Nezapadá do verze příběhu o profesionální popravě nájemným vrahem

9. 3. 2018         AENews (2. 3. 2018)
Exkluzivně: Slovenský novinář a jeho přítelkyně se nijak nebránili, vraha zřejmě pustili přímo do domu. Teorie o italské mafii se hroutí? Neziskový sektor už naplánoval demonstrace proti vládě Roberta Fica nejen na Slovensku, ale i v celé Evropě! Nevládky mají jasno, do konce března chtějí demisi vlády, Fica začali opouštět jeho vlastní lidé! Situace na Slovensku dramaticky eskaluje doslova každou hodinou. Redakce AE News získala exkluzivní informace z okruhu vyšetřování dvojnásobné vraždy slovenského novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny Kušnírové, které nyní jako první médium přinášíme. Podle ohledání místa činu existují podle našeho zdroje některé nevyjasněné okolnosti, které na místě vraždy nezapadají do verze příběhu o profesionální popravě nájemným vrahem.

Pozice těl obou obětí prý nevykazovala žádné známky obrany, boje, útěku a  pokusů o záchranu života. V podobných případech se oběti snaží schovat, obvykle se brání, hází po útočníkovi různé předměty, vybavení bytu, drtivá část lidí instinktivně běží se zamknout do koupelny (psychologové neví přesně, proč zrovna tam, je to zvláštní fenomén), většina násilných vražd v rodinných domech probíhá v koupelně, anebo je oběť zastřelena výstřelem do zad během útěku směrem pryč od útočníka. V  případě Jána Kuciaka tomu ale místo činu neodpovídá.
Slovenská policie proto začala mohutné kolo výslechů v okolí širokého příbuzenstva obou zavražděných a zpětně se prověřují veškeré kontakty Jána Kuciaka na spolupracovníky, neziskový sektor a všechny potenciální osoby, které mohl Ján Kuciak znát a mohl jim otevřít dveře a pustit je dovnitř domu. Přestože v době, kdy jsme získali tyto informace, nebyla ještě dokončena soudní pitva obou zavražděných, podle prvotního ohledání, jak uvádí náš zdroj, bylo zcela zjevné, že oběti byly zastřeleny zepředu, tedy čelem k útočníkovi, což opět narušuje teorii o tom, že do domu vnikl cizí člověk.

Uno per tutti

Další zajímavostí je skutečnost, že útočník musel vědět, že Ján Kuciak bydlí v domě s přítelkyní a není jasné, proč vrah, který by chtěl Kuciaka zabít, šel zvonit ke dveřím, aby potom vraždil uvnitř v chodbě domu, když nemohl vědět, jestli Ján Kuciak nebude mít návštěvu, novinářské jednání nebo poradu. Vrah se navíc ani nepokoušel oběti odklidit z místa činu, aby zametl stopy. Naopak, teatrálně na místě zanechal vzkaz v podobě postavené nábojnice, což je symbol italské mafie “Uno per tutti” (Jeden za všechny). Symbol postavené nábojnice se používá tam, kde jedna oběť má být výstrahou všem ostatním, od toho právě výraz Uno per tutti.
Ten, kdo spáchal tyto dvě vraždy, jednoznačně usiloval o to, aby to vypadalo na práci italské mafie, ale místo činu tomu neodpovídá. Oba zavraždění zřejmě svého vraha znali, nebo minimálně jedna z obětí vraha pustila dovnitř domu a komunikovala s  ním tváří tvář v chodbě. Co je opravdu děsivé, to je koordinace a synchronizace slovenského nevládního sektoru a slovenských médií, které jen několik hodin po medializaci této kauzy už mají připravené demonstrace [1] po celém Slovensku a dokonce i v Evropě. Všechno to připomíná mediální scénář sestřelení českého premiéra v hollywoodském eposu, jaký se odehrál v roce 2013 v České republice při zinscenovaném pádu Nečasovy vlády na základě pseudokauzy žárlivé milenky Jany Nagyové, která zaúkolovala vojenské zpravodajce, aby sledovali Nečasovu manželku. Zástupná kauza vedla po dvou týdnech mediální masáže k demisi premiéra. A  na Slovensku se rozjel podobný proces.

Ficův ministr kultury podrazil premiéra v nejhorší možné chvíli, na Slovensko dorazil architekt barevných revolucí

Právě dnes totiž teatrálně odešel z pozice ministra kultury SR Marek Maďarič [2], který tím zasadil Robertu Ficovi ránu do zad, protože toto symbolické gesto de facto znamená, že Ficova vláda nemá důvěru vlastních ministrů. Nevládní sektor a média požadují odstoupení ministra vnitra Roberta Kaliňáka, nejbližšího spojence Roberta Fica. Pokud padne Kaliňák, padne i  Robert Fico. Ještě nikdy nebylo Slovensko v situaci, kdy v zájmu svržení vlády došlo k zinscenování vraždy novináře a jeho snoubenky způsobem, aby veškeré stopy vedly k vládnoucí straně SMER. Co by se stalo, kdyby Ján Kuciak nebyl zastřelen? Koncem tohoto týdne, jak měl prý v plánu, by uveřejnil svůj 139. článek, tentokrát o italské mafii na východním Slovensku. A co by se stalo? Nic! Vůbec nic, jako se nestalo po publikování předchozích 138 Kuciakových článků. Jenže po jeho vraždě, článek, který nestihl dopsat, může svrhnout slovenskou vládu. Všechno je nachystáno.
Naše redakce získala před dvěma hodinami informaci, že na Slovensko dorazila pravá ruka George Sorose, Marcello Fabiani. Je to jeden z architektů Oranžové revoluce na Ukrajině v roce 2004. Tajemný Marcello se objevuje všude tam, kde padají vlády a režimy, naše redakce chystá ve spolupráci exkluzivní článek o tomto člověku, který jezdí po světě a pomáhá koordinovat facebookové crowd eventy v ulicích, naposledy minulý měsíc organizoval v Moskvě a v Petrohradu demonstrace Alexeje Navalného. Robert Fico a Robert Kaliňák stojí proti člověku, který je profesionální prodlouženou rukou George Sorose na svrhávání režimů a vlád. Stejně tak jako v mnoha zemích Evropy, i na Slovensku udeřily tuhé mrazy, ale oteplení o víkendu může vyhnat do ulic tisíce lidí, ale především média mohou vyvolat tak enormní tlak na slovenskou vládu, že ministři Roberta Fica mohou dostat strach a mohou se pokusit postavit na stranu budoucích vítězů. Dnešní dýka do zad od ministra kultury Maďariče by měla být jasným varováním pro slovenského premiéra.

Slovenským městům hrozí majdanizace, záležet bude i na počasí a mrazech

Zatímco slovenská policie bude intenzivně pátrat po pachatelovi nebo pachatelích brutální dvojité vraždy, média a nevládky nebudou na výsledek vyšetřování čekat, budou chtít zorganizovat pád slovenské vlády a vyvolání předčasných voleb. S  nálepkou zkorumpované strany, na které je stín morálního podílu na vraždě mladého novináře, jak to neustále opakují slovenská média, by strana SMER mohla skončit v propadlišti dějin. Poslední volby v  regionech ukázaly, že SMER je na tom opravdu čím dál tím hůře. Stejně jako Petr Nečas, i Robert Fico by mohl přijít o vládu kvůli podrazu lidí, kteří ho ještě donedávna podporovali. Slovenská veřejnost chce něco udělat s korupcí, která na Slovensku představuje obrovský problém. Jenže lék na korupci nabízí mistr jedu, George Soros a jeho fondy ovládaný neziskový sektor a média na Slovensku. Pokud chcete vidět, jak by vypadalo Slovensko pod vládou sluníčkového mainstreamu a nevládních organizací, podívejte se na Ukrajinu. To je laboratoř George Sorose a jeho projektu “Rainbow Revolution”, který vstoupil do historie pod názvem Revoluce na Majdanu.
Ukrajina byla v roce 2013 ve stejné situaci jako Slovensko. Mohutná korupce a lidé se chtěli zbavit hlavy státu, která tuto korupci tolerovala. Přišel Majdan, Victoria Nuland rozdala majdanistům metamfetaminem napuštěné pečené koláčky a  demonstranti vzali lovecké pušky a začali střílet do neozbrojených policistů pořádkových jednotek Berkut. Na Slovensku se také lidé chtějí zbavit korupce a do ulic a na slovenská majdanizovaná náměstí je svolávají ty samé hlásné trouby jako v Kyjevě, tzn. neziskový sektor a  fake news mainstreamová média vlastněná cizími společnostmi, jako je třeba německý Ringier Axel Springer vydavatelství, pro které psal zavražděný Ján Kuciak.
Není jasné, kolik lidí vyjde o víkendu na Slovensku do ulic. Důležitá ale bude síla mediální baráže slovenského mainstreamu. Proti organizovanému útoku médií proti vládě se jenom obtížně drží politická pozice. Najednou zjišťujeme, že Ján Kuciak je jenom vymodleným důvodem ke svržení vlády. Občané na Slovensku musí vidět o několik tahů dopředu, jinak jim hrozí, že zopakují chyby ukrajinských občanů, kteří slepě věřili několika stovkám uřvaných aktivistů z kyjevského náměstí, že svržením prezidenta se zbaví korupce. Dnes je na Ukrajině rozvrat, země je v občanské válce a korupce je asi tak 1000x větší, než byla za Janukovyče. Demokracie je o volbách, ne o  svrhávání vlád z ulic a náměstí za popohánění zfašizovanými médii. Neopakujte prosím na Slovensku pochod ukrajinských lumíků do propasti, kterou vám nachystali profesionální architekti barevných revolucí z  ciziny.