Milion chvilek nebo Milionový chlívek? Demonstrace proti Zdeňku Ondráčkovi a Andreji Babišovi organizuje narychlo založená neziskovka, kterou sponzoruje člen šlechtické rodiny Lobkowiczů

7.3. 2018   Rukojmí
Demonstrace proti Zdeňku Ondráčkovi a Andreji Babišovi organizuje narychlo založená neziskovka, kterou sponzoruje člen šlechtické rodiny Lobkowiczů a lidé napojení na TOP09, ODS, neziskovku AIESEC a Drahošovskou akademickou obec! Babiš se lekl a vyděsil z toho, co se děje Ficovi na Slovensku, a proto podrazil KSČM!
V pondělí večer proběhly v České republice podivně organizované demonstrace v mnoha městech proti Andreji Babišovi. Veškerá mainstreamová média tyto demonstrace zúžila na protesty proti pátečnímu zvolení Zdeňka Ondráčka z KSČM do čela sněmovní komise pro kontrolu GIBS, ale ve skutečnosti tyto demonstrace nebyly pořádány primárně proti Ondráčkovi, ale proti Andreji Babišovi. Jenže tyto demonstrace nevznikly samovolně, byly totiž odstartovány premiérovým výrokem o jeho ochotě odvolat Zdeňka Ondráčka, který spustil v České republice demonstrace a protesty, které dosud Andrej Babiš nezažil.

Český dezignovaný premiér se totiž lekl toho, co se děje na Slovensku. Organizované protesty v ulicích a mediální sektor tam v těchto hodinách a dnech řídí operátoři ze zahraničí, kteří jsou napojeni na neziskovou chobotnici Open Society George Sorose. Máme v této chvíli informace již o 3 pracovnících Open Society, kteří v těchto hodinách operují na území Slovenské republiky a koordinují slovenská média a opozici ke svržení vlády. Situaci na Slovensku monitoruje náš zpravodaj přímo na místě. Pokud jde o Andreje Babiše, ten zatím vůbec neví, komu by se měl zavděčit, jestli řvoucí ulici, koaličním partnerům ve sněmovně, médiím nebo vlastním spolustraníkům, kterým se nelíbí tady KSČM, támhle ČSSD, tady SPD, támhle Zeman. Jenže s takovou politikou jeho hnutí skončí ještě dříve, než začne vládnout.Organizátor a předseda neziskovky Milion chvilek Mikuláš Minář (vlevo) s Andrejem Babišem při předávání petice do jeho rukou, aby rezignoval na funkci premiéra. Babiš si netuší, jaké komedie se zúčastnil, že tito lidé jdou po krku nejen jemu, ale celému jeho hnutí.

Jenže jednu věc Andrej Babiš ví moc dobře, má totiž pochopitelně přístup k utajovaným informacím a má od zpravodajců z první ruky informace o tom, kdo na Slovensku organizuje protesty. A protože se jedná o mocenské křídlo George Sorose, jehož Středoevropskou univerzitu pozval Andrej Babiš k přestěhování do Prahy v minulém roce, tak je jasné, že má strach a obavy, že by si znepřátelil tohoto původem maďarského finančníka, a aby se proces majdanizace ze Slovenska nepřelil a neokopíroval i do českých ulic a českých měst.

Abychom si osvěžili paměť, zopakujeme si faktografické údaje. Po skončení sněmovních voleb v ČR se Hnutí ANO a KSČM dohodly na obsazení pozic ve výborech poslanecké sněmovny. Jednou z dohod byla i pozice předsedy kontrolního výboru GIBS, na kterou byl dopředu už avizován Zdeněk Ondráček. Andrej Babiš s tím neměl problém. A neměl s tím problém ani ve chvíli, kdy Česká televize vytáhla z archivu zaprášené video z listopadu 1989, kde mladý Zdeněk Ondráček jako člen zásahového pořádkového sboru SNB poskytl redaktorce ČST rozhovor.
Andrej Babiš si pustil televizi a to neměl dělat. Události na Slovensku ho vyděsily a začal v panice dělat brutální politické chyby

Jenže potom se začaly dít věci. Uvnitř Babišova hnutí ANO začal probublávat odpor proti jmenování Zdeňka Ondráčka do této funkce a koncem minulého roku došlo ke skandálu, když kvůli odporu poslanců za Hnutí ANO v prvním pokusu Zdeněk Ondráček neprošel a nebyl zvolen ani při opakování na druhý pokus. Rozčílení KSČM bylo mohutné, předseda Vojtěch Filip vyzval Andreje Babiše, aby si ve svém hnutí udělal pořádek.

Těsně po Novém roce následoval třetí pokus, který také nedopadl. KSČM došla trpělivost a pohrozila, že přestane podporovat a tolerovat Babišovu menšinovou vládu, pokud Zdeněk Ondráček nebude zvolen, protože na jeho kandidatuře nic měnit nehodlá. A teprve tato hrozba zabrala, kdy Andrej Babiš svým poslancům “vysvětlil”, o co se hraje, takže donutil minulý pátek část svých poslanců před hlasováním odejít ze sněmovny, aby tím snížili hlasovací kvórum potřebné pro schválení kandidáta. A podařilo se, Zdeněk Ondráček byl do funkce opravdu na 4. pokus zvolen. Jenže, co se začalo poté odehrávat, to nahnalo Andreji Babišovi strach.Mikuláš Minář, předseda neziskovky Milion Chvilek, která je organizátorem petice a protestů proti Babišovi.

Už v sobotu ráno začalo docházet k aktivizaci českého neziskového sektoru napojeného na Open Society organizace George Sorose, došlo k aktivizaci lidí napojených na neziskovku AIESEC, která nasunuje do českého školství islám, politici TOP09 a ODS ve spolupráci s akademickou obcí, která podporovala Jiřího Drahoše do funkce prezidenta, začali svolávat demonstrace do českých měst a byla rovněž spuštěna petice za rezignaci Andreje Babiše. A tady se začíná odehrávat nebezpečný majdanizační obraz, který má stejný rukopis jako demonstrace a mediální útoky na Slovensku proti Robertu Ficovi a jeho vládě.
“Milionový chlívek” proti Babišovi vznikl koncem ledna a na jeho provoz na transparentním účtu se sešlo za pouhých 33 dní provozu přes půl milionu korun

Jsou to stejné procesy, jaké probíhaly během Arabského jara 2011, kdy neziskové organizace přenášely protesty a nepokoje z jedné země do druhé. V Česku i na Slovensku v těchto dnech probíhají procesy, které mají společného jmenovatele v podobě zahraniční moci, která se snaží vměšovat do vnitřních záležitostí obou zemí. Ve spolupráci se Svobodným vysílačem CS jsme se tudíž pokusili zmapovat lidi a organizátory protestů proti Andreji Babišovi a Zdeňku Ondráčkovi. A je to opravdu děsivé.

Samotnou petici za rezignaci Andreje Babiše spustila neziskovka s názvem Milion chvilek [1], která byla narychlo založena a registrována teprve 31. ledna tohoto roku a předsedou neziskovky je Mikuláš Minář, student filosofie a bohemistiky na FF UK v Praze. Zabývá se filosofickými úvahami o lidských právech a migraci, jak je uvedeno na serveru Encyklopedie migrace, více najdete zde. Dále jsou členy představenstva Benjamin Roll a Martin Vrba. Cílem této neziskovky je de facto jenom jeden cíl, dosáhnout rezignace Andreje Babiše na funkci premiéra České republiky. Je zajímavé, že automatický doplňovač slov v mobilním telefonu opravuje název “Milion chvilek” na “Milionový chlívek”, což je opravdu vtipné a dokonce bych řekl i trefné s ohledem na politické neziskovky jako takové, ale to zásadní a hlavní nás čeká ve chvíli, kdy se podíváme neziskovce na transparentní účet.

Za 33 dnů provozu tohoto účtu už neziskovka vybrala skoro 700.000,- Kč [2]. O takové štědré podpoře si můžou nechat servery alternativy jenom zdát. Najdeme tam totiž dokonalý odraz toho, kdo stojí za takovými projekty, které mají podkopat výsledek demokratických parlamentních voleb a mají z ulice diktovat demokraticky zvoleným politikům, kdy mají rezignovat a kdo smí a nesmí kandidovat do předsednických výborů ve sněmovně.Výpis z obchodního registru.
Demonstrace proti Babišovi organizují ti samí lidé, kteří se pohybovali okolo volební kampaně Jiřího Drahoše. Pražská havlérka, neziskovky, akademická obec a šlechta

Režisér a scénárista Petr Weigel poslal neziskovce 10.000,- Kč, JUDr. Irena Hosanová, která je signatářkou Kroměřížské výzvy, poslala 5.000,- Kč a rovných 20 tisíc korun poslal šlechtic Johannes Lobkowicz.Pokud lidé v neziskovkách usilují o změnu politických poměrů v ČR, potom bychom si měli položit otázku, jestli neziskové projekty sponzorované mj. i šlechtou v České republice prosazují opravdu české zájmy a ne třeba zájmy šlechtických rodů ve vztahu k restitučním nárokům, protože právě tyto nároky v poslední době znovu vyplouvají na povrch, zejména v souvislosti s nároky šlechtického rodu Colloredo-Mansfeld.Johannes Lobkowicz poslal Mikuláši Minářovi na jeho práci proti Babišovi rovných 20 tisíc. To není mnoho.

Když se ale dostaneme k otázce šlechtických rodů, automaticky skončíme u Karla Schwarzenberga a jeho politické partaje TOP09. A právě tato strana stojí za organizací protestů proti Andreji Babišovi. A ten se vyděsil, když zjistil, že TOP09 a lidé okolo neziskového sektoru jsou napojeni na ty samé procesy, které probíhají na Slovensku proti Robertu Ficovi. Pojďme se podívat, kdo organizuje v ČR protesty proti Andreji Babišovi a Zdeňku Ondráčkovi.

Organizátoři v Praze

Lucie Kohoutová, pracuje ve společnosti GoOut, s.r.o. Mánesova 917/28, Vinohrady, Praha 2, jednatelem je VOJTĚCH KNYTTL, nar. 24. listopadu 1985, Pod Střelnicí 1366, Žatec, a druhým jednatelem a zároveň druhým organizátorem v Praze je VOJTĚCH OTEVŘEL, nar. 12. dubna 1984, třída Obránců míru 166, Žatec. Společnost GoOut.cz působí od září 2011, Cílem GoOut.cz je vytvářet aktuální databázi kulturních událostí, jako jsou koncerty, divadelní představení, výstavy, ale také klubové a jiné akce. GoOut.cz se pořádáním této akce naprosto zpolitizoval. Dále se na pražském protestu podílel dobrovolník Oskar Rejchrt.Vojtěch Otevřel a Vojtěch Knyttl, organizátoři protestů proti Andreji Babišovi a Zdeňku Ondráčkovi v Praze.

Organizátoři v Plzni

Marek Ženíšek, zastupitel TOP09, absolvent amerického programu International Visitor Leadership, Robert Elva Frouz, středoškolský učitel, vystudoval teologii na Jihočeské univerzitě a také filozofickou fakultu Univerzity Karlovy, byl tam viděn i Martin Baxa (ODS), dále Josef Průša, do roku 2011 rektor Západočeské univerzity z doby, kdy se na právech prodávaly právnické tituly, tzv. turbo studia v Plzni.

Organizátoři v Písku

Jan Říšský, aktuálně absolvuje stáž ve společnosti AIESEC, která nasunuje multikulti výukové a poznávací programy do českých mateřských a základních škol. V Ruské federaci je AIESEC registrován jako cizí agent, společně s Transparency International, Open Society nadací George Sorose nebo americkou neziskovkou USAID.

Organizátoři v Brně

Vojtěch Vrabec, studuje obor bezpečnostní a strategická studia na brněnské Masarykově univerzitě a působí na Pražském studentském summitu v pozici předsedy DISEC v Modelu OSN, spolupracuje s neziskovkou Asociace pro mezinárodní otázky (AMO).

Organizátoři v Olomouci

Pořadatelem byla místní organizace KDU-ČSL Olomouc, ačkoli má být akce apolitická.

Organizátoři v Ostravě

Vladimír Dubový, studoval na technické univerzitě Vysoké školy báňské v Ostravě. Promluvil zde místopředseda Konfederace politických vězňů Leo Žídek.

Organizátoři v Liberci

David Forbelský, strana Svobodní.

Organizátoři v Hradci Králové

Hana Jurčíková, studovala dějiny umění na Karlově univerzitě a Lukáš Kulhánek. Promluvil zde ředitel hradecké pobočky organizace Paměť národa Tomáš Heller.

Organizátoři v Českých Budějovicích

Helga Albrechtová, studovala na Jihočeské univerzitě, a Jan Kneifl.Johannes Lobkowicz, přispěl na transparentní účet neziskovky Milion chvilek Mikuláše Mináře.

Organizátoři v Pardubicích

Ivana Böhmová, studovala na fakultě humanitních studií Univerzity Karlovy.

Organizátoři v Břeclavi

Zlata Maděřičová, ředitelka v Jihomoravské komunitní nadaci.

Organizátoři v Hodoníně

Lucie Ambrozková, studovala na Karlově univerzitě a pracuje v Centru pro rodinu a sociální péči Hodonín, z.s.

Organizátoři ve Frýdku Místku

Filip Meček.

Organizátoři v Turnově

Josef Uchytil, zastupitel, člen kulturní komise a člen finančního výboru v Turnově, byl zvolen za stranu Turnov potřebuje změnu, aktuálně je bez politické příslušnosti.

Organizátoři v Novém Jičíně

Ivana Janíková

Organizátoři v Litoměřicích

Petra Černá
Vyhrožování Zdeňku Ondráčkovi fyzickou likvidací, výhrůžky obdržela i jeho rodina a děti!

Zdeněk Ondráček včera v poslanecké sněmovně rezignoval na svoji funkci, ve které vydržel pouhých 5 dní. Jak uvedl v emotivním projevu ve videu, které je v úvodu tohoto článku, odstupuje z funkce ne kvůli sobě, nebo kvůli nátlaku v poslanecké sněmovně nebo z ulice, ale kvůli obavám o bezpečnost svojí rodiny, protože událost ze Slovenska, kde byli zavražděni dva mladí lidé za dosud nevyjasněných okolností, zcela jednoznačně dokazuje, že někdo se už nebojí ani zabíjet, aby dosáhl v té či oné zemi Evropy politických změn, které nemají a nebudou mít s demokracií naprosto nic společného.

Výhrůžné telefonáty rodině Zdeňka Ondráčka byly podle našich informací z okruhu KSČM natolik za hranou, že nebylo pochyb o tom, že byly míněny zcela vážně. Podobné výhrůžky přichází i na Slovensku politiků vládní strany SMER, lehký cizí akcent několika volajících navíc naznačuje, že celá nátlaková akce proti Robertu Ficovi je opravdu řízena z ciziny. Útoky ze strany médií, neziskového sektoru a organizované pouliční eventy v mnoha městech obou republik potvrzují operační koordinaci lidmi, kteří se specializují na barevné revoluce.Zdeněk Ondráček (KSČM). Jeho rodině začaly po zvolení do čela sněmovní komise pro GIBS chodit výhrůžky, které s ohledem na události na Slovensku už nemohl ignorovat.

Slovenský mainstream přinesl před dvěma dny lživou dezinformaci s cílem pošpinit server Aeronet, že prý jsme si vymysleli informaci s tím, že na Slovensko dorazil Marcello Fabiani. Redaktor slovenského časopisu TREND, pan Michal Lehuta, se snažil od nás získat exkluzivní informace, které jsme získali ve spolupráci s novináři z několika zemí, kteří získali přístup k emailové komunikaci několika národních poboček Open Society Foundations v Evropě. Poskytnutí informací jsme odmítli, naše investigace nadále pokračuje a rozhodně se nebudeme o takového sólo kapra dělit se slovenským mainstreamem. To ani náhodou. V brzké době přineseme jména, kontakty, napojení těchto lidí na média a pohyb těchto osob zmapujeme a přineseme sérii článků o těchto lidech.
Média se snaží odvést pozornost od probíhajícího státního převratu na Slovensku a od hlavní role neziskové mafie George Sorose na procesech vyvolávání nepokojů a protestů v ČR a na Slovensku. Robert Fico ví moc dobře, kdo proti němu organizuje média a slovenskou ulici. Babiš si nechce vztahy se Sorosem rozházet?

Odhalíme i napojení redaktorů a šéfredaktorů předních serverů slovenského a českého mainstreamu na zahraniční struktury a cizí nevládní organizace a fondy. Chobotnice vztahů je tak rozsáhlá, že máme obavy, že ani Robert Fico a ani Andrej Babiš doopravdy vůbec netuší, proti komu stojí. Je však neuvěřitelné, že prakticky 30 let po sametové revoluci jsou opět lidé vyháněni do ulic, opět už někdo chce pošlapávat volební proces a výsledek demokratických voleb, jako před 4 roky na Ukrajině, už zase někdo kádruje v parlamentu lidi, podle třídního původu, kdo může a nemůže vykonávat předsedu jednoho z poslaneckých výborů, už opět šlechta sponzoruje pouliční křiklouny a jejich neziskovky.Vojtěch Knyttl a Vojtěch Otevřel, neziskovka GoOut. Otázkou je, jestli Andej Babiš chce, aby politiku v Česku určovala ulice řízená např. těmito mladíky, anebo aby o politice rozhodovali občané v demokratických volbách. Pokud si to Babiš nesrovná v hlavě, bude brzy ve stejné pozici jako Robert Fico.

Andrej Babiš si musí uvědomit, že pokud chce být premiérem ČR, nesmí se chovat jako politik, ale jako vojevůdce, protože to, co teď probíhá, to není politika, ale otevřená válka. Pokud bude podrážet spojence, jakým je KSČM a demokraticky zvolený poslanec, který měl být předsedou komise pro GIBS, pokud se bude řídit podle křiku z ulice, který sponzorují Lobkowiczové a signatáři Kroměřížské výzvy, pokud si myslí, že podrazem na spojence si získá přízeň někoho jiného, hluboce se mýlí. Cílem nepřítele je totiž zbavit generála nejprve jeho spojenců, kteří ho drží u moci a v pozici. O jednoho spojence včera už Andrej Babiš přišel, o podporu KSČM. Ve chvíli, kdy přijde o všechny spojence, tak jeho politická kariéra skončí. A nic, naprosto nic s tím nezmůže. Může i klidně vyhrát další volby, ale s nikým už koalici nesestaví.
Babiš skončí v politice, pokud bude podrážet své spojence. Tuhle zásadu zřejmě v businessu nepochytil, tam to funguje často jinak. “Pokud podáš svým ústupkem ulici prst, sežerou tě i s rodinou!”, zaznělo na grémiu hnutí ANO. A Babiš na varování nedal

Kdo to odnese nejvíc, to je SPD. Protože ta může prosadit svůj program jedině ve spolupráci s Andrejem Babišem a KSČM. Pokud ale Babiš začne tuto koalici rozbíjet způsobem, jakým ostudně předvedl o víkendu, kdy se vyděsil z demonstrací na Slovensku proti Ficovi a honem rychle hodil zpátečku a vyzval k odvolání Zdeňka Ondráčka z pozice předsedy komise pro GIBS, do které byl paradoxně právě díky hlasům Hnutí ANO zvolen o 24 hodin dříve, tak to ukazuje na čirý a zoufalý alibismus a také amatérismus. A poslední informace ukazují, že uvnitř Hnutí Ano je obrovský odpor proti spolupráci s ČSSD, daleko větší odpor, než proti spolupráci s KSČM, a to je co říct. Andrej Babiš se dostává do pozice, kdy bude muset začít bojovat s vlastní stranou. A to je cesta do pekel, ale také k dalším předčasným volbám. Jako na Slovensku? To se teprve ukáže, nakročeno k tomu je opravdu výrazně.

-VK-

Šéfredaktor AE News