Co nás může čekat po volbách?

Koho volit? Smysl má volit jen silné vlastenecké strany, které mají šanci dostat se do Sněmovny. Ostatní hlasy budou předány eurohujerské 5.koloně, která nám chystá budoucnost víc než temnou. Volte proto nejen srdcem ale i rozumem. Škůdci si nesmějí hrát s naším osudem!

Zdroj: ČNL

Přinesli jsme vám výňatky z volebních programů vlastenecký stran a hnutí.  Mezi ně počítáme KSČM, SPD, Trikoloru Svobodní Soukromníci (řazeno abecedně.)

Mezi menší vlastenecké subjekty patří Aliance národních sil, Volný blok a další.

Tak toto řazení vidíme my. Pokud vidíte realitu trochu jinak, žádný problém. Podstatné je, abychom všichni, kteří patří do vlasteneckých řad, dali své hlasy nějakému vlasteneckému subjektu. A konečně mohl být i na vládní úrovni prosazován a hájen náš státní a národní zájem. Dosáhneme-li takového výsledku, bude to úspěch. Je však možné, že k tomuto cíli se pouze přiblížíme, aniž bychom ho dosáhli. I to bude pokrok tím větší, čím méně vlasteneckých hlasů propadne. Přejme všem vlasteneckým stranám a hnutím hodně zdaru ve volbách.

Pokud ANO sestaví vládu s SPD, která bude podporována  komunisty, pak máme naději na určité žádoucí změny. Jestliže ANO se spojí s koalicí SPOLU a vytvoří společně vládu, můžeme se  obávat změn k horšímu. Strany koalice jsou eurohujerské, natovské, s germanofilním a sudetofillním zaměřením. Jde o strany pravicové, které se minulosti nechvalně podepsaly na republice i na každém z nás. Místo pokroku můžeme očekávat regres. Spojení koalice Pirátů a Stanu s koalicí SPOLU ve společné vládě pak může znamenat pro nás zřejmě menší či větší katastrofu. To je to nejhorší, co by nás mohlo potkat.

Napříště  již nebudeme hýřit a případně unavovat programovými úryvky. Budeme se naopak snažit přinášet kvalitní články, které se budou zabývat nebo alespoň týkat volebního procesu.

Víme, že volební výsledky závisí nejen na našem úsilí, ale i na nejrůznějších vnitřních a vnějších silách, které se budou zprostředkovaně snažit  ovlivnit je ve svůj prospěch. Pátá kolona, která u nás již z dřívější doby viditelně existuje, bude zřejmě nositelem tohoto úsilí. Neuspěje, pokud nedáme hlas ODS, KDU-ČSL či TOP 09.  Piráti a Stanovcí ji mohou však posílit a výsledky voleb změnit k horšímu. To je ta nejhorší varianta volebních výsledků.

České Národní Listy – redakce

Poznámka redakce Nové republiky:

Jediné dva vlastenecké subjekty mají v letošních volbách šanci dostat se do Sněmovny. Jsou to komunisté a Svoboda a přímá demokracie.

Hlasy odevzdané ostatním malým vlasteneckým stranám, hnutím a uskupením jako Volný blok, Aliance národních sil jsou hlasy ztracené a po přepočítání budou proporčně rozdány ostatním, tady i protinárodní 5.koloně čili Bruselské pětce – tj. ODS, TOP09, Piráti, KDU-ČSL, STAN.

Trikolóra ještě před odchodem Václava Klause mladšího změnila program a dnes už nechce odejít ani z EU ani z NATO. Souhlasí tedy s naší koloniální závislostí, vyžíráním našeho hospodářství nadnárodními korporacemi, nesmysly Zeleného údělu EU a přípravou jaderné války s Ruskem.  “Vlastenectví” Trikolóry, Svobodných a Soukromníků bude tedy hodně umírněné. Nic na tom nezmění ani fakt, že v těchto dnech provozují nejintenzivnější a promyšlenou volební kampaň

Volte proto nejen srdcem, ale i rozumem!

3.9 7 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 2 lety

Koho nevolit, je jasná věc. Pro připomenutí “úspěchy” soudružského kolektivu ODS který privatizoval téměř do úplného rozkradení, zničil zemědělství, školství, veřejnou dopravu, sociální systém. Tzv. důchodový fond a jeho privatizace (uloupení) bylo též dílem ODS a jeho satelitů, současných (kulivočkové a lidovci) i bývalých (ODA, KDS, VV, Zelení), restituce církvím schválená v době hospodářského útlumu, tupé… Číst vice »

anti Havel
anti Havel
před 2 lety
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Já mám jasno,moje číslo je 4!

Falka
Falka
před 2 lety

Mám obavu, že u nás se budou volby také “vylepšovat” (jako v USA)ve prospěch pirstanů a “společníků”. co proti tomu? Jít do volebních komisí to hlídat. Přece v ČR nemůže být tolik lidí kteří dnes věří EU a USA!

tomaskova
tomaskova
před 2 lety

Kdyby volby mohly něco změnit, už by je dávno zakázali-ONI , takže si myslet, že tyto volby změní náš život k lepšímu je dost naivní. My nepotřebujeme zkorumpované politiky, ale odborníky, kteří by naši zemi pozvedly z toho marazmu ve kterém jsme se ocitli po roce 89

cert
cert
před 2 lety

Tak Zahradnikova rika, ze hlasovala proti vstupu do EU a hlasovala by pro vystoupeni. Ale ano, VKml jeste pred odchodem prohlasil neco jako, ze odchazet z EU je nesmysl a meli bysme odstoupit od Lisabonu (cimz bysme prisli o mechanismus rizeneho odchodu z EU). Otce tim pekne nakrknul a Petr Hajek mu to dal na Protiproudu… Číst vice »

cablik
cablik
před 2 lety

Bohužel pro malé strany hlas je vyhozený hlas a dokonce darovaný pyjátům nebo demožumpě to by si měli lidé uvědomit až půjdou k volbám. Nevěřím že proti České koalice budou mít 20%.

Vendol
Vendol
před 2 lety

Neříkám, že k tomu dojde, přesto reálným nebezpečím je, že se někdo pokusí volební výsledky zfalšovat. Jako prezidentské “volby” v USA, kde pro Bideta korespondenčně hlasovaly i hřbitovy, či nedávné parlamentní volby v Německu, kdy v Berlíně bylo odevzdáno více hlasů, než kolik bylo zaregistrovaných voličů. U nás z logiky věcí je v největším podezření BIS, Bezpečnostní informační služba… Číst vice »