To jako musíme zemřít kvůli podvodníkům Trumpovi, Macronovi a Mayové?

Jiří Vyvadil
13. 4. 2018
Za těch bezmála třicet let od pádu rozdělení světa na Západ a Východ, dominantní Západ nestřádal mnoho lží a mnoho nešťastných válek, jež způsobily rozvrat kdysi tak relativně úspěšné Jugoslávie stejně jako na arabské poměry mimořádně úspěšných sekulárních režimů v Iráku, Libyi i pokusu o rozvrat v Sýrii. Podobný charakter mělo i svržení legálního prezidenta Ukrajiny podporou euromajdanu či svržením egyptského prezidenta Mubaraka v rámci arabského jara.


Lež se tak stávala záminkou pro útok a Západ se choval podle známého hesla Adolfa Hitlera, že vítěze se nikdo neptá na důvody, proč zaútočil.

Humanitární bombardování Jugoslávie byla založeno na jednostranném obviňování Srbska ze všech nepřístojností v občanské válce a potlačování dalších informací o násilí muslimského i chorvatského obyvatelstva. Vrcholem světové lži bylo tvrzení o tom, že Hussajn má k dispozice zbraně hromadného ničení, což se ovšem následně nepotvrdilio. V Libyii to bylo zveličování „občanského povstání“ islamistů a i skrytí faktu, že Kadáfí přispěl na volební kampaň prezidenta Sarkozyho. Na Ukrajině to bylo lživé tvrzení, že policisté stříleli z rozkazu Janukoviče do demonstrantů…

Nyní tedy máme dva navzájem propojené případy a oba absolutně vylhané…

Začněme Skripalovými. Julie přijela za otcem, aby hned druhý den vybrala peníze po bratrovi, potom s tátou někde 4 hodiny chodila a oba si vypli pro jistotu GSM, aby nemohlo být zjištěno, kde byli, potom se někde údajně otrávili a šli si odpočinout na lavičku, aby tam upadli do kómatu. Co to bylo za látku dodnes nevíme, protože údaje inspektorů Organizace pro zákaz chemických zbraní, kteří uvádějí, že šlo o mimořádně čistou látku, o které se nám měsíc vtlouká do hlavy, že nepatrná částečka novičoku by během vteřin přivodila smrt. Tak co to tedy bylo ? Pěna u úst se dá jistě nafingovat a komický je, že zachranář je v maskáčích a druhý policista nijak nechráněný pomalu zívající opodál…A od té doby až do dnešních dnů Julia kromě prvního telefonátu sestřenici Viktorii, ve kterém hovoří naprosto jasně, už nikdy sama na veřejnosti nepromluví. Už proto, že si odborní poradci zřejmě neujasnili, zda má pomalu umírat a nebo už může být vyzdravená. Řekl bych, že to bylo skvělé zadání a Brity a možná Američany to stálo a bude stát obrovský balík peněz. Že si tak možná desperát Skripal a jeho ne zas tak úspěšná dcera zajistili doživotní blahobyt někde na americké Floridě a nebo naopak, že už je možná agenti Mi5 a Mi6 zlikvidovali se možná dozvíme teprve až skončí premiérka Mayová a nebo také nikdy.¨

Když Skripal moc nevyšel a když Trump prohlásí, že se stahuje ze Sýrie, máme tu tak jako před rokem povedenou taškařici v podání Bílých přileb, které scénáristicky ovšem již trochu omšele fingují plynový útok v Dúmě… A ač lídr opozice Corbyn a jeho Labour Party se dožaduje důkazů a připomínám, že opět tak jako před toto událostí už má zase téměř stejně jako současná premiérka Mayová a ač žádá projednání nasazení britských vojsk v Parlamentu, Mayová chce zaútočit po boku Trumpa bez ohledu na Parlament a OSN. Tak divit se jí nelze. Když jsem se díval na průzkumy, tak 60 % Britů si vojenský zásah v Sýrii nepřeje. K těm údajným plynovým útokům stačí jedna poznámka. Najděte si na youtube nesestříhané příběhy Bílých přileb. Mrtvoly náhle obživnou a rozchechtají se, jindy je vidět celé zákulisí scény včetně režiséra, který určuje, co a kdo má činit a potom klapka a uvolněnost a dobrá nálada. A to nemluvím o tom, že tito herci jsou v naprostém souladu s islámskými teroristy a tu a tam byli i přítomni poprav.

Tak a kvůli takovým parchantům máme zemřít?

Proč jako zemřít? No protože Putin logicky na nepřiměřený útok bude muset zareagovat a zřejmě sestřelí nějakou tu raketu a možná zaútočí i na nějaké odpalovací zařízení. I když jeho mluvčí Peskov napůl ironicky napůl chápavě vydal prohlášení, že Rusko chápe, pod jakým tlakem se Trump nachází, zároveň určil červenou linii, že nesmí být zabiti či zraněni ruští vojáci.

Putin na rozdíl od Trumpa, Macrona či Mayové, kteří jednají emotivně a hlavně pod tlakem rozhárané politické situace v jejích zemích, je samozřejmě v pohodě. Asi žádná hlava státu, tam kde se volí, nemá a objektivně ani nemůže mít jeho podporu.

Trump – chudáček má proti sobě veškerá média s výjimkou kanálu Fox, Mayová vyvolala volby, aby posílila a výsledkem bylo, že je jen slabší. Bůh ví, jak by dopadly dnes volby. Corby a jeho Labour Party, který jí ostře jde po krku,  se dožaduje  mimo jiné důkazů ve věci Skripala, ale i vůbec existence a následně i viníka chemického útoku v syrské Dumě.

No uvidíme s čím přijde Organizace pro zákaz chemických zbraní.

Už nejméně deset let nám šílení generální tajemníci NATO stále opakují, že nás ohrožuje Rusko. Směšné…Nás ohrožují svou idiotskou politikou USA, Velká Británie a Francie. Protože Rusko bude jen reagovat.

I když si dovedu představit, že USA by rádi přesunuly jaderný konflikt do Evropy, aby jako v minulosti samy byly ušetřeny, chápu logicky, že bude- li to zapotřebí, Ruské rakety namíří přímo na Británii, Francii a USA.

Ale když už jaderný konflikt vypukne, těžko nás mine…

Fakt si kladu otázku, proč bychom kvůli těm parchantům a desperátům, Trumpovi, Macronovi a Mayové bychom měli být utraceni.

No snad to Putin zvládne. Těm mizerům rozhodně nevěřím…