P. C. Roberts: Kam zmizely všechny květiny?

Kde jsou dnes květiny? Jsou v žumpě spolu se vším ostatním. San Francisco, město, které jsem znal, je zničené, píše Paul Craig Roberts. 

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

Zdroj: prvnizpravy.cz, pcroberts, autor Paul Craig Roberts, americký publicista

Místo květin je tu špína. Ulice špínou přetékají. Exkrementy, injekční jehly, zločin. Městští otcové, sbírka bílých liberálů a sexuálních zvrhlíků,  legalizovali krádeže černochů až do výše 950 dolarů za černocha a za krádež. Je to forma reparací. Majitelé obchodů, manažeři a ostraha stojí bezmocně, zatímco černoši plení obchody. Velké množství obchodů v San Franciscu se zavřelo, protože s nimi černoši zacházejí jako s centry bezplatné distribuce.

Drancování se nyní rozšířilo přes záliv do Walnut Creek.   Když jsem studoval „postgraduál“ na UC Berkeley, Walnut Creek byla obytná čtvrť pro vyšší střední třídu. Dnes až 90 lupičů vstoupí do obchodu a vyplení ho.

Dále budou okrádat hotelové hosty pokoj po pokoji. Pamatuji si, jak jsem se někdy v 80. letech ubytoval v luxusním hotelu na pláži Copacabana v Riu de Janeiru. Zeptal jsem se úředníka, proč má hotel v hale 30 ozbrojených strážců se samopaly. Odpověděl, že minulý týden gang převzal hotel a okrádal hosty pokoj po pokoji. Stejné události nejsou v budoucnu příliš vzdálené. Demokraté již povolují černochům vypalovat a drancovat obchodní čtvrti ve městech ovládaných demokraty. Zeptejte se kteréhokoli obyvatele New Yorku, Chicaga, Minneapolis, Seattlu, Portlandu, Atlanty, jaký je život ve městech ovládaných demokraty.

Demokraté a další hloupí lidé říkají, že toto je jen proces přizpůsobení, zatímco multikulturalismus řeší své problémy. Přesto vraždění bílých lidí černochy každým dnem stoupá.

Multikulturalismus vyžaduje zákonná privilegia pro černochy. Stíhán je běloch, který krade v obchodě. Bílý člověk je zatčen i když nepřekročí hodnotu 950 dolarů za ukradené zboží.

Multikulturalismus vyžaduje obrácenou diskriminaci bílých lidí při přijímání na univerzitu, zaměstnávání a povyšování. Bílí lidé také ztrácejí právo na sebeobranu. Pokud černoch napadne bílého člověka, je to jen útok, ale pokud se bílý člověk brání nebo zasahuje, když černý útočí na jiného bílého, je to rasismus a zločin z nenávisti. Stejná obvinění jsou vznesena proti bílé policii, která se pokouší prosadit zákon a chránit majetek.

Multikulturalismus si vyžádal zrušení vzdělávacích standardů jak v požadavcích na přijetí, tak v klasifikovaném výkonu. Všechny standardy byly sníženy, dokonce i v předmětech STEM (STEM je vzdělání založené na myšlence vzdělávat studenty ve čtyřech specifických disciplínách – vědě, technologii, inženýrství a matematice – v interdisciplinárním a aplikovaném přístupu-pozn. redakce Outsidermedia).  Prvotřídní střední školy STEM byly zničeny, protože standardy byly „vylučovací“.  Dnes se STEM škola neliší od jakékoli jiné školy.

Multikulturalismus si vyžádal přepsání americké historie, aby vysvětlil špatnou výkonnost preferovaných menšin v důsledku bílého rasismu a rasové diskriminace.

Multikulturalismus si vyžádal zničení sociální soudržnosti. Neexistuje žádná asimilace. Jednota ustoupila Babylonské věži. Už neexistuje americký lid.

Babylonská věž není země. Tedy eroze národní suverenity na nadnárodní subjekty.

Multikulturalismus se ukázal jako destruktivní síla. Neobohacuje kulturu. Ničí ji. To je účelem teorie kritické rasy, projektu New York Times 1619, nebiologických genderových tvrzení a ničení angličtiny wokeismem. Dokonce ztrácíme schopnost se vyjadřovat.

Už neexistují americké hodnoty. Jak univerzity, tak média, instituce zcela závislé na svobodě slova a otevřené diskusi, už nevěří nikomu. Univerzity a média se změnily v propagandistické orgány prosazující oficiální narativy jako ve stalinistickém Rusku a nacistickém Německu.
 
V průběhu svého života jsem sledoval pomalé, ale vytrvalé ničení Spojených států.   Moje země nebyla nikdy dokonalá, ale měla ústavu, která chránila občanskou svobodu, a měla obyvatelstvo s morálním vzorem. Kde jsou tyto věci dnes? Končí glosu otázkou Paul Craig Roberts.

 

4 10 hlasy
Hodnocení článku
2 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Mira
Mira
před 2 lety

Tohle jsou informace, které se jinde nedozvíme, ČT se z ideologických důvodů a jednostranného vykreslování světa nehodí. Je to za všech režimů stejné. Vadilo mi to za minulého režimu, vadí mi to zase.

cablik
cablik
před 2 lety

To je opravdu strašné co se tam děje a to samé by globalizační šílenci chtěli udělat i s naší zemí zatím Babylonská věž a poté islám.