Migrace pro Evropu

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

Švédská politička Abir Al-Sahlani vysvětluje v Evropském parlamentu svůj návrh na legální migraci do Evropy z důvodu nízké porodnosti v Evropě, která pro svůj příznivý vývoj potřebuje kvalifikované pracovníky. Oponuje odpůrcům migrace, kteří poukazují na zkušenost s No-go zónami, nezaměstnanost evropské mládeže a ochuzení rozvojových zemí o kvalifikované pracovníky. Návrh podporuje místopředseda Evropské komise Margaritis Schinas, který argumentuje ekonomickou prospěšností a přirozeností migrace.

5 4 hlasy
Hodnocení článku
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 2 lety

No jo liberální zvrácenost nepodporuje normální lidi a rodiny tak si tahají náhradníky a to je cesta do islámu děkujeme nechceme.

Hokarc
Hokarc
před 2 lety

….a takovéto srágory, nám v podstatě dělají a ještě budou dělat zahraniční politiku. Fuj tajbl !

Mira
Mira
před 2 lety

Projevy ukazují , jaké jsou názory lidí, kteří mají důležité slovo v EU a kam nás vedou, například projev plný uvědomělých frází místopředsedy Evropské komise Margaritis Schinas, kteří připravují půdu pro přicházející migranty. Neberou (nebo berou?) v úvahu, že v táborech v Turecku, Libyi jsou statisíce lidí čekajících na pochod do EU a nějaká selekce jejich… Číst vice »

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem Mira
spartak
spartak
před 2 lety

Chápu Německo ,že migrace je pro ně vhodnější ,než podporovaná natalita ,protože jsou pod kuratelou USA a tato demokracie nejdříve kupovala otroky a dnes mozky ,tak EU musí jít cestou migrace.

cajkis
cajkis
před 2 lety

Hroznej chlap.

adam
adam
před 2 lety

Mně se z podobných idiotů dělá fyzicky špatně…

haf
haf
před 2 lety

tak se mi chce říci, že švédská politička s tapickým švédským jménem má tam někde v dáli hodně početnou rodinu, která by dp Evropy chtěla. já myslím, že by spíše tam v té dáli, měli začít pracovat na výchově k rodičovství i cestou dobrovolného omezení porodnosti a my, Evropa, se už o sebe nějak postaráme. děkujeme za… Číst vice »

anti Havel
anti Havel
před 2 lety

Všichni podporovatelé vrahů,kteří oslavují proroka Muhamr.a by měli být v lepším případě vyhoštěni na pustý ostrov v Tichém oceánu a ty agilní rovnou předhodit ISIL a DAEŠ na hraní!!!!!

Plebej
Plebej
před 2 lety
Odpověď uživateli  anti Havel

Ovšem ještě před tím, než-li by měli být vyhoštěni nebo předhozeni, bylo by lepší nepouštět tyto šiřitele “dobra a hodnot” k politickým korytům. Raději na kilometry od nich! Jinými slovy, udělat vše, aby nebyli zvoleni k řízení osudů evr. národů. Ostatně, těžko i pochopit, jak se z těch národů (nedávno ještě tak tvůrčích a životaschopných) stala… Číst vice »

anti Havel
anti Havel
před 2 lety
Odpověď uživateli  Plebej

Zákaz kandidatury VŠEM,kteří by se jen slůvkem zmínili o prospěšnosti tahání té muhamr….ánské verbeže do Evropy!
Takže by okamžitě končili PYJáti,TROPičky,LES,LIHOVCI,Modrý fogl,ČSSD je za zenitem,takže nevolitelná a ANO je taky mimo….zbývá mi jen SPD,takže….