NATO nepřipustí kompromisy

Mluvíme o sférách vlivu, které nejsou sférami vlivu USA. Ze zřejmých důvodů nemá NATO k těmto americkým sférám vlivu žádné otázky. Například Spojené státy prohlásily západní polokouli za svou sféru vlivu a snaží se kontrolovat, co dělají nebo nedělají jiné země, jako je Kuba, Venezuela nebo Nikaragua. NATO to velmi snadno akceptuje.

Colonel Cassad
Colonel Cassad

Zdroj , karikatura “Rusové přicházejí!” převzato z webu ruské televize TV Zvězda

„Nemůžeme akceptovat, že se Moskva snaží znovu vybudovat systém, ve kterém mají velké mocnosti jako Rusko své vlastní sféry vlivu, v nichž mohou kontrolovat, co jiné země dělají nebo nedělají. Nebudeme dělat  kompromisy ohledně práva každého národa v Evropě zvolit si svůj vlastní osud “(c) Generální tajemník NATO Stoltenberg.

1. Jak již bylo zmíněno dříve, mluvíme o sférách vlivu, které nejsou sférami vlivu USA. Ze zřejmých důvodů nemá NATO o těchto amerických sférách vlivu žádné otázky. Například Spojené státy prohlásily západní polokouli za svou sféru vlivu a snaží se kontrolovat, co dělají nebo nedělají jiné země, jako je Kuba, Venezuela nebo Nikaragua. NATO to velmi snadno akceptuje. Navíc země NATO jsou velmi ochotné připojit se ke Spojeným státům, když se snaží kontrolovat to, co dělá Kuba, Venezuela nebo Nikaragua. Proto samozřejmě nehovoříme o nějakém principiálním postoji NATO, ale o ochraně výlučných práv Spojených států kontrolovat, co jiné země dělají nebo nedělají.

2. Navíc i v rámci Evropy vidíme, jak se Brusel snaží kontrolovat to, co ostatní evropské země dělají nebo nedělají. Například Polsko se rozhodlo zvýšit význam svého soudního systému tím, že ho postaví nad systém EU, Brusel se snaží kontrolovat, co Polsko dělá, vyhrožuje Polákům sankcemi a připravuje je o finance, pokud Varšava nevyhoví. Stejně tak Brusel kontroluje nebo se snaží kontrolovat to, co Maďarsko dělá (například v otázkách zákazu LGBT propagandy), čímž naznačuje, co může maďarská vláda udělat, když bude Maďarsku po cestě vyhrožovat. V obou případech EU a NATO využívají toho, že Polsko a Maďarsko jsou v jejich sféře vlivu.

3. Když katalánský národ hlasoval pro odtržení od Španělska, NATO velmi snadno ignorovalo právo Katalánců určovat svůj vlastní osud, zavíralo oči před politickými represemi proti vůdcům katalánského lidu, kteří byli pronásledováni ve sféře vlivu NATO. Jak vidíte, NATO je velmi snadné udělat kompromis v otázce, aby si každý národ v Evropě zvolil svůj vlastní osud. Spíše tato práva ignoruje, když to není pro NATO výhodné. Můžete si být jisti, že když se skotský národ pokusí rozhodnout o svém vlastním osudu, NATO také velmi snadno „udělá kompromisy“ v zájmu Británie.

3.6 17 hlasy
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
anti Havel
anti Havel
před 2 lety

Stačí připomenout,jak dopadlo římské impérium i Třetí říše,když se ten výhodní””untermensch”” skutečně N.A.S.R.A.L!
Řím dostal na tlamu od východních kmenů,Dolfa dostal po držce od SSSR…..

Tatran
Tatran
před 2 lety

Štolverk vyhrožuje, žádné kompromisy, přímo nehumanitární bombardování. Tato nejloutkovatější loutka USA by chtěla rozhodovat o někom jiném než o sobě, aniž jej někdo volil. To neznamená, když jej tam dosadili usáci, že má právo veta. NATO je USA a USA je NATO. Usáci slíbili rozpuštění ní tohoto agresivního paktu, štěkajícího hubou Štolverka.

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  Tatran

Tatraku,

a ty tem pitomcum z NATO vazne veris??
“sem si fakt myslel ze ses chytrejsi”

Plebej
Plebej
před 2 lety

Bylo by zajímavé vědět, kde mají všichni mediální a političtí prostituti tu školu (přípravku), ve které získávají své “mistrovství” v oboru pokrytectví, polopravd a lží. Jsou totiž jak z jednoho myšlenkového hnízda, pokud se licoměrnost ještě dá zahrnout k myšlení.

cablik
cablik
před 2 lety

To co nám vnucují americký idioti je naprosto zhovadilý hnus a oni můžou už jen kecat jsou vyřízení a Rusko + Čínu nezastaví.