Mají to Američané s tím Ruskem těžké… a navíc se přidaly Čína a Indie

Zdroj: Michal a Petr

Biden částečně přistoupil na Putinovy podmínky a slíbil jednání expertů o ruských obavách z rozšiřování NATO. Žádný US voják Ukrajině nepomůže, pokud na ni Putin zaútočí! Nord Stream II bude uveden do provozu, ale Putin nesmí zaútočit! Když zaútočí, zmrzneme! Výhružky USA použitím nuclear option Putin částečně eliminoval už v pondělí bleskurychlou návštěvou Indie! V Pekingu číno-komunisté „chrochtali blahem“! USA a EU budou čelit partnerství Rusko-Čína-Indie! To je noční můra Donalda Trumpa na2!

Britská ministryně Lizz Truss 30.listopadu v Estonsku varovala Putina, aby neudělal strategickou chybu a nasedla do britského tanku a výhružně se v něm projížděla v estonské Tapě nedaleko Leningradu! Ruská televize její show doplnila světoznámým rakouským vojenským pochodem českého skladatele Julia Fučíka „Nástup Gladiátorů“, který se proslavil jako znělka v cirkusech, když nastupovali klauni!

Putin, zatímco se evropští a američtí politici předváděli v tancích, nebo v nápadech, jak má Joe Biden v úterý s Ruskem zatočit, myslel strategicky, a v pondělí přistál v Indii! Tu už v pátek USA varovaly, že dostane sankce, když bude jednat s Putinem. Indové a Rusové uzavřeli v pondělí smlouvu na 10 let! Indická Nadace „pozorovatelů“, placená Gatesem i Schwabem, jak to zpozorovala, zalkala! V Pekingu ovšem zavládla spokojenost. Partnerství Indie-Čína-Rusko se začalo rýsovat. Všechny země se dohodly, že vyřadí USD ze svých vzájemných obchodů! Tím Putin částečně eliminoval jak USD, tak “nuclear option” , tak sankce! Geniální tah, před telefonátem Bidenem!

Poslední ze čtyř čarodějnic Baracka Obamy, které v minulém desetiletí rozpoutaly ukrajinskou, arabskou i uprchlickou krizi Victoria Nulandová, se do poslední chvíle snažila vytvořit řetězec základen NATO okolo Ruska od Finska přes Ukrajinu do Gruzie až snad do Uzbekistánu. Čím blíž k srdci Ruska, tím líp. Plán vyprovokoval Putinovo ultimátum. Výsledek úterního jednání je jasný v jediném – Biden slíbil, že se bude jednat! A že Ukrajinu si budou muset bránit Ukrajinci sami! Putin dosáhl čeho chtěl!

sobotu dostali vedoucí představitelé Luhanska i Doněcka legitimace členů Putinovi strany Jednotné Rusko a k tomu Ruské pasy! Obě republiky se tak už staly defacto součástí Ruska! Putin ani nemusel posílat žádné vojáky. Asi za nějakou dobu se jenom přemístí hraniční kameny na západ.

USA od pátku řešily krizi v Africe. Diktátor Rovníkové Guinee slíbil Číňanům, že si u něj můžou postavit námořní základnu. Diktátor i jeho syn milují luxus a potřebují peníze. Číňané zase vědí, že základnou v Atlantiku pěkně zavaří USA! USA jako obvykle vyhrožovaly, že budou sankce. Ovšem, asi ani zde, výhružky US sankcemi nezabraly!

Zde si můžete zkontrolovat zbrojní výdaje Ruska a dalších zemí, o kterých jsem v pořadu hovořil.

Zde si můžete zkontrolovat, že opravdu Ukrajina dramaticky vymírá.

Přejeme hezké vánoce!

4.1 28 hlasy
Hodnocení článku
9 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
tomaskova
tomaskova
před 2 lety

Putin je prostě génius. někdy mám nutkání věřit skazkám, že není pozemšťan.

Hokarc
Hokarc
před 2 lety

Sankce jsou teror, kdo je zavádí je terorista a s teroristy se nevyjednává, s teroristy se bojuje.

cablik
cablik
před 2 lety

Konečně se něco pozitivního děje USA nebudou moci zadluženým dolarem vysávat svět a bude tu druhá síla co zarazí jejich světovládné plány.

eFPe
eFPe
před 2 lety

MNO.Ono každý člověk je potenciálně vydíratelný.Podívejte se jak dopadlo Rusko s Mistraly u Francouzů- podívejte jak dopadli Francouzi s ponorkovým kontraktem v Austrálii-Podívejte se, jak dopadl Kurz, Salvini, koneckonců si myslím, že něčemu podobnému čelili Babiš s Hamáčkem.Pokud to spojenectví vydrží a bude pevné, bude dobře.

Raksa.A
Raksa.A
před 2 lety
Odpověď uživateli  eFPe

No, já bych si na tvém místě zkontrolovala, jak to s Mistraly dopadlo. Pokud vím, jestli se tedy něco nezměnilo, koupil je Egypt a Rusové dodali vrtulníky. Takže nakonec vydělali…

eFPe
eFPe
před 2 lety
Odpověď uživateli  Raksa.A

Já vím, Ono ale nemířím jak dopadl tenhle případ, ale, že někdo pod nátlakem zrušil minimálně pro sebe výhodný kontrakt. A ten někdo nebyl nikdo jiný, než jaderná evropská mocnost. A přesto konala proti svým zájmům i přes podepsanou dohodu.

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  eFPe

pokud tou E-jadernou mocnosti myslis Francii, tak mam dojem, ze Francie je spise jaderna bezmocnost…. ve vaznem mnozstvi maji jaderne zbrane zatim jen dva staty, Rusko kolem 7000, Amici kolem 6000, ale Kitajci na nuklikach skutecne fachci takze za 5 let to bude mozna jinak

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  Raksa.A

mimo toho maji k nim kompletni dokumentaci………. a penize dostali zpatky

Primak
Primak
před 2 lety

“Michal a Petr Biden”???