Eric Best: Zelený „Marťan“ v marťanské čtvrti zvané Kavčí hory

Náčelník generálního štábu Armády Aleš Opata hovořil o vojenských výdajích a poznamenal, že žijeme v reálném světě, nikoli na Marsu.

Zdroj: twitter autora

Řekl to v marťanské čtvrti zvané Kavčí hory, píše na facebooku Erik Best.

A komentáře opět zajímavé:

Rozpočet operetní armády, která není určena k obraně ČR.

Už bychom měli vypráskat zelené zaprodané mozky, které nejsou schopny pochopit, že prvořadým ukolem je obranyschopnost naší země, ne závazky vůči arogantním chotkám USA ovládat svět

Guma zelená…

S výdaji na armádu bych neměl problém. Protože vojáků si vážím.

Pokud by nás ovšem ta naše armáda chránila poněkud blíž než pod Hindukúšem. Tam se ovšem nevyslala sama, ale dali jí to za úkol naší uvědomělí politici.

A malá jedovatost. Dnes máme z armády dvacetitisícový lehký expediční sbor, který by vzhledem ke své velikosti nebyl schopen ubránit, ani bránit i pouhou Prahu. Jak to proboha dělali ti komunisté, když tu měli dvěstětisícovou armádu? A k tomu nezadlužený stát.

Mohl by predlozit ucet za misi v afganistanu

To je ten cínový vojáček, co ohlupuje veřejnost tím, že vydává bezhlavý úprk z boje za triumfální vítězství… Tak ubohé výroky zazněly naposledy ze stalingradského kotle.

Vojáků bránící svou vlast si vážím. Ale opovrhuji zelenými mozky jako Opata a Šedivý, který nosí uniformu českou, ale hájí zájmy USA ve světě a ještě oblbuje veřejnost nesmyslnými kecy, jak v Afghánistánu bráníme naši bezpečnost!!!!!

4.8 17 hlasy
Hodnocení článku
9 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Rob
Rob
před 2 lety

Jak to proboha dělali ti komunisté, když tu měli dvěstětisícovou armádu? No, zeptejte se těch dvou jmenovaných podvraťáků. Oni moc dobře ví, jak to dělali. Jak takový šedivec vedl k socialistickému uvědomění své podřízené v Táboře nebo v Týně nad Vltavou, jak takový lopata v Jihlavě školil svá mužstva a vyžadoval u nováčků odrkotat nazpaměť přísahu… Číst vice »

spartak
spartak
před 2 lety

Komunisti a Národní fronta jednoduše zisky z továren znárodnila po roce 1948 a bylo dostatek peněz na vše ,včetně armády ,jak jednoduché že?

cablik
cablik
před 2 lety

Skvěle napsáno moje řeč to jsou fakta ale nevidím zatím nějakou změnu pokud to vyhraje Babiš a ti druzí to by bylo daleko horší.

Duveryhodny
Duveryhodny
před 2 lety

Kdo ponese odpovědnost za ty tisíce mrtvých a biliony škod? Dva roky jsme “osvobozovali” a 18 let okupovali, to je výrok generála Pelze, který byl také naším velvyslancem v Afganistánu!! Stále je v řízení “úkladná vražda spáchaná obvzlášť trýznivým způsobem” , za kterou je trest 15 let a více u nás a cca 40 až 50 let… Číst vice »

Duveryhodny
Duveryhodny
před 2 lety
Odpověď uživateli  Duveryhodny

Ve stavu blízkém smrti byl dodán do “vazby” USA, kde byl také ještě surově mlácen a poté předán afgánské straně , kde po cca hodině zemřel!! Veliký problém vojenské justice je teď stanovit, kdo mu zasadil doložitelné smrtelné rány, zda to byli čeští, či američtí vrahouni!! Pořád se bavíme o Talibanu, jaký jsou to… Číst vice »

Vlastimil
Vlastimil
před 2 lety

Pokud nezavedeme švýcarský nebo finský model armády, tak se nedá o obraně země ani v nejmenším mluvit. V současnosti jsme pouze nesvéprávnou složkou amerického útočného paktu.

anti Havel
anti Havel
před 2 lety

“”Naše”” armáda pod vedením amiokupantů a pod hlavičkou Bundeswehru nechce dotovat žoldáky a zbytečných misích????Jak strašlivé provinění!

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 2 lety

Je zle, propagandistická mašinérie ČT – ČRo – Hovínky – Bakalovky – Šafrovky a spol. dostává po nebetyčném úspěchu západní demokracie v Afghanistánu řádně zabrat a moc nestíhá. I lidumilná prdelka Jandova se poněkud odmlčela. Za výhru se považuje i nekontrolované nasouvání konfidentů, práskačů, kolaborantů a kriminálníků na území EU. Vždyť přeci pomáhat se musí a máme údajně… Číst vice »

vaclav
vaclav
před 2 lety

Co k tomudodat.Není co , článek ve stručnosti vystihuje skutečnost a bohužel smutně pravdivou.