P. C. Roberts: 11. září po 20 letech

Obrovská masa důkazů, které byly od pádu budov v New Yorku shromážděny, dokazuje, že oficiální narativ je falešný, ale současně též nevypovídají nic o tom, kdo je tedy za tento útok zodpovědný.

P. C. Roberts
P. C. Roberts

Zdroj:  blog autoraOutsidermedia

Čas utíká. 20 let už uplynulo ode dne, kdy mrakodrapy Světového obchodního centra, které byly vystavěny tak, aby odolaly nárazu letadel, byly strženy k zemi řízenou demolicí, jak to volné pádové zrychlení všech jejich částí při cestě k zemi jednoznačně dokazuje. Destrukci Dvojčat doprovázela série výbuchů a obě budovy se při svém už uvedeném volném pádovém zrychlení zřítily do svých půdorysů. Zastírací oficiální příběh, vyprávěný nám americkou vládou, byl dokonale vyvrácen autory jako např. Davidem Ray Griffinem, vědeckými konferencemi, vyšetřováním univerzit, zprávami expertů a sdružením Architekti a inženýři pro pravdu o 11.září.

Obrovská masa důkazů, které byly od pádu budov v New Yorku shromážděny, dokazuje, že oficiální narativ je falešný, ale současně též nevypovídají nic o tom, kdo je tedy za tento útok zodpovědný. Někteří autoři, jako např. Ron Unz, Laurent Guyenot a Chris Bollyn naznačili spojitost s Izraelem, ale důraz i zde byl kladen víc na nevěrohodnost oficiálního výkladu než na to, kdo a proč útok spáchal.

Doprovodné důkazy naznačují, že 11. září bylo dílem neokonzervativních činovníků režimu Bushe mladšího spolčených s viceprezidentem Dickem Cheneym a Izraelem, vedených snahou vytvořit „nový Pearl Harbour“, který by vygeneroval podporu části amerického lidu a evropských spojenců Washingtonu pro středněvýchodní válku „proti teroru“. Při čemž by hlavní důraz byl kladen na zničení všech nepřátel Izraele v zájmu Izraele většího. Redaktor časopisu Commentary Magazine Podhoretz po takovéto válce volal, a generál Wesley Clark řekl, že byl informován v tom smyslu, že právě s tímto cílem Pentagon válku plánuje.

Toto je nejpřijatelnější vysvětlení. Jestliže je ovšem pravdivé, pak to není to vysvětlení, které by americká či izraelská vláda kdy uznaly. Namísto pravdy nám proto bude i nadále vtloukáno do hlavy oficiální vysvětlení, kterému nikdo nevěří, a k lidským ztrátám 11. září si jak americká vláda, tak americká média připíší i další ztrátu důvěry lidí.

Vybral a přeložil Lubomír Man

5 3 hlasy
Hodnocení článku
1 komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 2 lety

Správně též jsem četl názory odborníků z USA a nemohlo se to stát jak to oficiálně prezentují.