Jsme rasisti (podle ČT)

Radim Valenčík
20.7.2018 blog autora
ČT to hodně nevyšlo. Na ČT 24 v rámci Horizontu zařadila pořad “Češi nejvíce rasistický národ”. Absurdní pořad, přesně dle Goebbelse. Orientovaný proti SPD a celé naší zemi. Asi bychom si měli sypat popel na hlavu.

Jenže smůla. Mezitím si pustil hubu na špacír ministr zahraničí Nizozemí:

“Kdyby migranti jiné barvy pleti přišli do Prahy nebo Varšavy, pravděpodobně by je tam zbili. Na nedávném uzavřeném setkání to řekl nizozemský ministr zahraničí Stef Blok. Záznam z jednání teď unikl do médií. Blok označil multikulturalismus za zkrachovalý koncept a pobouřil i občany jihoamerického Surinamu, když jejich zemi uvedl jako příklad neúspěchu soužití více etnik. Bloka za jeho výroky kritizovala vláda i opozice, politik svých slov lituje.”Viz: https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2542045-barevne-migranty-v-praze-nebo-varsave-akorat-tak-zbili-pronesl-sef-nizozemske

Zpychlost, nabuřelost, arogance, indolence. Pan nizozemský ministr zahraničí vůbec nezaregistroval (ale to z titulu své funkce měl!) toto:

“Vyšetřování případu číšníka napadeného na konci dubna v centru Prahy skupinou nizozemských turistů, převzalo pražské oddělení vražd, tedy 1. oddělení pražské krajské policejní správy.

Převzalo ho na základě závěrů znalce. Ten vypracoval posudek, v němž hodnotil zranění, jež agresoři napadenému způsobili.

Jak řekl Seznamu mluvčí pražské policie Jan Daněk, převzetí případu nutně neznamená, že by měl být případ překvalifikován na pokus o vraždu.

1. oddělení totiž řeší i případy těžkého ublížení na zdraví, kde hrozí minimálně 5 let vězení. Nizozemcům hrozí až dvanáct let. Nicméně možné překvalifikování v budoucnu policie nevylučuje. Bude záležet na dalších poznatcích z vyšetřování.

Skupinu sedmi turistů z Nizozemska, kteří byli při činu, zadržela policie dva dny po útoku. Dva z nich den poté propustila, protože se na útoku nepodíleli. Další tři soud ve zrychleném řízení odsoudil k podmíněným trestům a vyhostil je z České republiky.

Dva hlavní útočníci jsou ve vazbě v ruzyňské věznici a jsou obviněni z těžkého ublížení na zdraví. A právě tento případ nyní 1. oddělení převzalo.”

Viz: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pripad-nizozemcu-kteri-zbili-cisnika-prebiraji-specialiste-na-vrazdy-51914

(Mj. – byli to “barevní Nizozemci”.)

Co je moc, to je příliš…

To jsem zvědav, co udělá náš trojnásobný ministr (mj. i zahranicí) Hamáček. Ozve se proti této nehoráznosti?

Ovšem není to jediné dnešní selhání ČT, která se po setkání Putin-Trump pěkně vybarvila.

Ještě v 18.30 na ČT 24 zase hovořila o “nezvratných důkazech”, že za Novičokem stojí Rusové. Přitom, jak dokonce informovala již většina našich mainstreamových medií před několika mnoha hodinami od tohoto pořadu, to dementovalo britské ministerstvo vnitra. Holt “naše” ČT. – Je to na vyhazov či přinejmenším na pořádnou pokutu těm, co takové pochybení (účelovou manipulaci?) dopustili.


Nejlépe celý ten prohnilý spolek rozpustit a nenutit nás ho platit.

“Za divokou spekulaci označil ve čtvrtek náměstek britského ministra vnitra pro otázky bezpečnosti Ben Wallace zprávu tamní agentury PA (Press Association), podle které se podařilo identifikovat pachatele útoku na bývalého ruského agenta Sergeje Skripala a jeho dceru Juliji.”Viz: https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/478270-o-zapojeni-rusu-do-otrav-novicokem-nevime-vyvraci-spekulace-britsky-politik.html


A co je přespříliš, to je moc.


Zdroj: http://radimvalencik.pise.cz/5952-pred-24-00-jsme-rasisti-podle-ct.html