Strategie „Anakonda“ byla zahájena: Rusko a Čína by měly být „uškrceny“

USA spolu s poslušnými aliančními souputníky z NATO chystá jadernou válku proti Rusku a Číně. Předcházet jí má “škrcení” obou velmocí podle strategie Anakonda. Je o tom přesvědčen ruský politolog a komentátor Jevgenij Satanovsky.

Zdroj: InformerRs, překlad První zprávy

Ruský politolog Jevgenij Satanovskij je přesvědčen, že NATO zavádí strategii Anakonda, která umožní západním zemím „uškrtit“ Rusko i Čínu.

„Podle nové strategie NATO představují Rusko a Čína stejnou hrozbu. Proto proti nim musí být uplatněna stejná strategie. Odborníci tomu říkají strategie Anakonda,“ řekl Jevgenij Satanovski na Vesti.FM.

Podle této strategie by NATO mělo „uškrtit“ Rusko a Čínu prostřednictvím různých bloků, struktur a dalších aliancí, odhaduje analytik. Součástí tohoto plánu je třístranný obranný blok AUKUS tvořený Austrálií, Spojeným královstvím a Spojenými státy. Tato strategie zahrnuje i přijetí Ukrajiny do Severoatlantické aliance a také vyostření situace v této zemi.

Expert tvrdí, že NATO se nyní aktivně připravuje na možný začátek jaderné války. Západ se navíc připravuje reagovat na „ránu Ruska“, které se obává.

„Na Ukrajině se konalo cvičení „Steadfast Noon“. Byl zpracován scénář jaderné války na jižních a východních hranicích evropských členů Aliance. Podrobnosti manévru byly vysoce důvěrné. Cvičení se účastnily desítky letadel,“ řekl ruský politolog.

Vedení NATO se kromě přípravy na jadernou válku připravuje také na konvenční válku proti Rusku. Klíčovou roli zde bude hrát Ukrajina. Jak politolog poznamenal, Adolfu Hitlerovi trvalo v minulém století šest let k tomu, aby na území bývalého východního Německa vychoval generaci mladých lidí připravených k boji. Od Euromajdanu na Ukrajině uplynulo sedm let…

„Na Ukrajině vyrostla generace, která je připravena bojovat. A to, že je ekonomika na Ukrajině velmi špatná, nic neznamená. Ekonomika je špatná, ale lidé jsou dobří, zejména bandité, kteří jsou v každém městě,” řekl Jevgenij Satanovskij.

Evropa zvažuje vytvoření vojenské výcvikové mise na Ukrajině

Politolog si všiml, že ukrajinská armáda se za posledních sedm let hodně rozvinula. To platí zejména pro ukrajinské síly protivzdušné obrany.

„Ukrajina je odrazovým můstkem. Je to přímořský stát s přístupem k Černému moři – oblast rivality mezi NATO a Ruskou federací,” vysvětlil analytik.

1.3 3 hlasy
Hodnocení článku
12 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
laskra
laskra
před 2 lety

To je všechno divadlo aby nebylo videt jak se ušácko rozpadá.Jenom herci v NATO musí hrát dvojroli aby si potom mohli vybrat politickou scénu po rozpadu dirigenta.

spartak
spartak
před 2 lety

V Rusku není demokracie západního stylu , proto zatím úspěšně odolává ,ale v Rusku bují oligarchové a jejich smečka , která touží po západní zkorumpované demokracii , to může být v krátké době velký problém Ruska.

laskra
laskra
před 2 lety
Odpověď uživateli  spartak

O Rusko strach nemám. Ti nemají Havla.

Tatran
Tatran
před 2 lety

Takto si přestavují USA posilovat svou upadající dominanci. Vše v rozporu s mezinárodním právem a zejména Chartou OSN. Nemoho se zbavit iluze First America. No a co jiného zbývá Rusku a Číně. Nikoliv zbrojení, ale vyvíjení odstrašujících zbraní, před kterými se pokálí i Štolverk, ředitel agresivní instituce, zvané NATO. Je potřeba vypovědět USD, kterým korumpují své… Číst vice »

basos
basos
před 2 lety

No nevim, preji nasi lejnoarmade hodne stesti pri utahovani provazu kolem Rusko-cinskych krku.

Jinak – ani ne ale tesim se na Polsko-Ukerskou invazi do Ruska vedenou polskymi husary s tasenymi sablemi…. Na Moooskaaaalyyyyyy!!! Bendze vojna bendze boj….

anti Havel
anti Havel
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

Myslíte žoldákům spadajícím pod velení Bundeswehru?!.-))))

laskra
laskra
před 2 lety

Já si říkám, co je tolik zemětřesení a to se rusko a čína třesou strachy.

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  laskra

…..je to este horsi, myslim ze uz maj plny gate

cablik
cablik
před 2 lety

No to je zase blábol nemají šanci proti Rusku a Číně ani vojensky ani ekonomicky. Západ v posledním tažení před kolapsem spřádá fantasmagorické plány.

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Válečné lodě Ruska a Číny poprvé hlídkovaly v Tichém oceánu. Video
https://cz.sputniknews.com/20211023/valecne-lode-ruska-a-ciny-poprve-hlidkovaly-v-tichem-oceanu-video-16266778.html

standa
standa
před 2 lety

Rusko bude připraveno na útok NATO. Odveta bude. Vlastizrádné generály už vystřídali. Amerika se neschová. Překvapivý útok nebude, ale odveta na všechny základny USA po světě nastane. USA a NATO si neuvědomují – nechtějí – že už pak nevyrobí nic, ani potraviny. Válka bude na jejich území a budou se vraždit mezi sebou… Číst vice »

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  standa

Stando,

neblbni se zakladnami, odveta bude na “”””USA proper”””” cili primo na Vajthaus, a dalsi, zakladny se zhrouti samy