Projev Erica Zammoura, v nadcházejících volbách kandidáta na francouzského prezidenta (video, české titulky, 10:11)

Uvádíme český překlad projevu Erica Zammoura, kandidáta v příštích francouzských prezidentských volbách. Vlastenec Zammour, oblíbený spisovatel a politický komentátor, je vážným konkurentem Marine Le Penové (RN — Národní sdružení) a ostatní prezidentští kandidáti včetně dnešního francouzského prezidenta Emmanuela Macrona jsou z něj na prášky. Samozřejmě ho hned onálepkovali jako extrémního pravičáka, populistu, rasistou, nacionalistu a všemi těmi dalšími nálepkami, kterými se dnes vlastence ve všech evropských zemích snaží dehonestovat. Ostatně, poslechněte si, co říká a udělejte si úsudek sami.

Zdroj:https://www.youtube.com/watch?v=yO89GsjKy_E, na snímku Eric Zammour

4.6 12 hlasy
Hodnocení článku
15 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Milan
Milan
před 2 lety

Máte nejspíš pravdu, přátelé, co se týká toho moura. Hele lidi, nemohli byste dělat jakože jsem tu blbost dole: “Hledá se…” nespáchal? Nebo dělat jakože jsem jenom moudře utrousil: “Uvidíme…”

anti Havel
anti Havel
před 2 lety

Má pravdu,ovšem měl se spojit s Le Pen a dávno by měla Francie klid od muhamrdů a jím podobných kriplů!
U nás by měl někdo udělat totéž a vyhnat je z Teplic a bandceroodpad rovnou střílet pokudvztáhne RUKU NA ČECHA!!!!

standa
standa
před 2 lety

Je snad rozdíl mezi Macronem a Zammourem ? Není . Oba jsou pořízeni Rotschildům. Le Pen je nebezpečím pro Rotschildy.

vera havrankova
vera havrankova
před 2 lety

Je to jen oslabení voličské základny Le Pen, stejně jako u nás oslabil pan Šlachta a podobní SPD. Takže mu nefandím.

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  vera havrankova

Přesně tak pokud nebudeme táhnout za jeden provaz tak to zas projedeme.

vera
vera
před 2 lety

Pan Zemmour to musi cist? No te pic. Ja bych spis rekla, ze toto je zase jeden falesny tatosik, ktery ma ukradnout hlasy Le Penove. Jede to podle osvedceneho receptu… Francouzi jsou pry z neho celi pryc! Pak u voleb prohraje a zmizi zpet do sveta intelektualnich komentaru. A zase to same divadylko zahrajou… Číst vice »

SunTzu
SunTzu
před 2 lety
Odpověď uživateli  vera

Souhlas, tady popsáno o co jde …https://www.protiproud.cz/politika/6167-cynicke-rothschildovske-divadlo-deje-se-ve-francii-dalsi-velky-podvod-jak-hlasanim-pravdy-znicit-ty-kdo-za-pravdou-stoji-volici-tak-vysokou-politickou-ligu-nechapou-kandidat-kazitko-pro-likvidaci-pravice.htm

Korporátní fašismus “likviduje” nepohodlné politiky – Salvini, Kurz, útok na Orbána, a za vším je židovská kabala.

vera
vera
před 2 lety
Odpověď uživateli  SunTzu

Ten clanek to vystihuje. Ze si lidi tu manipulaci neuvedomi? Delo se to v Cesku nemlich tak.

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  vera

Asi máš praudu ďouče. Jak jsem starej, tak jsem blbej. Takže ten inzerát stahuji. Nojo no, tak dopadá když člověk nepřemejšlí.

vera
vera
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

Toz tak, ogare, zapomnels na moment na to pravidlo, ze kdyz ses manipulovanej, tak musis prestat poslouchat slova, a zacit si davat bacha na strategii. Ty slova, to je zizala na hacku. Nedaleko ceka navijak. 🙂

Milan
Milan
před 2 lety

Hledá se český Zammour! Zn: Včera bylo pozdě.

Hokarc
Hokarc
před 2 lety

I když na tom zatím nejsme tak špatně, jako Francie, moc bych si přál, aby kandidát na příštího českého prezidenta, mluvil podobně !

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  Hokarc

Já ne, nechci aby náš kandidát po volbách otočil kormidlo. Je to nastrčená figurka. Kde byl doposud? Nebylo o něm slyšet a najednou je spasitel ve svém pokročilém věku?

Ire
Ire
před 2 lety

Držím mu všechny palce co mám! Kdyby se mu to podařilo, byl by to velký posun pro celou Evropu. To přece už není možné, co se to děje! Kam se ztratil rozum? Kam se poděla spravedlnost? A kdo nám krade budoucnost a naději?

eFPe
eFPe
před 2 lety

Tak já začnu. Velmi zajímavý projev ačkoliv některé skutečnosti jsou trošku vedle. Francouzi dobyli Evropu? Jakože vojáci? A taky už se nezmínil o koloniální minulosti a dědictví. Nevím proč půjde proti Marii Le Penn, možná se spolu nakonec domluví. Jakkoliv jsou jeho cíle vznešené, myslím si, že nakonec jej odstaví ala Kurz, a nebo… Číst vice »