Petr Hampl glosnul poslední projev předsedy ODS

Petr Hampl reaguje glosou na projev předsedy ODS Petra Fialy

Zdroj:  facebook autora

Na parlamentkách komentuji poslední projev Petra Fialy:

Pan předseda chtěl nejspíš posluchače přesvědčit, že je Ivan Bartoš bez harmoniky. Třeba názor, že ty stovky miliard, co od nás ročně odchází do ciziny, neodchází do korporátních centrál, nýbrž do Ruska. Taková ostuda! Opravdu věří, že právě po takových nehoráznostech je poptávka?

Co se týče „ruských webů“, za celé ty roky se nepodařilo najít nic, co by jakkoliv podporovalo domněnku, že jsou placeny z Ruska. V Americe vedli rozsáhlé vyšetřování, utratili za to miliony dolarů a taky nenašli vůbec nic.

Když takovou konspiračku napíše řemeslník po práci někam na facebook, budiž. Jde přece o to, jestli je dobrý řemeslník. Nepotřebuje být dobrý politický analytik.

Ale kandidát na předsedu vlády? Taková ostuda! To od něj příští týden uslyšíme, že svět řídí vesmírní ještěři?

5 14 hlasy
Hodnocení článku
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Tatran
Tatran
před 2 lety

Politruk Filaja ještě nic kloudného nevymyslil, mimo toho jak lze dlouho mluvit o ničem. Víme kdo to je ODS, že manekýni z předchozích vlád poznamenali ODS na doživotí- prosoulopžená vláda Nečase, vláda Topolánka s nakoupenými Molčákem a Pohankou a dokonce s knihovnicí v čele PS.

Vlastimil
Vlastimil
před 2 lety

ODS se zbavila inteligentních lidí jako p. Majerová-Zahradníková, M. Ševčík, P. Štěpánek, Klaus jun. atd. atd. Teď převažují jen panáci a fouňové. Jen hlouposti svých voličů vděčí zato, že nedopadne stejně jako kdysi silná ČSSD.

cablik
cablik
před 2 lety
Stanislav Sevecek
Stanislav Sevecek
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

východní hranice Polsku přidělili sami Rusové. za západní hranice a Gdaňsk by Poláci měli být Rusům vděčni, o vysídlení Němců nemluvě.

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  Stanislav Sevecek

Souhlas pane ale jejich vláda je naprosto šílená s jejich Rusofobii a ty tanky v případě konfliktu by se do akce ani nedostali.

cablik
cablik
před 2 lety

No jo blb bez programu opět hloupě kecá jaké Ruské weby to jsou nás naštvaných Čechů co už toho liberálního šílenství máme dost.

basos
basos
před 2 lety

A ten Fiala je vlastne kdo? ODS kdysi davno melo skutecny format…. Vencu Klausu, ktery skutecne dokazal skoro nemozne…. znicit ceskoslovensko, a potom kdyz zbylo uz jen Cesko tak zlikvidoval Cesky narodni prumysl, a tim i delnickou tridu… vlastne pajcoval Jelcina, ovsem Rusko bylo tak bohate, ze neslo najednou vykrast, stale toho hafo… Číst vice »

vachav
vachav
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

“Formát”to skutečně byl!O šílené úrovni velké části tohoto národa svědčí i to,že si tohoto megazloděje zvolil dokonce dvakrát presidentem!!

kolokol
kolokol
před 2 lety

Je to tak, svět opravdu řídí vesmírní ještěři. A Petr Fiala o tom dobře ví. Protože Oni jsou rusofóbové a tak s Petrem spolupracují. Tohle on ovšem nesmí za žádnou cenu vyzradit.
Jenže vlastně ani nevím proč?! No, proč to vlastně nezveřejnit? Třeba by mu to nahnalo další voliče…

Anonym
Anonym
před 2 lety
Odpověď uživateli  kolokol

Já nevím, ale nebyli by ti vesmírní ještěři třeba přijatelnější?