Skandál: Rada Evropy spolupracovala s Muslimským bratrstvem, ozvala se jen Francie

Francie donutila Radu Evropy, aby stáhla svou kampaň na twitteru zaměřenou na multikulturalismus a „toleranci“ zobrazující ženy v hidžábech.

Zdroj: Zvědavec, autor Václav Prokůpek

Na fotografiích a videích se v reklamě Rady Evropy v pastelových barvách usmívají mladé ženy v hidžábu a objevují se obklopené hesly: „Hijab je nový symbol svobody v Evropě“, „Můj hidžáb, moje volba“, „Krása je rozmanitá, jako svoboda v hidžábu“, „Přines radost, obejmi hidžáb”, „Jak nudný by byl svět, kdyby všichni byli stejní?” „Oslavujme rozmanitost, respektujme hidžáb.“

Podle Rady Evropy byly tyto reklamy zaměřeny na podporu diverzity a začlenění a také na boj proti netoleranci. Kampaň, kterou ve čtvrtek zahájilo antidiskriminační oddělení Rady Evropy, stála 340 000 eur a byla uzavřena 2. listopadu na žádost francouzské vlády.

Role Rady Evropy – propagovat hidžáb?

Síly napravo a nalevo a centristé byli ve Francii jednomyslní. „Pamatovat si, že ženy mohou nosit hidžáb (v souladu se zákony každého členského státu, ve Francii se zákony z roku 1905 a 2004) je jedna věc. A říkat, že svoboda v hidžábu je věc druhá. Znamená to propagovat ji. To je role Rady Evropy? – To napsal na svém twitteru bývalý socialistický senátor Laurence Rossignola, mimochodem bývalý ministr pro práva žen

Bývalý premiér a bývalý člen Socialistické strany Manuel Waltz označil kampaň za „šokující, matoucí a nebezpečnou“. Erik Ciotti, republikánský poslanec z regionu Alpes-Maritime ,

odsoudil „propagaci islámského závoje“ a „popírání našich židovsko-křesťanských kořenů“. Předseda republikánské frakce v Senátu Bruno Retayo se zase domnívá, že Rada Evropy prosazuje „otevřené podřízení se islamistické morálce“.

Novinář Erik Zemmour, jeden z pravděpodobných uchazečů o post francouzského prezidenta, hovořil o „reklamním džihádu“ a zopakoval, že „islám je nepřítel svobody“. Ani francouzský ministr zahraničí Jean-Yves Le Drian nezůstal stranou. „Tyto tweety nemají nic společného s uplatňováním principu sekularismu ve Francii,” řekl v Senátu. „Je velký rozdíl mezi ochranou svobody svědomí a náboženství v rozhodném boji proti diskriminaci a rolí instituce Rady Evropy při aktivní podpoře náboženských či jiných pozůstatků,” dodal Le Drian.

Rada Evropy spolupracovala s Muslimským bratrstvem

Kdo za touto nesmyslnou kampaní Rady Evropy stojí? Především Fórum evropských muslimských mládežnických a studentských organizací (Femyso), mládežnická pobočka známé organizace blízké Muslimskému bratrstvu, Unie islámských organizací v Evropě (UOIE), která zastupuje fundamentalistické Islám a jehož cílem je „ vytvořit elitu evropského muslima“.

Francouzi se vzbouřili proti dominanci cizích lidí

Proč je ve Francii taková politická jednomyslnost, ještě před pár lety nemyslitelná?

Ve Francii probíhá kampaň před dubnovými prezidentskými volbami v příštím roce a zaměřuje se na identitu, islám a migraci. Najednou se ukázalo, že Francouzi často volí strany a hnutí národně a vlastenecky orientované – Le Pen, Zemmour, mezi lídry průzkumů není ani jeden levicový kandidát.

Francouzi nejsou absolutně spokojeni s tím, co globalisté udělali s jejich zemí, jsou unavení z multikulturalismu a tolerance, lidé si uvědomili, že ztrácí svou evropskou, křesťanskou identitu. Pro zbytek Evropanů to zřejmě ještě není tak špatné, protože nikdo jiný nepodpořil Francii v jejich protestu proti nesmyslné reklamní kampani Rady Evropy.

Použité zdroje:

https://www.pravda.ru/world/1656435-france_hidjab/

5 4 hlasy
Hodnocení článku
9 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
basos
basos
před 2 lety

Osobne si myslim ze “LEVICE” v zapadni Evrope neexistuje, to co nam presentuji jako levice, jsou lidi kteri jsou skutecne ohrozeni nekontrolovanou imigraci, ktera je stale fluidni, podivejte se na ty treba nemecke a spanelske lodi, ktere “nahodou” narazy na Gumak o kapacite 300 lidi a “nahodou je zachrani” a dovezou na nejaky ostrov z nehoz… Číst vice »

Hokarc
Hokarc
před 2 lety

Na příkladu Francie vidíme, jak hluboce se musí národ propadnout, aby si islámské nebezpečí začal, v podstatné míře, uvědomovat. Ovšem s takovým balvanem na krku se zvedne jen těžko, jestli vůbec ! A do takové společnosti a nikdy jinam, nás bude táhnout naše fialová vláda. A proč? Protože tak pravil jejich Havel.

anti Havel
anti Havel
před 2 lety

Ten kdo uznává pedofila a vraha Muhr..a,TEN NEMÁ NA SVĚTĚ MÍSTO…..NIKDE!!!!!!

cablik
cablik
před 2 lety

Útok v Cannes! Teroristické útoky ve Francii se staly běžnou záležitostí, prohlásila Le Penová
https://cz.sputniknews.com/20211108/utok-v-cannes-teroristicke-utoky-ve-francii-se-staly-beznou-zalezitosti-prohlasila-le-penova-16436817.html

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

Cable

kecas, to nebyl terorista to byl novej Francouskej obcan, obcanstvi dostal minulej tejden, tak si toho ohovarani nech

cablik
cablik
před 2 lety

Přesně tak cílená výměna obyvatelstva za islamisty jen ať se Francouzi vzbouří a určitě se k nim přidají další státy.

tomaskova
tomaskova
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

A neměly by se vzbouřit i ty státy, které tímto marasmem ještě netrpí? Až budou, bude pozdě, tak jako ve Francii. Kde je Orbán a kde jsou Poláci?

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  tomaskova

Hmm s vládou u nás co nastupuje to určitě nebude Poláci a Maďaři můžou být v klidu.

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  tomaskova