Krach dnu NATO v Ostravě

Na vojenskem letišťu O-Mošnov proběhla režimem protěžovana akce Dny NATO. Jak řikaju moji židovšti kamoši, je to tak trochu chucpe, robit přehlidku par dnu pote, co NATO utrpělo slavny vyprask v Kabulu.

Ladislav Větvička
Ladislav Větvička

Zdroj: blog autora

Podobně blbě by vypadala přehlidka Wehrmachta ke dňu děcek 1. června 1945 v Berlině, přehlidka ameryckych helikopter ke dňu svatku prace 1. května 1975 v Saigonu, nebo přehlidka Rude armady ku dňu bab 8. března 1989 v Kabulu.

Tak se to prostě nerobi. Když prohravam, tak nerobim machry a nepředstiram, že sem na vitěznem taženi. To enem stary propagandysta Jozef, kery miloval česke hérečky, vymyšlal formulace typu “vojska se přeskupila do předem připravenych pozic”, misto aby napsal “zme v dupě, museli zme ustupit”.

NATO v čele s amerycku armadu utrpělo slavny vyprask v Kabulu, kaj naši ameryčti bratři předvedli, jak se da dvacet roku nenapadně přejit od vlady Talibanu ku vladě Talibanu. Užasny vykon, při kerem byly zbraně v hodnotě přes 80 milijard dolaru ponechane (udajně) nepřatelske straně.

Co se s nima asi stane a proti komu budu použite?

Každopadně sem si nemoh tuto přehlidku marnosti arogantniho paktu NATO letos nechat ujit. Nikdy sem tam nebyl, přestože mošnovske letiště mam par kilaku od baraku.

A abysem nešel s prazdnu, založili zme petyčni stanek s nazvem “Vraťme naše bojovniky do Afganystanu”, bo za prve, jak řikal hospitalizovany naočkovany vrchni velitel naši armady, “enem srab by z Kabula utikal”. A za druhe, naši polityci řikali, že “u Kabula se bojuje za Prahu”. A tak sem se chtěl pokusit přesvědčit chlapce přijiždějici z Prahy, tedy fanušky Sparty a Slavie, aby se vratili do Kabula bojovat. Bo logicky, asi těžko možu přesvědčovat fanušky Banika, aby bojovali za Prahu, že? To po nich nemožete chtět.

Bohužel, akce dopadla krachem. Cosik takeho sem nezažil ani na cirkusach na Lenince, kaj aspoň kdosik přide. Na akci Dny NATO se Ostravaci vykašlali. Prazdne byly vlaky, prazdne bylo nadraži, prazdne byly přistupove cesty, prazdna byla letištni plocha. Policajtu bylo skoro vic jak navštěvniku.

Jeden z nich se ku mně přitočil a povida: “Vy ste to přesně vystihnul. To je šaškarna, co?”

Ladik Větvička, hlasatel Mlade Fronty Fčil, Mošn off

PS: Petycu za navrat našich bojovniku nepodepsal z tych par tisic navštěvniku Dnu NATO nikdo. Vubec nikdo. Nebylo se čemu divit, bo armadě, kera nedokaže za dvacet roku porazit pastevce ovci, nikdo nevěři.




























Focene v nedělu 19.9.2021, druhy den akce, okolo poledne.

 

4.9 21 hlasy
Hodnocení článku
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 2 lety

Co je ve skutečnosti Velký Reset o němž lidé čím dál víc hovoří? http://svobodnenoviny.eu/co-je-ve-skutecnosti-velky-reset-o-nemz-lide-cim-dal-vic-hovori/ Německo: Mladé dívky sexuálně napadeny podezřelým z Afghánistánu http://svobodnenoviny.eu/nemecko-mlade-divky-sexualne-napadeny-podezrelym-z-afghanistanu/ OSN vyzývá k větší pomoci pro Afghánistán a afghánské uprchlíky http://svobodnenoviny.eu/osn-vyzyva-k-vetsi-pomoci-pro-afghanistan-a-afghanske-uprchliky-2/ Kde je feministické rozhořčení nad afghánským migrantem, který pobodal Němku za to, že „pracovala“? http://svobodnenoviny.eu/kde-je-feministicke-rozhorceni-nad-afghanskym-migrantem-ktery-pobodal-nemku-za-to-ze-pracovala/ Polsko zmařilo za čtyři dny… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Tyto komentáře jsou naprosto mimo mísu-nedávejte je sem.

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  tomaskova

Vážená paní vás nezajímá co se děje?????

tomaskova
tomaskova
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Ale jistě, že zajímá, ale dávejte tyto informace k článkům, se kterými mají souvislost. navíc sem dáváte něco, co se už dávno ví a je to na všech webwch, tedy kromě těch MSM.

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  tomaskova

Jsem „rád” že mě vychováváte ten pyjátský poskok též nechtěl abych sem dával články tak zdař bůh.

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  tomaskova

tomaskova,
Kdo chce číst odkaz tak čte.
Kdo nechce odkaz číst tak to přeskočí.
Je to jak s tv.
Zapnu, vypnu (já teda nezapínám tak nemůžu vypínat, jsem o to ochuzen).
Jinak rád čtu vaše postřehy.

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem Lubez
anti Havel
anti Havel
před 2 lety

Po všecké hovno,enem po včelách med…..a po prsení se NATO v Ostravě jen říšerný jednovatý prapuch!

haf
haf
před 2 lety

prima

cablik
cablik
před 2 lety

To je dobře že se na imperiální útočný pakt Češi vykašlali jo kdyby to bylo v Práglu tak by to zdejší havloidi určitě podpořili.

Mira
Mira
před 2 lety

comment image