Ukrajinské zdravotnictví je ještě vyspělejší než britské

Michal Brand
31. 5. 2018
Kauza Skripal je snad nejtrapnější epizoda, kterou předvedla britská nomenklaturní „elita“ v celé poválečné historii Británie. Jako by toho nebylo dost, polo-pitomá britská nomenklatura pokračuje se svými prohlášeními. Když už si člověk myslí, že větší pitomost už britská nomenklatura nemůže předvést, znovu a znovu je překvapen – žádná hloupost není pro britskou vládu příliš velká, aby ji nedokázala trumfnout pitomostí ještě větší.


Nejnověji jsme se dozvěděli, že britští lékaři do poslední chvíle nevěděli, zda Skripal a jeho dcera přežijí otravu Novičokem. Zajímavé na této stupidní a směšné propagandě ze strany Británie je několik skutečností, které dotyční lékaři prozradili v uvedeném článku. Například mne zaujalo, že podle nejnovější verze Skripal nepřežil proto, že britská záchranka, která ho našla v parku, by mu okamžitě vpíchla antidotum, které měla čistě náhodou u sebe, jak zněla jedna z předchozích verzí. Podle nejnovější verze vlastně Skripala naložili, odvezli a nejprve si mysleli, že se Skripal a jeho dcera předávkovali drogami. Takže mu žádné antidotum nevpíchli, jak jasně vyplývá. A dokonce pak neměli britští lékaři ani ponětí, co se Skripalovi stalo, a považovali to za nějakou záhadnou infekční nemoc. Takže několik dalších dní žádné antidotum, žádné léčení údajné otravy nejjedovatější látkou na světě. Ale Skripal přesto přežil.

Otrávil se Novičokem, který mu ve formě gelu ruští agenti namazali na dveře domu (jak zní snad poslední verze propagandy), pak se šel projít, naobědval se, v parku rozdal dětem chleba na krmení kachen a pak to s ním seklo, zrovna když si s dcerou oba sedli na lavičku. Stihli toho docela dost na to, že nervově paralytické látky skupiny Novičok podle západních analýz a testů působí smrt během 30 sekund až dvou minut.

Ve zmíněném článku je obzvláště dojemná leč naprosto zřejmá a trapná lež „Podle zdravotníků v přežití Skripalových hrály klíčovou roli tři věci: bleskový převoz na jednotku intenzivní péče, aplikace silných sedativ, která měla zabránit potenciálnímu poškození mozku, a pomoc ze strany expertů na bojové látky z vojenského výzkumného centra Porton Down.“

„Lékaři se také obávali, že podivnou chorobou by se mohl nakazit i personál nemocnice.

Jenže pak policie zjistila, že Skripal býval ruským dvojitým agentem. A objevilo se podezření, že se ho někdo pokusil zlikvidovat.“

Tak tomu říkám fofr – otrávil se, dvě až tři hodiny chodil po městě, pak ho odvezli do nemocnice, kde si nejdříve mysleli, že je zdrogovaný, pak pro změnu dokonce mysleli, že má neznámou infekční nemoc, ale po několika dnech ho „bleskově“ začali léčit s pomoci expertů na bojové látky z Porton Down.

Po několika dalších dnech prý začali Skripalovi snižovat dávky sedativ a začali mu dávat látky stimulující produkci enzymů, které nervově paralytické látky blokují, vyvolávají tím mj. křeče, které vedou k udušení. Takže tedy nervově paralytická látka Novičok je nebezpečná až asi tak 14 dní po zasažení. Do té doby stačí brát si prášky na uklidnění.

Nomeklaturní aparátčíci jsou už tak neschopní, hloupí a tupí, že už ani lhát neumí. Neschopnost byrokratických struktur už dosáhla Bil’akovských rozměrů – „Mayová? Johnson? Na saka nepúšťať!“ (To měl napsáno ve výučním listu krejčí Biĺak, asi jeden z nejhloupějších potentátů Jakešova režimu. Mimochodem, co měl asi napsáno ve výučním listu krejčího Bakala? Na ostravsko nepúšťať?)

Ale je to jen další ze série naprosto trapných „false flag attacks“, další útok pod falešnou vlajkou, další z celé série vylhaných „kauz“. Měli jsme show „Litviněnko otráven Poloniem“ – oficiální verze je naprostý nesmysl. Pokud věříte tomu, že někdo si sedne do hotelové kavárny s Litviněnkem a tam mu během hovoru úplně nepozorovaně cvrkne do čaje Polonium, dál si s Litiviněnkem povídá a neotráví se vůbec nikdo jiný než Litviněnko (ani pachatel, ani obsluha nebo myč nádobí), tak můžete věřit i tomu, že Skripala otrávilo morče, které k tomu přemluvil Putin. Putin využil toho, že zločinné Rusko pro hybridní válku proti nebohé západní demokracii začalo používat dokonce i Arafon. Pokud věříte oficiální verzi kauzy Litviněnko, pak vám doporučuji požádat o zaměstnání v Bruselu nebo o místo ve vedení některé mainstreamové politické strany – máte před sebou zářnou kariéru. Kariéru blbce, ale kariéru. Podívejte se na porno Jandu, kam to v nomenklaturním aparátu dotáhl po svých předchozích pokusech uživit se onanováním a ukazováním chlupaté řitě na kameru. Už je z něj vrchní bilak.

Měli jsme kauzu „Němcov“. Němcov, bezvýznamný „opoziční politik“ s podporou na hranici statistické chyby mezi ruskými občany, leč s podporou zřejmě solidní finanční pomoci ze strany amerického velvyslanectví, neziskových organizací a dalších dobro, lásku, pravdu, demokracii a svobodu zcela nezištně šířících organizací a partiček. Svolá nepovolenou demonstraci. Dramaticky těsně, jen pár dní před demonstrací prohlásí v rozhovoruBojím se, že mě Putin zabije“. Další představitel „opozice“ se pro jistotu nechá týden před demonstrací zavřít. Aby náhodou los „rituální oběti“ nepadl na něj? Pak jde Němcov s ukrajinskou š…ou (samozřejmě jsem chtěl napsat „šikulou“) na večeři a zrovínka přímo před Kremlem ho někdo zastřelí. Ukrajinská „šikula“ bleskurychle zmizí ze země. Novináři mají skvělé fotky mrtvého Němcova na pozadí Kremlu. Propaganda chrlí příběhy o zlém Putinovi, který nechal Němcova zastřelit pod svými okny. Logiku to nemá žádnou. Pro Putina není jediný důvod likvidovat bezvýznamného a v Rusku naprosto zdiskreditovaného alkoholika, děvkaře a kamaráda zlodějů a zločinců (Tymošenkové např.) Navíc Němcov má za sebou 90.léta, kdy v Jelcinově vládě měl hlavní podíl na totálním ekonomickém rozvratu Ruska. Považovat Němcova za politika, který by mohl získat v Rusku podporu občanů, je stejné, jako si myslet, že kdyby Himmler přežil válku, tak by mohl v Izraeli vyhrát volby.

Logiku v případu Němcov má naproti tomu jiná verze. Protiruská propaganda a zoufalá bezvýznamná opozice potřebují „rituální oběť“. Němcov je s plánem obeznámen a je mu slíbeno, že bude postřelen. Na nepovolené demonstraci pak bude mávat zavázanou rukou, západní novináři budou šílet blahem, propaganda pojede na plné obrátky. Paráda, ne, Němcove? Ale pak se něco zvrtne. Někoho napadne, že ještě lepší než postřelený Němcov je zastřelený Němcov. Plán se změní, jen Němcovovi a ukrajinské „šikule“ to nikdo neoznámí. Anebo ho opravdu zastřelili Čečenci jako pomstu za Němcovovy výroky „urážející Islám“. „Čečenskou verzi“ ale hodnotím spíše jako snahu ruské vlády řešit kauzu bez otevřeného konfliktu s organizátory vraždy Němcova ze západních zemí a západních politicko-mocenských struktur. Takový konflikt by přineslo jasné sdělení ze strany Ruska, že Němcova zastřelil nájemný vrah ze skupin – organizovaných a financovaných cizími zeměmi – působících proti ruské vládě („demokratických, prozápadních, opozičních skupin“, známe je ze Sýrie například). Zejména po Kuciakovi považuji za pravděpodobnější spíše verzi „rituální oběť jako katalyzátor barevné revoluce“.

Koneckonců, na Majdanu také najatí snajpři stříleli demonstranty i policisty, aby rozpoutali ukrajinskou barevnou. A jak nám řekla Hrdinka Ukrajiny Naďa Savčenková – na Majdanu vraždili najatí snajpeři a placeni byli organizátory majdanského převratu, včetně zahraničních organizátorů. Když dokáží organizátoři barevné revoluce nechat postřílet sto, možná dvě stě lidí na ukrajinském Majdanu, proč by se zdráhali nechat odprásknout jednoho Němcova? Nebo jednoho Kuciaka a jeho snoubenku? Mimochodem.

Měli jsme kauzu MH17. Americká vláda měla ihned po události nezvratné důkazy o vině povstalců. Dodnes tyto důkazy nikdo neviděl. Jsou tajné. Zjistilo by se zřejmě, že USA mají špionážní družice a umí fotografovat, a tímto „provalem“ by byla ohrožena národní bezpečnost USA. „Nezávislý“, leč skvěle financovaný Bellingcat přišel s celou řadou „důkazů“. Všechny jsem si je pečlivě prošel – nic, nula. Bellingcat přišel s fotografií BUKu prý „odváženého zpět do Ruska“ – foceno z auta přes čelní skla. Ovšem několik chybiček – fotografie je zaostřena na dvě místa – na nálepku na čelním skle a zároveň na kolo BUKu, který jede napravo od údajného vozu. Na dvě místa daleko do sebe a mezi nimi rozostřeno, takhle neostří žádný foťák – zato chybka ve Photoshopu klidně. Dalším důkazem Bellingcatu měl být rozmazaný bílý flek na boku BUKu, o kterém Bellingcat prohlásil, že je to číslo BUKu z výzbroje ruské armády. I na fotografii Bellingcatu s největším rozlišením je jen bílý flek, nic k přečtení – může to být klidně nápis „Bellingcat Sucks“. Měli jsme „důkazy“ o křižovatce, kde byl ruský BUK prý vyfocen na cestě zpět do Ruska – jediná chyba je, že zveřejněné fotografie zcela jasně dokazují, že se nejedná o tu stejnou křižovatku. (Na fotkách BUKu z „této křižovatky“ chybí jakékoli troleje, které jasně dominují fotografiím „identifikované křižovatky“, zcela jiné je rozmístění a jiná velikost stromů na obou fotografiích atd.) To by bylo na samostatný a dlouhý rozbor. Příště.

A co vidíme dnes? Když to nešlo se Skripalem, tak najednou holandská vyšetřovací komise – která opět nepřizvala Rusko k vyšetřování – přijde s tím, že mají střepinu, kterou někde našli, prý údajně na místě, jen se neví kdy a kde přesně, na střepině je nápis v azbuce, což je důkaz, že MH17 sestřelili povstalci ruským BUKem na přímý rozkaz Putina. Co na tom, že právě podle tohoto údaje na střepině by se jednalo jednoznačně o BUK z výzbroje ukrajinské armády a nikoli ruské. Další důkazy jsou tajné. Chybí už jen, aby do toho zamotali Novičok. A pohanku. A kdo tomu nevěří a ptá se po důkazech, ten je ruský agent. A v noci určitě roznáší tajně po polích mandelinku bramborovou, aby zničil úrodu řepky. Zato na Ukrajině záhadně zemřel, prý „sebevraždou“, pilot, který byl identifikován jako možný pilot ukrajinské stíhačky, která MH17 podle některých – a důvěryhodných – verzí sestřelila doopravdy. A neříkejte mi, prosím, že ukrajinský SU-25 nemůže sestřelit dopravní letadlo letící ve výšce přes 10 000 m. Protože může – ukrajinská zbrojovka sama uvádí maximální dostup do 10 000 m. Bojové nasazení do 5 000 m – protože se myslí bojové nasazení proti pozemním cílům, k čemuž je SU-25 primárně určen. Hlavní konstruktér letounu ale uvádí maximální dostup až 11 – 12 000 m s tím, že právě v těchto letových výškách se vrací piloti SU 25 z bojových misí, aby šetřili palivo.

Ale citujme wikipedii, než bude politicky korektně zeditována:

Dne 17. července 2014 se nad východní Ukrajinou zřítil dopravní letoun Boeing 777 malajsijských aerolinií. Jednou z uváděných příčin pádu mohl být, podle ruské strany, ukrajinský Su-25, který se v oblasti podle Rusů nacházel. Jedním z argumentů proti této možnosti byl i udávaný dosah letadla, který nepřevyšuje 7 kilometrů. Suchoj Su-25 by tak nemohl dosáhnout letové hladiny Boeingu 777, která činila 10 kilometrů. Dle šéfkonstruktéra letounu Vladimira Babaka je maximální možný dostup letounu 11 až 12 kilometrů, což je letová hladina, kterou ruští piloti občasně využívali při návratu z misí, aby ušetřili palivo. Dále uvedl, že v těchto výškách je rozdíl cestovních rychlostí obou letounů cca 100-150 mph a pro nekvalifikované ukrajinské piloty by bylo velmi obtížné, ne-li prakticky nemožné Boeing 777 zasáhnout a to i za použití samonaváděcích raket vzduch-vzduch R-60 (operační dosah 8km, je možné střílet i z nižší hladiny, než se nachází cíl, simulace ukázala, sestřel dopravního letadla, by byl možný už z výšky 6500mnm při rychlosti 500km/h ve vstřícném kurzu k MH17) jimiž je Suchoj vyzbrojen a které by byly díky infračervenému principu navádění schopné zasáhnout pouze motory dopravního letadla[14]. Konec cit.

Možná by bylo pro „nekvalifikované ukrajinské piloty obtížné ne-li nemožné“ trefit poklidně letící dopravní letadlo. Ale povést se to může i naprosto neschopnému idiotovi. Náhoda je blbec.

A teď – přímo vrcholné číslo. Ruský „opoziční novinář“ zavražděn v Kyjevě!!! Ruskými agenty!!! Odporný zločin Putina!!! V Rusku neustále vraždí novináře a opozici!!! Nebohý novinář nalezen manželkou v tratolišti krve, záda rozstřílená!!!

Tak nevím. Možná Porošenkův režim potřebuje dalších několik miliard od EU a USA, aby bylo zase co rozkrádat. A tak si řekli, že když už nejsou schopni vyvraždit ruskojazyčné obyvatele na Donbase, za což by si jistě vysloužili nějakou pěknou prémii „na podporu demokracie, svobody, pravdy a lásky“, tak že to tedy zkusí s vraždou ruského „opozičního novináře“. Ale vzhledem k tomu, jaký b….l (samozřejmě jsem chtěl napsat „nepořádek“) panuje na současné Ukrajině, tak nájemný vrah nedorazil, dezertoval, opil se do němoty nebo něco podobného. Ale novináři a tajná policie Ukrajiny měli své noty, pevně daný scénář, co, kdy, kde, kdo, kam pojede, co prohlásí, kde budou melodramaticky natahovat žluté pásky atd. A tak to spustili. Jen ten vrah neudělal, co měl. Chybička se vloudí. Jako když v roce 2002 Bush v televizi v dramatickém prohlášení blahopřál k úspěšnému převratu ve Venezuele – ovšem převrat se nepovedl.

A tak tu máme z Ukrajiny portrét pachatele. Máme zásadní rozhořčení všech nemyslících „politiků“ – včetně naší galerie z TOP09, ODS a spol. Máme zásadní rozhořčený článek Saši Mitrofanova, který je přímo otřesen, jaký že to je Putin zlosyn! „Výstřel do zad umlčel odvážný hlas“, lká Saša. Na hrobě, který neexistuje. Máme prohlášení ukrajinské politické galérky, že pachatelem je zcela jistě Moskva. Jen ta mrtvola není k nalezení. A tak kyjevský režim přichází s verzí – Babčenko sice nebyl zastřelen, ale měl být zastřelen. Určitě. Fakt.

Nyní dokonce ukrajinský režim nechal natočit video „hrdinní ukrajinští policisté zatýkají objednatele vraždy“. Nějaký chlápek jde po ulici, za ním nějací dva jiní chlápci. V jednu chvíli ho začnou zatýkat. Tak to je tedy „důkaz“! No, tak snad tito herci z komparzu nedopadnou tak, jako ten nešťastný pilot ukrajinské stíhačky.

Ukrajinská režie tvrdí, že rozšířili falešnou zprávu o smrti Babčenka schválně. Nyní dokonce přidávají „Zinscenovaná smrt Babčenka ukolébala objednavatele a toho se pak podařilo dopadnout.“ Nic ve zlém, hoši z SBU, ale to je taková pitomost, že se tomu musíte chechtat i vy sami. Kdo tomuhle věří nebo se jen dokáže tvářit vážně, tak ten úspěšně absolvoval základní školu jedině díky inkluzi a protekci. Po dokonané objednané vraždě novináře by jakýkoli objednatel co nejrychleji zmizel a ne že by byl ukolébán do klidu. Po dokonané vraždě by se okamžitě rozběhlo vyšetřování. Všechny osoby ze zahraničí nebo se spojením na zahraničí by se ocitli na radaru všech policejních složek. Všechna letiště, všechny odlety by byly kontrolovány, stejně jako zostřena ostraha hraničních přechodů. Tohle ví každý. Horečnou aktivitu policie po politické vraždě by nepředpokládal jedině evropský politik. Nebo evropská politička. Nebo evropský politický transgender. Nějaké to Conchita Wurst evropského parlamentu.

Prostě – i lhát se musí umět. I lhaní vyžaduje jistou míru inteligence – ta ovšem v celé nomenklatuře i médiích celého západního světa zcela zmizela a byla nahrazena loajalitou, tupou politickou korektností, souhlasným přikyvováním. Už ani lhát nejsou schopni se svými děsivě omezenými schopnostmi a inteligencí limitně se blížící nesvéprávnosti.

Po zkušenostech se Skripalem bych si tipnul, že brzy uslyšíme následující verzi:

Ruský opoziční novinář byl vlastně opravdu zastřelen ruskými agenty. Ale ruské náboje ve vlhku strašně rychle reznou a v Kyjevě je často mlha, takže ruské náboje byly zcela nefunkční. Babčenkovi také pomohl rychlý a rozhodný zásah ukrajinských zdravotníků, kteří mu namístě píchli protitetanovku a odvezli ho do špičkové kyjevské nemocnice. V té byla Babčenkovi poskytnuta pověstně špičková ukrajinská zdravotní péče. Lékaři mu zachránili život, protože mu dali sedativa. Sice si nejprve mysleli, že Babčenko trpí nějakou neznámou infekční chorobou, ale experti z blízkého centra „Pjotr Porosh Ďawn“ jim poradili.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Někdy mám pocit, že se západní země opravdu hemží samými ruskými agenty, kteří mají za úkol zcela zdiskreditovat, rozvrátit a zničit západní země – Macron, Merkelová, Mayová, Johnson, Clintonová, Pompeo, Obama, Corbyn, Kalousek, Štětina, Janda, Němcová, Valachová, Marksová, Šlechtová, Stropnický 1, Stropnický 2, Pelikán, Telička, Langšádlová, Špidla, Topolánek, Bělobrádek, Herman, Bolton, Šabatová, Junkcer, Schwarzenberg, Feri, Bartoš, Barosso, Mohengrini, Tusk, Sobotka, Fiala, Drahoš, Horáček, Kocáb, Kiska……to přeci není možné, aby s úmyslem nám všem co nejvíce škodit to všechno nedělali schválně v žoldu ruských tajných služeb!

😀