatní občany v Protektorátu Čechy a Morava. O to hrozivější je odhalení dalších chapadel této chobotnice v kauze Ivanky Kohoutové, ředitelky Střední zdravotnické školy na Praze 10.
Skandál okolo somálské studentky s šátkem je zpolitizovanou kauzou, za kterou stojí opět americká chobotnice a napojení na International Visitor Leadership!

Ivanka Kouhoutová, ředitelka Střední zdravotnické školy na Praze 10

Studentka Ayan Jamaal Ahmednuurová zažalovala tuto školu, že ředitelka Ivanka Kohoutová zakázala nošení muslimských šátků ve škole. Soud ve věci poprvé jednal už koncem ledna loňského roku [4], kde nastal incident, když soudkyně nechala vyklidit soudní síň kvůli zpěvu státní hymny. Ahmednuurová se cítí poškozená, protože šátek prý vyjadřuje její víru. Jenže české školy ze zákona jsou sekulární a projevy víry nejsou z titulu nadřazené školskému zákonu, který podobu školního řádu vkládá plně do kompetence školy a ředitele. Jenže, jak zjistila naše redakce AE News ve spolupráci se Svobodným vysílačem CS, do žaloby na školu a ředitelku jsou zapojení stejní lidé a skupiny, které nyní útočí na Tomia Okamuru a Miloslava Roznera. Tentokrát nejde jen o nezisková chapadla, ale o právnická chapadla této chobotnice napojené na americkou státní moc v České republice.

Somálskou dívku Ayan Jamal Ahmedmoor totiž u soudu hájil Janu Ruml. A uvažuje o kandidatuře do Senátu. Toto nutkání pocítil po zjištění, kdy Somálce bylo znemožněno nosit šátek tzv. hidžáb. Když opomenu skutečnost, že Jan Ruml, stejně jako my ostatní, onu dívku ještě nikdy neviděl, protože se Somálka v Yettiho stylu před žádný soud nikdy nedostavila, pojďme se podívat, jak je Jan Ruml v celé této kauze osobně zaangažovaný, a pro koho ve skutečnosti pracuje Somálčina advokátka Radka Korbelová-Dohnalová. Vezměte si prosím sáček na zvracení, bude to síla.
Chapadla americké chobotnice okolo právnických kanceláří, neziskovek a Masarykovy univerzity. Jan Ruml & Partners?

Jan Ruml

Narazíme totiž na neziskovku Sdružení pro integraci a migraci, o. p. s. (SIMI), která se výrazně somálské dívky zastává. Mezi členy správní rady tohoto sdružení překvapivě najdeme Mgr. Jana Rumla. Ale kromě působení v SIMI se Jan Ruml stal od roku 2016 spolupracujícím advokátem advokátní kanceláře Korbel,Tuháček & partneři, s.r.o., ve které se soustřeďuje na otázku lidských práv. Ovšem v této stejné advokátní kanceláři pracuje Mgr. Radka Korbelová Dohnalová, Ph.D., která obhajuje somálskou dívku Ayan Jamaal Ahmedmuurovou. Najednou se ukazuje, proč Jan Ruml startuje a cítí příležitost si udělat kariéru s aspirací do senátu na této kauze. Jan Ruml, který sedí ve správní radě sdružení SIMI, a zároveň od r. 2016 pracuje v advokátní kanceláři, kterou v kauze zastupuje Radka Korbelová-Dohnalová. Propojení více než jasné.Jan Ruml.

Jan Ruml je sám tragickou postavou turisty v české politice. Ministr vnitra, senátor a místopředseda Senátu, člen postupně čtyř politických stran, z toho jedné byl předsedou 28. listopadu 1997, kdy proběhl takzvaný Sarajevský atentát na tiskovce svolané místopředsedy Janem Rumlem a Ivanem Pilipem, kteří vyzvali Václava Klause k odstoupení. Jan Ruml také přenocoval ve spacáku s reportéry ČT na velíně v době krize ČT na konci roku 2000. Vzpomínáme si na Show Jana Krause na TV Prima, která měla běžet ve středu večer 26. října 2016, jednalo se o tu neodvysílanou show kolem Jiřího Bradyho, kde měl vystoupit kromě jiných také Jan Ruml spolu s dalšími Havlisty jako jsou Michal Kocáb, Michal Žantovský nebo Táňa Fischerová. Také si vzpomeneme na iniciativu pravdoláskařů s názvem “Několik vět 2017”, kde figuroval rovněž Jan Ruml spolu s Tomášem Klvaňou, Hanou Marvanovou, Táňou Fischerovou, Janem Šternem a dalšími.

O Janu Rumlovi ale nebude tento článek pojednávat. Jde o inventář ve značně fosilním stádiu ve stylu Marka Bendy, my se však budeme věnovat těm živým. Pojďme se podívat, pro koho pracuje samotná Radka Korbelová-Dohnalová, která šátkovou Somálku obhajuje. Radka Korbelová-Dohnalová je absolventkou Právnické fakulty Univerzity Karlovy v roce 2001, společnicí Advokátní kanceláře Korbel, Tuháček & partneři, s. r. o. od roku 2013, Členka sekce ADR České advokátní komory, mezi lety 2002-2008 byla členkou výboru pro práva dítěte Rady vlády ČR pro lidská práva, mezi lety 2002 až 2005 byla členkou představenstva a koordinátorkou programu právní ochrany dětí v neziskovce Liga lidských práv.
Pro Bono Aliance a mohutný propletenec právníků, kteří se živí jako “bílé bláto”

Ředitelem Ligy lidských práv je David Zahumenský, který absolvoval americký vládní program International visitor leadership. To je ale náhoda. Také Radka Korbelová-Dohnalová byla mezi lety 2002 až 2003 členkou ekologického právního servisu a rovněž působila jako zkušební komisařka Ministerstva spravedlnosti pro mediaci. Radka Korbelová-Dohnalová je zároveň členkou velmi důležité organizace ProBono Aliance [5]. Právě ta hraje v celé této situaci stěžejní roli. Ředitelkou Pro Bono Aliance je Mgr. Veronika Ježková, předsedou správní rady je Mgr. Vítězslav Dohnal. Radka Korbelová-Dohnalová a Vítězslav Dohnal, co za tím vězí?

Ředitelka Ivanka Kohoutová měla v Praze u soudu své podporovatele

Dále existuje jakýsi Mgr. František Korbel, Ph.D., jednatel advokátní kanceláře Havel, Holásek & Partners. František Korbel bydlí na stejné adrese jako Radka Korbelová-Dohnalová, Pražská 223/6, Tábor. Co má František Korbel, ročník 76, společného s Radkou Korbelovou-Dohnalovou, ročník 77? Manžel? Bratr? A co má Vítězslav Dohnal, ročník 73, na ulici Klokotská a také v Táboře, společného s Radkou Korbelovou-Dohnalovou, ročník 77? Starší bratr? Do jaké míry je Radka Korbelová-Dohnalová předpojatá, když ji vážou úzké rodinné vazby partnera či bratra k Pro Bono Alianci, ve které je členkou právnička hájící protistranu?

Abychom si utvořili obrázek, co je Pro Bono Aliance zač, a čeho je Radka Korbelová-Dohnalová součástí, tedy mezi partnery Pro Bono Aliance, je to Kancelář veřejného ochránce práv, právnická profesní komora a organizace, právnické fakulty, nevládní organizace nebo právní nakladatelství. Jde tedy o alianci zastřešující celou plejádu advokátů, neziskovek i neziskovky samotné, podobně jako např. DEMAS, která pod sebou podobným způsobem také zastřešuje přes 15 neziskovek. Toto jsou organizace/aliance, které instruují většinu neziskovek v jejich agendách prostřednictvím seminářů, konferencí, přednášek, specializovaných setkání pro právníky neziskovek koordinujících jejich postup v české legislativě, nebo nastolující proislámská, promigrační, či jinak multikulti témata ve veřejném prostoru tzv. “agenda setting”.

Proto byla Pro Bono Aliance dosud jaksi v zákrytu. Nastal ale čas odhalit jejich pravou funkci a podstatu. Pro Bono Aliance spolupracuje s americkou ambasádou v Praze, která finančně podporuje řadu seminářů pořádaných právě Pro Bono Aliancí, např. Vzdělávací seminář pro advokáty i pracovníky neziskových organizací pořádaný 5. února 2014 v sídle magistrátu města Ústí nad Labem, nebo seminář s názvem Lawyer Ethics in Practice (právnická etika v praxi) pořádaný 3. listopadu 2015 Na Příkopě 19, Praha 1 v prostorách advokátní kanceláře Kinstellar. Právníci, kteří spolupracují s Pro Bono Aliancí, sahají až po samotný vrchol pyramidy soustavy českého soudního systému.
Neziskovka ProBono Aliance zastřešuje celou armádu právníků v napojení na americkou státní moc, International Visitor Leadership a Masarykovu univerzitu

Mezi spolupracovníky této aliance najdeme třeba JUDr. Pavla Zemana, nejvyššího státního zástupce, Mgr.Pavla Pukovce, náměstka nejvyššího státního zástupce, Mgr. Danielu Zemanovou, první viceprezidentku Soudcovské unie ČR, která je rovněž soudkyni Nejvyššího správního soudu (absolvovala International visitor leadership), JUDr. Lenku Bradáčovou, vrchní státní zástupkyni (také absolvovala International visitor leadership), nebo JUDr. Elišku Wagnerovou, Ph.D.,senátorku a bývalou soudkyni Ústavního soudu. Dalšími spolupracovníky Pro Bono Aliance jsou JUDr. Martin Vychopeň, předseda České advokátní komory, JUDr. Martin Foukal, prezident Notářské komory ČR, Mgr. David Koncz, prezident Exekutorské komory ČR, Mgr. Zdeněk Matula, státní zástupce na Vrchním státním zastupitelství, ale také tu figuruje řada ústavních soudců, JUDr. Kateřina Šimáčková, Ph.D., soudkyně Ústavního soudu, JUDr. Mgr. Štěpán Výborný, ústavní soudce, prof. JUDr. Jan Kuklík, DrSc., děkan Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze, JUDr.Ing. Filip Dienstbier, Ph.D., proděkan Právnické fakulty Univerzity Palackého Olomouc, Mgr. et Mgr. Jan Petrov, LL.M., ředitel Justiční akademie.

Ivanka Kohoutová u soudu v kauze muslimské dívky s šátkem

Tito všichni a mnoho dalších spolupracují s organizací Pro Bono Aliance, se kterou zároveň spolupracuje advokátka Radka Korbelová-Dohnalová. ProBono Aliance pořádá semináře, konference a přednášky, štědře finančně dotované americkou ambasádou v Praze. Chapadla soudcovské chobotnice opět sahají k americké lobby, která bude prostřednictvím vlastních nastrčených koní, soudců a advokátů dosazených na klíčové pozice českého soudního systému, tvrdě prosazovat své zájmy. Stejně jako pracovní tábor v Letech proti Tomiu Okamurovi, tak i chystaný monstrproces vedený proti ředitelce Střední zdravotnické školy ve Vršovicích PhDr. Ivance Kohoutové vychází z hlavy a více chapadel jediné obrovské chobotnice.
Americká chobotnice má zcela podchycenou celou českou justici a nervové body české státní správy. Situace připomíná doslova Protektorát pod americkou správou

Předsedou Ústavního soudu je Pavel Rychetský. Ústavní soudci spolupracují s Pro Bono Aliance. Mezi těmito ústavními soudci je např. JUDr. Kateřina Šimáčková, Ph.D., JUDr. Mgr. Štěpán Výborný, JUDr. Eliška Wagnerová, Ph.D., senátorka a bývalá soudkyně Ústavního soudu.

Předsedou Nejvyššího správního soudu je Josef Baxa. Mgr. Daniela Zemanová je první viceprezidentkou Soudcovské unie ČR a je také soudkyní Nejvyššího správního soudu z Brna, která absolvovala americký vládní program International Visitor Leadership. Zároveň také spolupracuje s Pro BonoAliance.

Nejvyšším státním zástupcem je Pavel Zeman. Pavel Zeman udržuje s americkou ambasádou nadstandardní vztahy. Jeho mluvčí a tiskovou tajemnicí v jedné osobě byla Helena Markusová, dříve zaměstnankyně politického odboru ambasády USA. Náměstek Pavla Zemana Igor Stříž spolu s Ivo Ištvánem absolvovali americký vládní program International visitor leadership.

Balkon amerického velvyslanectví v Praze

Vrchní státní zástupkyně v Praze Lenka Bradáčová absolvovala v roce 2008 americký vládní program International visitor leadership, spolu s dalšími dvěma státními zástupci, Ivo Ištvánem a Igorem Střížem, dvěma policisty a dvěma zástupci nevládního sektoru. Jednalo se konkrétně o Program of the United States Department of State, Transparency and Ethics in Democracy. Program Spojených států, odbor transparentnosti státu a etiky demokracie. Přinesli jsme informace o propojení Lenky Bradáčové s Robertem Šlachtou, Ondřejem Kundrou, Martinem Fendrychem a Sabinou Slonkovou. Ty v dalších článcích ještě rozvineme do podrobností. Dokonce bývalý náměstek Lenky Bradáčové z Ústí nad Labem od roku 2012 Adam Bašný, který udržoval kontakty s Transparency International, stejně jako Lenka Bradáčová, absolvoval stáž amerického ministerstva zahraničí v USA.
Anna Šabatová a její napojení na ProBono Alianci

Dalším státním zástupcem, který absolvoval americký vládní program International visitor leadership je Petr Šereda, ale máme tu dalšího státního zástupce Mgr. Zdeňka Matulu, který spolupracuje s Pro Bono Aliance. Zde si můžeme na konkrétních jménech zdokumentovat provázanost buď přímo skrze stáže amerického vládního programu International visitor leadership, nebo přes spolupráce s Pro Bono Aliancí, která je štědře financovaná americkou ambasádou v Praze. Velmi výrazně se do věci obhajoby somálské dívky zapojila veřejná ochránkyně práv Anna Šabatová, která na PhDr. Ivance Kohoutové
nenechává nitku suchou.

Anna Šabatová, ombudsmanka

S Pro Bono aliancí spolupracuje celý zástup advokátek, které zároveň působí i v kanceláři Anny Šabatové. Obrovský střet zájmů, kdy advokátka somálské dívky je zároveň členkou Pro Bono Aliance, jejichž oficiálním partnerem je Kancelář ombudsmanky Anny Šabatové. Zároveň všichni, kteří pracují v Kanceláři veřejné ochránkyně práv, studovali Masarykovu univerzitu v Brně! No řekněte sami, jak se nám tato univerzita postupně profiluje do obludného rozměru provázanosti s mocenskou americkou chobotnicí v ČR. Masarykova univerzita Brně si pěstuje a vychovává kádry pro uplatnění u veřejné ochránkyně práv Anny Šabatové. Existuje ještě něco jako akademická svoboda? Tvrdá multikulturní linie prostupuje celou Masarykovou univerzitou více, než bychom si mysleli.
Absolventi Masarykovy univerzity končí v kanceláři u Šabatové!

Vedení junáka spolu se sdružením „Na Zemi“ v roce 2016 vydalo příručku “Téma uprchlictví na táboře – Informační a metodická podpora.” A jedním z lidí, kteří se podíleli na přípravě této metodické příručky, je Linda Janků. Linda Janků pracuje v Centru pro lidská práva a demokratizaci, je asistentkou a doktorandkou na Katedře mezinárodního a evropského práva Právnické fakulty Masarykovy univerzity a právničkou v Kanceláři ombudsmanky Anny Šabatové.
Veronika Bazalová od srpna 2014 působí jako právnička v oddělení Rovného zacházení Kanceláře veřejného ochránce práv. Veronika Bazalová je zároveň absolventkou Právnické fakulty MU v roce 2013 a Fakulty sociálních studií v roce 2014 Masarykovy univerzity v Brně.

Jeden z leit-motivů Anny Šabatové

Eva Nehudková stejně jako Veronika Bazalová působí od srpna 2013 v Kanceláři veřejného ochránce práv. Dokonce je Eva Nehudková od května 2014 členkou Rady vlády pro záležitosti romské menšiny. Eva Nehudková absolvovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně v roce 2013.
Jana Kvasnicová od července 2009 rovněž působí v Kanceláři veřejného ochránce práv. Jana Kvasnicová předtím absolvovala studium na Právnické fakultě v roce 2009 a na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně v roce 2013, obory genderová studia a sociální antropologie.
Zuzana Ondrůjová také od roku 2010 pracuje v Kanceláři veřejného ochránce práv. Zuzana Ondrůjová absolvovala Filozofickou fakultu v roce 1992 a Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně v roce 2006.
Petr Polák ihned po studiích nastoupil do Kanceláře veřejného ochránce práv. Petr Polák absolvoval Právnickou fakultu v roce 2007 a Filozofickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně v roce 2009
Barbara Kubátová, působí rovněž v Kanceláři veřejného ochránce práv. Barbara Kubátová absolvovala Filozofickou fakultu v roce 2005 a Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně v roce 2007.
Iva Palkovská, rovněž od roku 2015 působí v Kanceláři veřejného ochránce práv. Iva Palkovská ukončila magisterské studium na právnické fakultě Masarykovy univerzity v roce 2015.
Jiří Šamánek od prosince 2009 pracuje v Kanceláři veřejného ochránce práv .Jiří Šamánek také absolvoval Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně v roce 2009.
Marína Urbániková pracuje od roku 2011 jako socioložka v Kanceláři veřejného ochránce práv. Marína Urbániková absolvovala studium oborů Sociální politika a Sociální práce v roce 2010 a Mediální studia a žurnalistiku v roce 2011 na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně.
Lucie Obrovská od roku 2010 pracuje v Kanceláři veřejného ochránce práv a je zároveň absolventkou právnické a pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně.

Dámy a pánové, uvědomujeme si vůbec ten obludný rozsah chobotnice, proti které stojíme? Proti čemu stojí Tomio Okamura, Miloslav Rozner a SPD? Proti čemu stojí PhDr. Ivanka Kohoutová v soudním sporu s muslimskou studentkou o její šátek? Pro Bono Aliance, kde je členkou Radka Korbelová-Dohnalová? Ona je jejich člověk. Ona je člověk těchto kruhů. Ona vykonává agendu ve prospěch multikulturalizace, ve prospěch neziskovek (zde konkr. SIMI), ve prospěch nasunování islamizace do Evropy. Nenechávejte si tyto informace pro sebe. Sdílejte je svým přátelům na sociálních sítích, v emailech a v diskusích na internetu. Je třeba, aby se občané v ČR dozvěděli o chapadlech této zrůdné chobotnice, která zasahuje do chodu českého státu.

O kauze tzv. americké chobotnice, ale i úspěšném testu rakety Falcon Heavy a souvislostí, které z toho vyplývají pro lidstvo, budeme hovořit dnes večer od 19:00 hodin v mém pravidelném pořadu na Svobodném vysílači CS. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.

-VK-
Šéfredaktor AE News