Europoslanec David na jarmarku SPD kriticky o EU

Na jarmarku v Hradci Králové vystoupil i europoslanec za SPD MUDr. Ivan David. Hovořil o zemědělství a životním prostředí, o oblastech, kterým se v Evropské unii věnuje.

Zdroj: ParlamentníListy

„Možná se někomu zdá, že tyto oblasti jsou celkem okrajové, ale není tomu tak. Jsou naprosto zásadní, protože do zemědělství jde naprostá většina dotací z Evropské unie. A cílem není zlepšit úroveň zemědělství, cílem je, protože v Evropě vládnou nadnárodní korporace, uvolnit prostor pro levné dovozy z oblastí mimo Evropskou unii. To poškodí nejen Českou republiku, ale celou Evropu. Oficiálně se počítá s tím, že opatření v Green Dealu mají snížit produkci o 25 procent, snížit příjmy potravinářů i zemědělců,“ vypočítával David.

3.7 7 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Tatran
Tatran
před 2 lety

V minulých dnech jsem zachytil zprávu ze SR, že prý tam mají dobrou úrodu brambor, ale nemohou je prý prodat, protože prodejní řetězce dovážejí brambory ze zemí EU (Německo, Belgie…). Tak tak pomáhá EU členským státům k prosperitě.

cablik
cablik
před 2 lety

Romové vyzvali k drsnému odstranění Okamury, šéf SPD je zděšen. Věc již šetří policie

https://cz.sputniknews.com/20210904/romove-vyzvali-k-drsnemu-odstraneni-okamury-sef-spd-je-zdesen-vec-jiz-setri-policie-15723152.html

vera havrankova
vera havrankova
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Ani náhodou si nemyslím, že bude někdo z chráněné menšiny potrestán! Jo, kdyby to bylo opačně….