Veřejnoprávnost 2020: Chvilkaři přežívají na kapačkách ČT. O sílící Trikolóře ani slovo. Klaus mladší: Obrana normálního světa. Kdy ho kolaborant v hnědé uniformě udá )Hohlmeierové? VIDEO

Grafika ProtiProud

Radek Pokorný
9. 3. 2020   ProtiProud
RADEK POKORNÝ přináší srovnání z regionálních výjezdů protektorátních udavačů z Miliónu chvilek a cestách po republice v podání Klause mladšího, jehož veřejnoprávní média pochopitelně ignorují

Kolik ještě “chvilek” zbývá nedostudovaným protestantům, kteří u nás chtějí nastolit diktaturu nevolených místo demokracie? Soudě podle dramaticky klesajícího počtu naštěstí už asi moc ne.

Cirkus Milion chvilek objíždí se svou “Štafetou pro demokracii” česká města. V Praze se jich naposledy sešlo pár stovek (doplněných o nezjištěný počet turistů na Staroměstském náměstí) – a byl z toho okamžitě přímý přenos České televize. Nemluvě o tom, že předtím ve svých zpravodajských a publicistických pořadech na jejich “seance” pravidelně zvala.

Čí zájmy

Bez vytrvalé podpory veřejnoprávních médií by už tento další neúspěšný pokus o Majdan vůbec neexistoval. Po fiasku v Jihlavě a v Plzni, které Chvilkaři, vydávali za velké vítězství pomocí těch správně „nasnímaných“ fotek, se museli nakonec Minář a spol. omluvit za podvod. O čem naopak vůbec nic neřeknou, je jejich velmi netransparentní a utajený účet, na který jim bezpochyby chodí Sorosovy a bruselské milióny (což je ostatně totéž). A za to je nutno projevit vděk.

Výjezd za jejich chlebodárci do Bruselu byl příznačný. Chvilkaři předali své podporovatelce německé europoslankyni Monice Hohlmeierové (nosí v EP jejich “placku”) puget květin se svým logem. Jak by ne, když jejich německá šéfka podnikla trestní výpravu do Protektorátu Böhmen und Mähren, aby jim (a dalším členům Páté kolony) pomohla zbavit se nenáviděného, protože přesvědčivou většinou zvoleného premiéra. Udavačství Pirátů, Topkařů, lidovců, stanařů – a chvilkařů – v Bruselu je v protektorátu tradiční zábavou kolaborantů. A kdo podporuje německé, potažmo bruselské zájmy má v našich veřejnoprávních médiích dveře otevřené.

Pokud někdo naopak prosazuje zájmy české, je ignorován. Proto se například o pravidelných výjezdech Trikolóry nejen ve veřejnoprávních, ale vůbec v žádných médiích (ani regionálních) český a moravský občan nedozví ani slovo. Metoda “ignorovat” dokládá příkladně, jak se mainstreamoví majitelé médií i novináři stavějí k (kdysi) základní roli sdělovacích prostředků o “povinnosti” informovat.

Pravidla a hodnoty

Typické je to právě v případě populárního (podle všech průzkumů stále na čelném místě) předsedy Trikolóry Václava Klause mladšího (VKML). Ten totiž o českých národních zájmech mluví nejen v parlamentu, ale jezdí za lidmi do regiónů vlastně stále. Například v minulém týdnu na Kladně v zaplněném sále restaurace U Meisnerů řekl něco, co by soudružka Hohlmeierová asi rovněž těžko spolkla:

“Česká republika ztrácí suverenitu nad svou zemí. Můžete volit jak chcete, ale stejně nakonec 60 procent toho co se v parlamentu odhlasuje, ať už jeto GDPR, zákaz olůvek po rybáře, zbraňová směrnice nebo evropský zatykač a mnohé další, sem padá se shora a ta naše pátá kolona v parlamentu dělá jako že nic. My jsme strana, která je národní a která si myslí, že si máme vládnout sami.”

V debatě, která byla závěrečnou tečkou turné po kladenském okrese, při kterém VKML navštívil, více než dvanáct měst a obcí, se pak lídr Trikolóry vyslovil pro podporu ústavního zákona o manželství tvořeného výhradně mužem a ženou. Představil také návrh ústavního zakotvení na právo platit v hotovosti. Neboť, jak připomněl, existují silné tlaky postupně občanů hotovost eliminovat a veškeré platby převést pouze do roviny bezhotovostní. Což omezuje lidskou svobodu stejně jako snaha zardousit svobodu slova na internetu.

Kromě obhajoby svobody a státní suverenity se v diskusi dotkl i cikánského problému, který je pro Kladno poměrně palčivý. “Máme sociální systém, kde už třetí generaci neviděli v některých rodinách tatínka pracovat. Současný sociální systém je k tomu nenutí a my to z daní všichni vesele platíme. A ty peníze navíc z poloviny ještě mizí u nějakých obchodníků s chudobou.”

Horší než bolševik

Jedním z důležitých bodů jeho vystoupení byla i obrana normálního světa, jeden z hlavních programových pilířů Trikolóry. “Společnost, kterou jsme získali od svých předků, máme v ideálním případě předat trochu zvelebenou našim dětem.” Ze současné snahy o vybudování takzvaného nového světa kouká podle něho pouze chudoba a diktatura.

“Bolševik nemusí mít vždycky rudou barvu. Demokracie má u nás každý plná ústa, ale demokracie znamená vládu většiny. Demokracie není diktatura menšin. Ať už jsou halasní, bohatí nebo mají mediální zastoupení,” pronesl za bouřlivého potlesku sálu zaplněného do posledního místečka.

“Vidíme čím dál častěji, že nám kážou z televize, že větší vliv by měli mít ti ‘chytří lidé’ z velkých měst. Neustále vyskakují tyto skupinky, které tvrdí, že mají patent na rozum a jenom ti lidé blbě volí, což musí nějakým způsobem změnit. My to měnit nechceme, neboť stojíme na straně demokracie. Jenom proto, že hájíme české zájmy, tak nám nadávají do fašistů a kde čeho, někdy dokonce do fašistů a ruských agentů zároveň, což mi hlava nebere.”

Jako bývalý učitel a ředitel školy a školský expert se také zásadně postavil proti takzvané inkluzi, kterou jsou v rámci nové ideologie naše školy zamořeny. “I ve školství musí platit normální hodnoty. Dnes panuje přesvědčení, že dítě se musí hlavně cítit dobře a všichni mají právo na všechno. Výsledkem je, že každé čtvrté dítě v ČR má papír na hlavu. Inkluze zlikvidovala školské poradenství. Chceme nechat pomalejším dětem šanci na úspěch v praktických školách.”

Ideologie prosazovaná z EU má podle něho jiné hodnoty než západní civilizace. “Tato ideologie nenávidí národy, proto se raduje, že miliony migrantů míří do Evropy. Nenávidí klasické vzdělání a tradiční rodiny. To všechno jim překáží ve světovládě, proto by to chtěli zlikvidovat. Místo dvou pohlaví by chtěli 64. V něčem je to nebezpečnější než klasický bolševik. Ten vám chtěl sebrat mlejn nebo hospodu, ale tohle jde do niterných věcí týkajících se intimity člověka.”

Originální grafika ProtiPorudu

Jeden slib

Připomněl také stále sílící vlnu odporu ve světě, která se staví na obranu tradičního světa. “Normalita se začíná ve společnosti bránit. Donald Trump by nikdy nebyl americkým prezidentem nebýt tohoto odporu. Člověk, který jasně řekl, že bude bránit tradiční hodnoty. To samé Salvini, Boris Johnson, Farage a další. Vůle k obraně tradičních hodnot se zdvihá i u nás a v tom je naše naděje,” prohlásil za bouřlivého potlesku.

Vyslovil se také ke zbytečnosti krajů a senátu. “Kdybychom měli tu moc, tak senát i kraje okamžitě zrušíme. Jsou to naprosto nesmyslné instituce. Normální je občan, rodina, obec a stát. Všechno ostatní je umělý konstrukt. Vzhledem k tomu, že zatím takovou moc nemáme, tak se v letošním roce potkáme jak u senátních tak u krajských voleb, kde bude Trikolóra kandidovat.”

Na závěr večera slíbil zaplněnému sálu, že ze svých zásad Trikolóra nikde neuhne. “Jeden slib vám dám: Všechno, co hájíme od ochrany suverenity, až po obranu normálního světa budeme hájit bez ohledu na to, zda si to myslí 5, 10 nebo čtyřicet procent lidí. Princip proč to děláme, nemůžeme opustit. Naše motivace je hodnotová.”

Už chápete, proč o cestách rozjíždějící se Trikolóry po republice nesmíte slyšet ani slovo, zatímco Chvilkaři z obrazovek ČT neslezou, ani kdyby z nich zbyl už jenom ten nedostudovaný soudruh německé “kolegyně” Hohlmeierové v hnědé “uniformě”?


Poznámka redakce NR: Ostatně ignoraci médií hlavního proudu a ČT je vystavena i Okamurova SPD. Kdo je vlastenec, ten u nich není vítán