Dopingová mafie WADA už jede hop, nebo trop? Zdrogovaný Chris Frome vítěz Tour de France je čistý jak lilium!

5.7.2018 SkrytáPravda
Máte astma? Jste pravděpodobně vítězi Wimbledonu, Tour de France či biatlonu za pomoci salbutamolu. Froome neporušil dopingová pravidla. Na Tour de France by tak měl startovat…

Kvitové se špatně dýchá, protože má astma, Norkám, Finkám či Švédkám se špatně dýchalo, protože měly a mají astma, takže berou salbutamol, čtyřnásobný vítěz Tour de France Chris Froome se neprovinil vůči dopingovým pravidlům, protože dopingoví komisaři se přiklonili k vyjádření Světové antidopingové agentury WADA, která provinění třiatřicetiletého Brita nepovažuje za dopingový nález.

Během vítězství na loňské Vueltě Froome dvojnásobně překročil povolený limit léku na astma salbutamolu v moči. Na jeho užívání měl od dopingových komisařů povolení..
Zato Rusové brali v biatlonu svůj lék a to je doping. Kdyby si kupovali západní, nebo polský, byli by čistí jak lilium. Nebo jako ti zde jmenovaní.

Problémy s astmatem se mi dostaly do hlavy, říká tenistka Kvitová …

Výrobce – nepřítel Ruska – POLSKO

A další:
Hackeři Fancy Bears potvrdili svá slova a pokračují s odhalováním ukradených dat Světové antidopingové agentury (WADA). Včera vypustili do světa jména, jako je třeba Serena Williams (34), a dnes přibylo dalších 25 sportovců. Mezi nimi je i česká tenistka Petra Kvitová (26). Ta dostala podle dat povolení na lék na astma. Zakázané látky brali i vítězové Tour de France Bradley Wiggins (36) a Chris Froome (31). Zapletená je do celé aféry i Bethanie Mattek-Sands (31), která hraje čtyřhru s Lucií Šafářovou (29) a ovládly čtyřhru na US Open.

Marit Bjørgenová bere “jenom” na astma

Marit Bjørgenová bere “jenom” na dýchání

Nor Sundby při dopingové kontrole po vítězství v závodu na 15 km klasicky v Davosu (13. prosince 2014) a pak i po třetím místě ze stíhačky na 25 km volně v Toblachu (8. ledna 2015) měl pozitivní nález na salbutamol.

Nejpočetnější zastoupení astmatiků najdeme v lyžařské a biatlonové reprezentaci Norska. V posledních letech je reprezentace vytvořena převážně z astmatiků. Lze jmenovat Marit Bjorgenovou, Tor Arne Hetland, Tora Bergerová, Ronny Hafsas, Synnove Solemdalová a další.
Norské noviny VG dokonce spočítaly, že 44 z 61 olympijských medailí norských lyžařů od roku 1992, vybojovali sportovci trpící astmatem.

• Albertville 1992 — 9 z 9
• Lillehammer 1994 — 7 z 8
• Nagano1998 — 7 z 9
• Salt Lake City 2002 — 6 z 11
• Turín 2006 — 3 z 4
• Vancouver 2010 — 7 z 9
• Soči 2014 — 5 z 11

Můžeme jmenovat šestinásobného olympijského šampiona v plavání Ryana Lochte (USA), naší tenistku Petru Kvitovou, amerického basketbalistu Brittneye Grinera, americkou atletku Michelle Carterovou a tenistu Rafaela Nadala.

Americké tenistky Serena a Venus Williamsovy celý život přijímají zakázané látky. Čtyřnásobná olympijská vítězka Serena přijímala oxykodon, hydromorfon, prednison a metylprednisolon. Všechno jsou to WADA zakázané látky, ale Serena je používat může, protože má potřebné lékařské potvrzení. Diagnózy sportovkyně však v dokumentu nebyly uvedeny.

Je jasné, že pro sporty jako běžecké lyžování (biatlon, tenis, gymnastika, cyklistika, atd.) je správné dýchání základem. Z toho vyplývá, že zdravé sportovce do reprezentací neberou, ale „lazaretu“ je oficiálně povoleno to, za co jsou ostatní káráni.

Proto je nutné potrestat Putinovo Rusko!

Předešlé: