Co přivezl Paul Ryan do Prahy za argumenty, že česká vláda skrze ministra spravedlnosti, který měl ve věci poslední slovo, se rozhodla pro utajené noční a rychlé vydání Jevgenije Nikulina do USA pouhé dva dny po Ryanově projevu?

Šéfredaktor AE News
30. 3. 2018       AE News

Velký pátek v Česku: Babišova vláda ukřižovala Jevgenije Nikulina, v noci a potají ho odvezli americkým letadlem do USA. Jeho obhájce se o tom dozvěděl až z médií. Stačily 3 dny po Ryanově projevu ve sněmovně, aby byl Nikulin pohotově vydán do USA. Nikulin možná vyrazí na Guantánamo, Babiš však vyrazil k moři!

Jevgenij Nikulin

Letošní Velikonoce jsou v České republice ve znamení hororů. Nejprve v úterý vystoupil v poslanecké sněmovně v Praze nejvyšší americký neocon a šéf amerického kongresu Paul Ryan [1], který přijel lobbovat za vydání ruského hackera Jevgenije Nikulina do USA a za tendr na vojenské vrtulníky, který se v České republice zadrhl, protože tendr byl zresetován a zahájen od samotného počátku, o což se postarala ministryně obrany Karla Šlechtová a americké zbrojovky kvůli tomu silně znervóznily. Hned následující večer a druhý den ve čtvrtek přišel další šok, Český olympijský výbor představil veřejnosti novou verzí české národní hymny, která vyvolal obrovský odpor, protože se nedá vlastně ani poslouchat [2]. Navíc, podle informací, nové aranžmá a nahrávka vyšla ČOV na téměř 600.000,- Kč z peněz daňových poplatníků. Reakce veřejnosti jsou, až na naprosté výjimky, silně negativní, protože nová verze hymny je vlastně paskvilem, který se schovává za umění. Takže Zelený čtvrtek se nesl v duchu národní hymny.

Jenže dnešní den, největší křesťanský svátek v roce, Velký pátek, den ukřižování Krista, přinesl doslova a do písmene jedno skutečné ukřižování. Česká vláda, po úterní intervenci a nátlaku Paula Ryana v poslanecké sněmovně, se rozhodla urychleně jednat a potají a v tichosti došlo v noci ze čtvrtka na pátek k vydání Jevgenije Nikulina do USA [3]. Americký stroj Gulfstream V, který jednoho času používala i americká CIA v letech 2004 až 2007 k transportu vězňů do Egypta a do Uzbekistánu k výslechům a mučení osob podezřelých z terorismu, dopravil Jevgenije Nikulina na leteckou základnu Harry P. Davis Field. Pokud jste zatím o kauze Jevgenije Nikulina nevěděli, více informací najdete v článku zde.

Tuto základnu velmi aktivně využívá americká CIA z nedalekého Langley, centrály CIA. Hlavní otázkou je, jestli Jevgenij Nikulin bude postaven před americký soud, anebo se na něho bude vztahovat status nepřátelského bojovníka. V tom případě by mohl teoreticky skončit i na základně Guantánamo na Kubě. V tomto případě se ale spíš očekává “weaponizace” Nikulina, pokusí se ho využít jako zbraň proti Rusku a proti Trumpovi, aby Nikulin dosvědčil, že americké prezidentské volby opravdu byly ovlivněny hackerskými útoky, a že tyto útoky nařídil osobně Vladimir Putin. O nic jiného v podstatě nejde.
Potají, v noci, narychlo, do přistaveného Gulfstreamu, který používala CIA za Bushovy vlády k převozu vězňů na mučení do Uzbekistánu a Egypta

Způsob, jakým byl Jevgenij Nikulin vydán do USA, připomíná doslova jinou kauzu, narychlo provedené a utajené vydání Alího Fajáda do Libanonu, za kterým stál opět Robert Pelikán, který nechal Fajáda dokonce volat ze svého mobilu [4]. To je síla, že? Zatímco tehdy se Robert Pelikán zasadil o nevydání Alího Fajáda do USA, dnes se naopak zasadil o jeho nevydání do Ruska. Návštěva Paula Ryana v ČR tak otevírá daleko více záhad, než jsme dosud tušili.

Co přivezl Paul Ryan do Prahy za argumenty, že česká vláda skrze ministra spravedlnosti, který měl ve věci poslední slovo, se rozhodla pro utajené noční a rychlé vydání Jevgenije Nikulina do USA pouhé dva dny po Ryanově projevu? Proces předání obviněného do rukou Američanů proběhl naprosto v rozporu se všemi pravidly. Obhájce Nikulina se dozvěděl o vydání svého klienta až z médií v době, kdy už byl jeho klient v USA. Miloš Zeman, který se v kauze také angažoval, usiloval o vydání Jevgenije Nikulina do Ruska, protože v USA hrozí Nikulinovi, jako cizímu státnímu příslušníkovi, který není americkým občanem, mučení. Jak se však ukazuje, Miloš Zeman v této věci měl krátkou páku.Robert Pelikán (Hnutí ANO), ministr spravedlnosti.

Česká vstřícnost Američanům ve věci předání Jevgenije Nikulina má zřejmě zajistit české armádě lepší cenu ve věci nákupu amerických vrtulníků pro českou armádu. Tuto informaci jsme dnes získali v redakci ze dvou zdrojů z okruhu ministerstva obrany a pokud se podíváme na souvislosti, najednou to do sebe všechno zapadá. Už 1. února ministerstvo obrany oznámilo, že obdrželo od vojáků dodatečné požadavky na nové vrtulníky pro armádu a Karla Šlechtová oznámila, že na základě těchto požadavků vypíše výběrové řízení [5]. Jenže Američané si mysleli, že výběrové řízení už je u konce, že česká armáda už ví, jaké vrtulníky chce.

Najednou je to všechno jinak a mluví se o úplně novém výběrovém řízení, které už jako doopravdy bude poslední. Američané začali mít obavy, a proto vyslali do Prahy Paula Ryana, aby českým partnerům připomněl, že nové vrtulníky pro českou armádu musí být americké. Nová nabídka od Američanů tak mohla být vylepšena v některých ohledech, ovšem za podmínku vydání Jevgenije Nikulina do USA. Ruka ruku myje. Česká vláda tak na Velký pátek zřejmě prodala Nikulina za zlevněné americké vrtulníky stejně, jako Jidáš za 30 stříbrných prodal Krista.
V Praze zuří válka mezi neocony a globalisty o český Jeruzalém

Protože přesně o takový systém mytí rukou se jednalo i v kauze Alího Fajáda, který byl také v tichosti a přímo na základě intervence Roberta Pelikána předán do Libanonu. V České republice se naplno rozhořel boj o pražský Jeruzalém. Právě na Velikonoce vidíme, jak mezi sebou globalisté a neoconi svádí v Praze urputný boj, až lítají třísky všude kolem. Nejprve neoconi vyšlou do Prahy svého šéfa, ten tepe ve sněmovně české lumíky do hlav větami o transatlantické spolupráci, helikoptérách a o jednom Rusovi v české vazbě.

Hned druhý den následuje odveta globalistů, vypustí v reakci na proslov Paula Ryana, který mluvil o národních státech obou zemí, mohutnou pěst proti ukotvení českého státu, zdeformovanou a kabalisticky překroucenou českou národní hymnu. A přichází další den, Velký pátek a opět nová odveta, neoconi předávají ruského občana z české země do USA, v den výročí ukřižování Krista. Doslova můžeme říct, že vidíme salvy a kanonádu výstřelů z obou stran, od globalistů i neoconů na bojišti o kontrolu Jeruzaléma, toho pravého, v Praze.Alí Fajád, obchodník a údajně agent libanonské tajné služby, kterého Američané enormně chtěli, ale nedostali.

Andrej Babiš si vysvětluje tandem s Milošem Zemanem jinak, než si tento tandem vysvětluje Miloš Zeman. Oba dva chtějí tento tandem řídit a ovládat toho druhého. Andrej Babiš je malý kousek před vytvořením menšinového kabinetu s ČSSD za tolerance KSČM, protože Lidový dům má doslova pečený a na lopatě, Andrej Babiš si může obracet socialisty jako lívanec na pánvi a pěkně si je smažit, dokud nebudou tak akorát. ČSSD pomalu couvá ze svých priorit, už zbývá jen poslední, jejich neochota jít do vlády s trestně stíhaným Andrejem Babišem, ale i tento odpor příští týden zřejmě padne, ČSSD ví, že Hnutí ANO je široce rozkročené a bude dělat levicovou politiku stejně, jako tu pravicovou. Pokud ČSSD nebude ve vládě, může se stát, že Andrej Babiš vyzobe ČSSD volební program, zrealizuje ho, ale bude to vydávat za úspěch Hnutí ANO. ČSSD tak prakticky spadla do kleští. Pokud zůstane v opozici, Andrej Babiš bude vládnout s podporou KSČM a SPD. V obou případech však ČSSD bude dál ztrácet své voliče.
Andrej Babiš se chce odstřihnout od Miloše Zemana? Zatímco Nikulina Babišova vláda prodala, samotný Babiš vyrazil k moři

Jakmile bude mít Babišova vláda důvěru, svrhnout ji může pouze 101 aktivně hlasujících poslanců. A tolik hlasů se ve sněmovně proti Babišovi nikdy nenajde, pokud bude nadále dělat politiku vyzobávání programových bodů od politických stran, které ho budou držet u moci. Babiš umožní schválení prioritních programových bodů ČSSD, KSČM a SPD, s různými kompromisy, které budou plné nedokonalostí. Chápete už tu krutost mocenského tenzoru?


A tímto způsobem může vládnout nejen 4 roky, ale dokonce i bez asistence Miloše Zemana. A když vidíme, že Andrej Babiš vydáním Jevgenije Nikulina do USA se postavil proti Miloši Zemanovi už bez jakýchkoliv pochybností, potom najednou se ukazuje, že Miloš Zeman se může nakonec stát tím, kdo bude v mocenském tandemu Zeman – Babiš tahat za kratší provaz.

Globalisté tento zápas v Praze zatím prohrávají, protože i čínská CEFC, která donedávna kryla globalistům v Praze pozice, se dostala do problémů v Číně v poslední době, její pozice oslabuje [6], a to se přenáší obrazně jako na kvantové mocenské úrovni okamžitě do Prahy, do brány globalistů v Evropě, do pražského Jeruzaléma. A ihned se to projevuje v oslabení Zemanovy moci v úzkém mocenském tandemu s Babišem, kterého ovládají neoconi.

Dnes na Velký pátek budeme na Svobodném vysílači CS od 19:00 hodin hovořit o návštěvě Paula Ryana v Česku, o nové verzi české hymny, o vydání Jevgenije Nikulina do USA a dostaneme se znovu ke kauze zahazovaných emailů v České republice. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.