Literární soutěž Nové republiky

Lenka Procházková
Lenka Procházková

Redakce NR vyhlašuje mezinárodní česko slovenskou literární soutěž o nejlepší původní povídku na téma Vánoce, které nesměly být.

Autorské texty v češtině nebo slovenštině (v rozsahu do 8 000 znaků) můžete zasílat elektronicky do konce ledna 2022 na adresu: redakce@novarepublika.cz

Do předmětu uveďte „Vánoční povídka“.

Téma se ovšem nemusí vztahovat k letošním svátkům, možná jste už prožili i mnohem méně vydařené Vánoce a rádi se o svůj prožitek podělíte (například humornou formou), neboť psaní je terapie.

V průběhu měsíce února všechny příspěvky vyhodnotí porota ve složení:

Lenka Procházková, Karel Sýs, Jan Schneider a Vladimír Skalský (ředitel Slovenského domu v Praze)

Těšíme se na Vaše soutěžní povídky, z nichž tři nejlepší (dle mínění poroty) budou v únoru publikovány na Nové republice a následně přečteny v průběhu literárního večera ve vinohradské vinotéce 2deci (Americká ul. 39) buď autorem či některým z porotců.

3.7 15 hlasy
Hodnocení článku
2 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Anonym
Anonym
před 2 lety

Všimla jsem si, jedva se vynoří na NR nový článek, okamžitě mu v hodnocení chybí kus jedné hvězdičky. Nemohu nevzpomenout pana Unknovna, co číhal dlouho do noci, zda se neobjeví nový článek, aby ho okamžitě pěkně po politicku a vulgárně znectil. Myslím, že jsme si všichni oddechli, když nám v novém formátu zmizel za… Číst vice »

Lubez
Lubez
před 2 lety

Krásná akce. Držím palečky všem schopným.