Glosa Petra Hampla

Krátká glosa sociologa Petra Hampla nám připomíná, jací lidé v těchto dnech sahají po moci a kdo je tím vinen.

Zdroj: facebook autora

Politici globalistických stran se snaží odvolat prezidenta. Všude slyším stížnosti, že jednají amorálně, porušují ústavu, a že je to nedemokratické. Samozřejmě, že to tak je! No a co? Co jiného jsme mohli čekat? Je to přece boj o moc. Je to BOJ o moc.

Ve válce se taky nerozčilujeme, že na nás nepřátelské tanky střílí nečestným způsobem, a že bombardování nedodržuje nějaké normy. Prostě udělají všechno, aby vyhráli, a aby jejich převaha byla nezvratná.

Teď se k moci dostávají lidé, kteří dělají všechno, co je v jejich silách, aby úplně zlikvidovali národ a stát jako samostatnou entitu. Neskrývají to a pracují na tom.

Nenadávejme jim. Nadávejme sobě, že je neumíme zastavit.

5 6 hlasy
Hodnocení článku
27 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Georg
Georg
před 2 lety

Odpověď pro “basos”, mohu s tebou souhasit v tom, že tato nová moc tak zv.”demokraté”, ostatní jsou dle nich fuj, se zřejmě pěkně minimálmě pohádají. Důvodem je, moc, možná se i rozpadnou. Ale ono nebezpečí zvané EU se jen tak “nerozpadne”, protože tam je tmelí “velký nadnárodní kapitál”. Jak se říká levice se… Číst vice »

spartak
spartak
před 2 lety

Náš národ je tvrdě ovládán místní buňkou EU . Nemáme se možnost bránit ,neboť vše je v rukách proEU parchantů.

anti Havel
anti Havel
před 2 lety

Zasran Al-Hanjda se zase vycajchoval….zasloužil by on i případní podporovatelé covid vydírání a NEOPRÁVNĚNÝCH POŽADAVKŮ JEDINÉ……scafismus nebo krvavého orla!!!!