Výzva: Pomozte zdokumentovat cenzuru emailových zpráv s odkazy na nezávislé weby

http://www.nwoo.org/wp-content/uploads/2018/04/cenzura.jpg 
ANM
10. 4. 2018   Asociace nezávislých médií
Vážení! 24. 4. 2018 se bude na podvýboru pro svobodu slova probírat kauza naplňování skutkové podstaty § 182 TZ. Jsem tam pozván společně se zástupci centrum.cz a tiscali.cz. Dovoluji si vás proto požádat o všechny důkazy týkající se zásahů do soukromé elektronické pošty.

Orwellova představa našeho světa nesmí zvítězit!Stanislav Novotný, předseda Asociace nezávislých médií (www.nezavislamedia.cz)
Před několika měsíci začaly poskytovatelé emailu společnosti Economia a.s. cenzurovat zprávy, ve kterých byly odkazy na mnoho nezávislých webů, jako např. aeronet.cz, nwoo.org, parlamentnilisty.cz, czechfreepress.cz a další. Mezi tyto poskytovatele patří např. Centrum.cz, Atlas.cz, Volny.cz, Quick.cz a Tiscali.cz

Vzhledem k tomu, že se jedná o porušení zákona § 182 TZ o listovním tajemství a článků 13 a 17 Listiny základních práv a svobod, je na místě trestní oznámení na společnost Economia, a.s.

Tento případ bude projednáván na Podvýboru pro svobodu slova v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR 24.4.2018 od 12:00, Sněmovní 1, místnost 301.

Pokud jste uživateli emailových schránek od uvedených poskytovatelů, nebo jste se setkali s tím, že někdo ve vašem okolí tuto adresu má, prosím pANM
10. 4. 2018   Asociace nezávislých médií
Vážení! 24. 4. 2018 se bude na podvýboru pro svobodu slova probírat kauza naplňování skutkové podstaty § 182 TZ. Jsem tam pozván společně se zástupci centrum.cz a tiscali.cz. Dovoluji si vás proto požádat o  všechny důkazy týkající se zásahů do soukromé elektronické pošty.rověřte existující cenzuru tím, že zašlete na email u těchto poskytovatelů zprávu, která bude mít v obsahu odkaz na některý z nezávislých webů.

Zásah do listovního tajemství se může projevit i tím, že takováto zANM
10. 4. 2018   Asociace nezávislých médií
Vážení! 24. 4. 2018 se bude na podvýboru pro svobodu slova probírat kauza naplňování skutkové podstaty § 182 TZ. Jsem tam pozván společně se zástupci centrum.cz a tiscali.cz. Dovoluji si vás proto požádat o  všechny důkazy týkající se zásahů do soukromé elektronické pošty.práva bude automaticky přesunuta do složky „Spam“.

Pokud jste se s tím setkali, prosím zašlete o tom informaci na tento email:

info@nezavislamedia.cz

Ve zprávě by mělo být obsaženo: Z jaké a na jakou adresu byl email poslán, datum zaslání zprávy. odkaz, který byl ve zprávě a alespoň jedno jméno – adresát nebo odesílatel zprávy, nejlépe však obě. Je důležité, aby tato informace nebyla anonymní, ale aby svědčili konkrétní lidé.

Děkujeme za spolupráci, bez Vaší pomoci není možné toto závažné téma řešit.

Související:

Podvýbor:

https://www.psp.cz/sqw/hp.sqw?k=3923