Zločinec vždy usvědčí sám sebe lhaním – jako nyní USA, Francie a Británie

Teď už mluvím fakt pravdu

Michal Brand
19. 4. 2018  Zvědavec
Čím dál více vše nasvědčuje tomu, že v Dumá se žádný útok chemickými zbraněmi nestal.
Očití svědci, obyvatelé Dumá, lékaři z nemocnice a další potvrzují, že žádné oběti žádného útoku chemickými zbraněmi v nemocnici nejsou a nikdy nebyli. Desítky lékařů přímo na místě potvrzují, že nenalezli žádné oběti ani žádné stopy po údajném útoku chemickými zbraněmi.

Mayová ve snaze udržet propagandistickou lež při životě ihned kontruje tvrzením, že údajný útok chemickými zbraněmi byl proveden pomocí vrtulníků. A protože podle Mayové „rebelové“ (islámští teroristé podporovaní zejména USA, Británií, Francií, Německem a Saudskou Arábií) žádné vrtulníky nemají, je to důkaz, že se útok stal a spáchala ho syrská armáda. Co na tom, že se žádný útok nikdy nestal – syrská armáda má vrtulníky a to je důkaz, že se útok stal.

Koneckonců, důkazem, že Rusko otrávilo Skripala Novičokem bylo to, že ve Skripalově domě morčata chcípla žízní pod dohledem britské policie. Že Vám to nedává smysl? A nejste Vy náhodou nějaký ruský agent? 😀

Vzhledem k tomu, že se zřejmě vůbec žádný útok nestal, přichází válečná propaganda rychle se záchrannými historkami. USA urychleně vznáší absurdní obvinění, že Rusko zničí důkazy útoku chemickými zbraněmi. Bylo by zajímavé vědět, jak to asi tak provedou. Možná ruská armáda naloží polovinu města (domy, půdu, silnice…) do nákladních letadel a tajně tu polovinu města odveze. Protože jinak než kompletním „zmizením“ všeho co bylo v jakémkoli, byť i sebemenším styku s chemickými zbraněmi nelze zlikvidovat stopy těchto chemických zbraní.

Politici a presstituti lžou dál a dál – ale už ani britští čtenáři té propagandě nevěří.

Britský Daily Mail publikoval další díl propagandy. V dalším propagandistickém videu zde malá dívka, jedna z údajně ošetřovaných údajných obětí, vypráví svoji – nezlobte se – naučenou roli. Odhadem pěti, šestiletá dívenka zde začíná své vyprávění – s ústy ve svém širokém dětském úsměvu začíná vyprávění „schovávali jsme se ve sklepě před bombardováním…a pak shodili barel, ten ale nevybouchl, ale udělal šššššš…když jsme šli spát, letadla začala bombardování a byli jsme pokryti prachem a pak jsme nemohli dýchat vzduch a dýchali jsme pach krve“. A u toho všeho se směje, protože i jí samotné asi ty pitomosti připadají směšné. Ale politikům západních zemí a presstitutům to směšné nepřipadá.

Pak prý podle pressittutů vyběhla ze sklepa a běžela domem nahoru a pak prý zkolabovala. Co nám tedy dívka říká. Vynechejme absurdní slovní obrat „dýchali jsme pach krve“ jako „dětský“ popis dýchaní vzduchu s prachem. Pokud dívka nelže, pak LETADLA shodila barel, který udělal šššššš, všichni v krytu pak šli spát a pak začalo bombardování a ona dýchala pach krve. Mayová ale tvrdí, že barel shodily vrtulníky. No, nějak si to holky špatně domluvily. To se malým dětem stávám, že lžou naprosto průhledně. Jen je divné, že britskou premiérkou může být malé dítě, které naivně a průhledně lže.

Ok, takže do domu spadl barel a vypustil jedovaté látky, možná chlor, možná směs chloru se sarinem, možná směs chloru s jinou nervově paralytickou látkou nebo kdovíco s čím ještě západní prolhaná propaganda přijde. Nikoho v domě to nezajímalo a všichni šli klidně spát. Pak se probudili při dalším bombardování. Podle presstitutů pak, když se lidé v domě probudili, zjistili, že již několik hodin leží uprostřed mraku bojových chemických látek a tak vyběhli na schody. Tam zkolabovali. Ale oplachování vlasů vodou z hadice a řev „Bílých přileb“ jim zachránilo život. Možná také dávka britské mlhy stříknutá do pusy.

Co je ale velice zajímavé – už ani britští čtenáři nevěří propagandě vlastní vlády – podívejte se na diskusi na Daily Mail pod zmíněným „článkem“.

Ve válečném ryku „svobodným“ médiím hlavního proudu úplně unikla informace, že podle tajné zprávy Organizace pro zákaz chemických zbraní nebyl Skripal otráven Novičokem ale látkou BZ – kterou ani SSSR ani Rusko nikdy nemělo ani nevyrábělo, zato tuto látku měla Británie a USA. Ministr zahraničí Ruska Lavrov tuto informaci zveřejnil, protože západní propaganda si vybírá jen to, co se jí hodí do obviňování Ruska, a tuto důležitou informaci západní propaganda i západní politici zamlčeli. Použití látky BZ vysvětluje, proč byl Skripal paralyzován ale v pohodě přežil. Nepomohlo mu ani britské zdravotnictví, nejvyspělejší na světě, a nepomohla mu dokonce ani britská mlha, nejvyspělejší mlha na světě.

To už jsou pitomosti jako „důkaz“ zveřejněný před několika dny. Britská rozvědka prý zachytila tajnou zprávu, kde někdo ze Sýrie posílá do Moskvy zprávu „balík dorazil“ a dvě osoby „úspěšně odjely“. Což je jasný důkaz, že Skripal byl otráven Novičokem vyrobeným ze syrské pohanky. Nebo tak něco.

Jen tak mimochodem, proč drží britská vláda Skripala i jeho dceru pod zámkem a bez kontaktu s vnějším světem? Že by se britská lež zhroutila jako domeček z karet, kdyby Skripal promluvil? Má pravdu zajímavá teze Jaroslava Štefce, že Skripal pašoval pro Brity chemické zbraně islámským teroristům v Sýrii, ale vše vyzradil Rusku? A Británie se ho proto zbavila a umlčela ho navždy pod záminkou „ochrany“?

Mayová, Trump i Macron se chytili do vlastních pastí. Lhali tak dlouho, že už jim nezbývá nic jiného, než buďto potupně rezignovat a omluvit se, nebo eskalovat celou situaci kupením nových a nových lží, přebíjením jednoho svého válečného zločinu dalším a dalším a dalším.

I Pentagon musel přiznat, že nemá žádné důkazy, že by byly nějaké chemické otravné látky použity při nějakém útoku v Dumá. Ale Trumpova administrativa, Macron i Mayová „statečně“ a čím dál pitoměji lžou a lžou a lžou.

V zoufalé snaze ubránit svoje vrcholné posty i přes zjevnou neschopnost a morální nezpůsobilost vykonávat jakoukoli veřejnou funkci, je toto trio schopno situaci vyostřit – možná až na hranu jaderné války.

Lidstvo tak bude možná vyhlazeno díky tuposti těchto tří potentátů. Smutné.

I ti jezdci z apokalypsy byli alespoň čtyři.

– – –